Sadece 2 malzeme ile yapilan bir tatlidir buu deneyin mukemmel ama puf noktalarina dikkat
Karamel sos icin yarim su bardagi sekerle yarim su bardagindan az fazla suyu ocaga alin orta ateste karamellesmesini bekleyin biraz sivi olmasi lazimki kek kalibinin heryerine kolaylikla surebilin
Mereng icin ise 5 yumurta aki ve 5 yemek kasigi seker
Yumurta aklarini ilk once cirpin kopurene kadar sertlesmeye basladimi 1 yemek kasigi seker gene cirp bi kasik daha gene cirp 5yemek kasigina tamamlayana kadar her kasikta cirpin puf noktasi gene burasi
Sonra karamelli kek kalibina koyuyorum ama cok bastirmayin koyduktan sonra kalibin kenarlarina vurun ki otursun yerine
Onceden isitilmis 180derece firina sicak su dolu kap ve icine kek kalibini koyuyoruz benmari usulu pipisecek 8 dakika yeterli oluyor ama pistikten sonra firini hemen kesnlikle acmayin yarim saat dinlenmesi lazim .
Cikan keki 10 dakikada disarda dinlendirip ters ceviriyoruz soguduktan sonra servis edin