0 oy
648 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Çok seviyorum o kadar saygililarki gerçekten  ben bazen nasıl yetismisler diyorum benle yaşıyor zaten büyük olan.

Bugün çarşıya çıkacaktı yenge sende gel dedi değişiklik olur dedi oğlumu koyup gidemem dedim hem eşim izin vermedi paramız da yok 

O babasından para alıp bana ikitane şal almış sırf çıkamadım mutlu olayım diye seviyorum cidden keşke hep benle yaşasa hiç zararı yok

Eşimle başbaşa kalmak da zorlanıyorum o ayrı :ermm:ama ona bakıyorum rabbim sevabını bana yazar inşallah oda çok iyi umarım gönlünce birini bulur

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ne güzel işte esimin ailesinden yana sorunum yok şükür ama uyuşması isterdim pek fikir olarak uyuşamayız 

tarafından
Biz uyuyos sanki onların içinde buyumusum ben canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Amaaaaan napcan kocayla başbaşa kalmayıbrn gorumcelerimle daha çok eğleniyorum valla
tarafından
Bende kız öyle şarkı açıp hopluyok:))
tarafından
He vallah..
Adamla ne knusuluyo ne bişi.
 Amaaaaan gorulcelerim daha iyi
tarafından
Arada oda lazım oluyo kız:))) ama iyiler Allah yokluklarini vermesin
0 oy
tarafından
Nedn sende kaliyor canim
tarafından
Canım anne babası boşanmış ikisininde düzeni farklı bizde ne ona yolladık ne ona bizd kaliyor
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Güzel kalpli gorumceler iyi ki var bende 3 tane var 3 ü de ayrı ayrı  çok seviyorum ♡ 
tarafından
Evet bende canım uctanelee iki si daha küçük ama 15 yaşında ortanca oraya gitsem bile hiçbir isjyaotudmaz bana daha onbeş yaşında düşün yengem sen otur der hep
(2,631 puan) tarafından
benimkilerde benden 20 yaş büyükler herseyi beraber yaparız tutarız. Hamileyim diye de özel ilgi gösterirler. Ama kaynanam tam tersi... bazen diyorum bu kızlar kimden çıkma diye :D
tarafından
Kaynanalar i boş ver at gitsin:))
(2,631 puan) tarafından
hehehhehe toprağa yakin olsun amin :D
tarafından
Amin de demeyim küçük çocukları var kız:)))
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Aklıma şey geldi görümcem bi haftalığına yanıma gelmisti babasına telefonda kendime tşört alcam param yok dedi telefonda kayınbabam rahmetlide yengenden 100 tl al hem kendine hem yengene bişiler al biraya gelince 1 hafta sonra ben yengene parayi geri vereyim demis görümcem bana şey dedi 100 tl vercekmişsin bn alışveriş yapcam babam sana gidince paranı vercek dedi yani ikimizede tşört almak yerine sadece kendine aldı kayınbabam duyunca ona kızdı bna geri 150 tl verdi kendime bişi alam die bnm görümce cok bencil ama 3 yıldr idare ediyorum
tarafından
Ay kötü kalpli kadın baban iyimis allahtan
(1,346 puan) tarafından
Rahmetli cok iyiydi şuan görümcemlede aramz açık bakalm 2 gun sonra koye gitcem nasıl davrancak merak ediyorum
tarafından
Dur bı Fatiha okuyun rahmetliye kız çok sveerek bahsettin
(1,346 puan) tarafından
Kendi babam gibi severdim yaa adam öldüğünde bana söyleyemediler bile hamileydim çok üzülcem die kimse cesaret edip söyleyemedi
tarafından
Mekanı cennet olsun inşallah
0 oy
tarafından
Rabbim ağzımızın tadını bozmasın benimkiler de aynı yenge yengevetrafimda dönerler sagolsunlar herşeyimi yaparlar ben doğum yaptım hastaneden gelmeden eve gelmiş bütün perdeleri camları silmiş supurmus sofrayı hazırlamış bizi bekliyor insanın hoşuna gidiyor işlerini kolayliyor  benden küçükler 24yasinda büyük olan ama evli değiller hala rabbim gonullerine göre versinbins .
tarafından
Evt burda yazilanlari okuyunca başımızı secdeden kaldirmasak yeridir byani hem kayınvalidem hem gorumcelerim elhamdülillah şanslı hissediyorum kendimi
tarafından
Tabiki şanslısın kız benim kaunanamda iyidir Allah var bı kaç sözünü duymuştum ama büyütmek oda gidince çok iyi davranir
tarafından
El üstünde tituyolar  tabi bu şımartmak anlamına gelmesin asla değil verilen değeri biliyorum ztn ellerinden gelenin fazlasını yapiyolar bende karşılıksız bırakmam asla ins bı omirde böyle devam eder bize örnek bı kayınvalide gerçekten bende yarın öbür gün ozenirim alırım gelinime herşeyi kendime nasıl olduysa ins durimlar elverdiği sürece
tarafından
İnşallah canım Allah bozmaz insntabi karşılıklı sen iyisen onlar iyi
tarafından
Aynen öyle hiç bişey tek taraflı değil
0 oy
tarafından
Allah iyiliğini bozmasın 

Ama yine de mesafeni koru yüz bulabilir senden belki 
tarafından
Canım beni geç abileri öyle bı ağırlık koymuski isteselerde saygısız olamazlar o yüzden çok şanslıyım
tarafından
Ha o zaman degisiyo tabi Allah daim etsin canım inşallah değişmez :)
0 oy
tarafından
Gorumce can dir ya bnde cok seviyom gorumcemi
tarafından
Ne güzel canim
tarafından
Hem kuzenim hem gorumcem hem ablam :))❤❤
0 oy
(618 puan) tarafından

Amin helal olsun böyle görümceye  <3

tarafından
Evet canım çok sukur
0 oy
(30,261 puan) tarafından

Helal olsun  Allah muahbbetinizi arttırsin

tarafından
Amin canım saol
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Aynı benim gorunce kafalarını aynı cok severim 
tarafından
Evet bende seviyorum saolsun

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 496 göst.
0 oy
3 cevap 220 göst.
8 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde İki çocuklu anne (2,080 puan) tarafından soruldu
+2 oy
34 cevap 1,269 göst.
12 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 459 göst.
15 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Smyra01 (1,776 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,336 soru

24,181,954 cevap

336,367 kullanıcı

...