+1 oy
989 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,893 puan) tarafından

“…Onlar sizin için bir örtü, siz de onlar için bir örtü durumundasınız…” (Bakara, 187) ayetinin de işaret ettiği gibi, karı-kocaya karşılıklı sorumluluklar vererek mallarını, canlarını, namuslarını, mahrem sırlarını, aile ve evliliklerini koruma sorumluluğu yüklenmiştir. Bu sarsıldığı zaman, aile ve evlilik bağı da sarsılır. 

Karı-kocanın en mahrem halleri esnasında aralarında geçenleri, özel konuşmaları başkalarına anlatması haramdır. Bunlar, karı-kocaya emanet edilen, gizlenmesi gereken aile sırlarıdır. Bu sırlar, mahremiyeti olan sırlardır ve bunları deşifre etmek, emanete hıyanettir. Bu konu ancak sağlık problemleri, tıbbî zarurete binaen sadece ehline ve edep sınırları içinde açıklanabilir.

Sırların korunmaması münafıklık alametlerindendir. Aile sırlarını yayanların ise, kıyamette en kötü kişiler arasında sayılacağını Peygamber Efendimiz (asm) haber vermiştir. (Müslim, Nikah. 123-124)

Hiç düşündünüz mü  bunca evliliğin dağılması toparlanamamasının altında yatan hakiki sebepleri. 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Çok çok hakli bir paylaşın olmuş canim Allah senden razı olsun inşaallah burada artık en mahrem hallerini bile rahatlıkla anlatıyorlar midem bulaniyo....
(4,893 puan) tarafından
Allah hepimizden  razı olsun ama özellikle kadınlar toparlanmalı çeki düzen vermeli kendine bu konuda üzülüyor insan.
tarafından
Tabi canim insan bişey de diyemiyor hemen savunmaya geçiyorlar burası özgür platform bla bla bla.....
Dinimizin gerektirdiğini yapamıyoruz müslüman kardeşimizi yanlış bir şey gördüğümüzde uyaramıyoruz herkes özgür her birey kendi kararını verir oluyor Rabbim sonumuzu hayır etsin inşaallah canım
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Burasi haram yerii kardesss

Ama gayet normallestirilmis sekilde anlatiliyor
+1 oy
tarafından

Coookkk muthis paylasim <3

(4,893 puan) tarafından
Rabbim uygulayanlardan kılsın . Bazilarana da akıl fikir versin
0 oy
tarafından
Çok doğru vallah Rabbım  bızı doğru yoldan ayırmasın inşallah 
(4,893 puan) tarafından
Amiinn
0 oy
tarafından
Umarim bu bilgiler yerine ulasmistir. Tskkrler cnm  bu bilgiyi paylastigin icin
tarafından
Hahahaahahahahaha
tarafından
:))))))))))
(4,893 puan) tarafından
Hepimizin ihtiyacı var bu bilgilere ama bazıları cıvıttı artık
tarafından
Hem de ne civitma
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Yatak odası evet tamam ama burada eşimle şakalaştık öptük vs bunlara bile tepki veren çok fazla ama birisi cinsel hayatında ki sıkıntılardan bahsetse gayet güzel patır patır cevap verirler. Konu mutluluk olunca burada birşey oluyo mutluluk ağır geliyor buradaki insanlara 
tarafından
Yanlışsınız bence o onun hayatı onun özeli sonuçta detayına kadar cinselliğini anlatmamış burda birçok kisi yatak muhabbetini anlatiyor problem olarak kimse de çıkıp tepki vermedi dogru yanlis tartisilir elbet ama sizin atıftabulunduğunuz konu üzerinden yorumluyorum ortada büyütecek birşey yok tercih olarak sen anlatmasın ben anlatmam o anlatır herkes yaptıgı davranışı bilinçlibir sekilde yapıyor herkes yetiskin kadinlar burdabir not gecmek istiyorum cinselligini ince detayiyla anlatanlari konun disinda birakiyorum
tarafından
Evet cinsellik anlatsınlar merak ediyorum :D en sevdigimli post :D
(8,061 puan) tarafından
Huzur. Katılıyorum sana
(8,061 puan) tarafından
Puuugggg bide sevdiğimli diyor:Dd
tarafından
Vallahi valllahi :D bayılıyorum :D
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Burda her b.ku yatakta neler yaptıklarına kadar anlatan cahillere duyurulur... 
(4,893 puan) tarafından
Yerine ulaşır umarım
0 oy
tarafından
 Olur mu canım orası burası ellenenler,

Banyoya çekilenler ..

Bişey dediğinde de OZGURUUUUUUUMMM diye tepkiler
tarafından
Hangiiii poooooossssttttt
tarafından
Esi el sakasi yapiyomus snde yazmissin cnm. Bn gizledim cvplarimi daha fazla yazdiklarini gormemek icin
tarafından
Heeeeeee dur bakmmmm ben niye sizi görmedim yaşasa
 Niye etiketleme yok ya :@
(4,285 puan) tarafından
Bakin hala yorumlarda bulunup kışkırtıyorsunuz kullanıcıyı herkesin günahı sevabı kendine postun üstüne yorumlar yapmayın tekrar uyarıda bulunmayacağım...
tarafından
Cansu evet ya beni de kışkırtıyolsr  hele şu Hanife varya hep beni gaza getiriyo
0 oy
tarafından

Bazı arkadaşlar"Burası özgür bir platform" diyerek malesef normallestirmeye çalışıyor.

Sadece burası için değil kendi çevremizde de mahremimizi kimseye anlatmamamiz gerekiyor.
(4,893 puan) tarafından
Hâdis yeterli bi genelllemeyi kapsamış zaten
0 oy
tarafından
Bişey dedigimiz zaman hangi zamanda yaşiyoruz diyorlar arkadaşlar biz geniş herşeye okey denilen bir zamanda yaşamıyoruz biz AHİR ZAMANDA yaşiyoruz fark ediyormusunuz o yuzden toparlanmamiz gerek ama Nerde???..... 
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Aaa bacım olur mu burada mahremlerini anlatmazlarsa olmaz valla. Bir de bu durumları normal görüyorlar. :D
0 oy
(11,266 puan) tarafından
Kız kimse namahrem falan mi biliyor herkes ne yaşadıysa olduğu gibi anlatıyor bazen burda çok normalmiş gibi 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 361 göst.
0 oy
5 cevap 320 göst.
0 oy
3 cevap 247 göst.

Kategoriler

1,472,810 soru

24,116,308 cevap

333,237 kullanıcı

...