0 oy
1,862 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar ikili tarama sonucun normaldi herşey bugün üçlü tarama sonucu aldım down sedromu riski cok yüksek çıkmış ağlamaktan harap bitap oldum nolur dua edin 

image

36 Cevaplar

0 oy
(704 puan) tarafından
Ikili sonucun normalse bence kafana takma.Cok ciddiyim bu konuda.Kac kisiye down sendromlu olabilir diyipte milleti bos yere üzdüler ki hepsi normal sağlıklı cocuklar oldular.Bu testlerin yanilma payi cok yüksek.Allaha dua et hic bisey olmaz o zaman.Saglikla kucagina alirsin insallah.
tarafından
Ikili tarama sonucum çok iyi canm nurun kemiği var fi ense kalınlığı  normaldi  herşey normaldi bu yüksek cıktı
-Reklam-
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Bu testler ihtimal üzerine canım üzülme yanılma payı olup sağlıklı da doğabiliyor
0 oy
(1,096 puan) tarafından
O ıkılı tarama testi cok yanılıyor canım. 
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Allah sana yetmez mi?? Senin ettiğin dua ya bakmaz mı bana da aynısı denildi her hastane çıkışı ağlaya ağlaya evin yolunu tuttum 38 hafta çok kötü geçti ama ben hep dua ettim Allahım ne gelirse senden gelir, güzel gelir dedim. Etrafımda ki insanlar aldır dedi hatta babası bile bunu söyledi burda ne anlatsam az kalır sonra ense kalınlığı bilmem kaç cm bu çocuk geri zekalı olacak dediler ona da kabulum dedim ama ümidimi yine Allah tan kesmedim velhasıl tıp yanıltabilir derler hakikaten öyle oldu kızım şuan 1buçuk yaşında dünyalar güzeli maşallah gayet sağlıklı ve babası benden daha çok seviyor kızımızı.... 
tarafından
Allah razı olsun çok sağolun allah hepimize yeter
(2,111 puan) tarafından
Şüphesiz ki.. O yüzden dua et bebeğin sağlıkla doğsun ben şimdi hamileliği mi özlüyorum çünkü doyasıya yaşayamadım hep ağladım en azından sen tadını çıkart :&
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Hiç mahfolma cnm kesin sonuç veren birşey değil arkadaşımın 71 kişide bir çıkmıştı yüksek risk sapasağlam dogdu 
tarafından
Alalım inşallah benim.fe öyle olur rabbime inancim sonsuz
0 oy
tarafından
İşte bu yüzden ben hiç test yapmadım verende Allah alanda ne gelse kabuluz çok sukur
tarafından
Allahım verdiği herşeye boynumuz kilfsn ince tâbi rabbim kimseyi evladiyla sınamasın
tarafından
Amin canimmm amin
0 oy
tarafından
Yanilma cok yuksek oluyor benim yengemin karninda su bile aldilar sakat diye cocuk 8 yasinda simdi turp gibi asil aglayarak bebegini uzuyorsun annesi boyle kotu seyler dusunme bak dogacak sapasaglam 
tarafından
Allahım inşallah çok sağolun iyiki varsınız hepinizden allah razı olsun
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Bir akrabamız vardı kadın illa aldircaksın dedı eşi agliya agliya alirdi yavrusunu sonra doktorlar dediki bu bebekte hiç bir şey yok kadin hemen ayrıldı yani demek istediğim okı testler yanıltıcı olabilir Allah sağlık versin ikinizde sende bebegin de Allaha emanet olun canım 
tarafından
Allahım allah korusun allahtan ne gelirse kabulum tabi
(1,328 puan) tarafından
Hiç kendini üzme Allah var gam yok canım herşeyin hayırlısı Allahtan kendini üzüp helak etme
0 oy
tarafından
2li test temiz 3.4 testleri yapmasanda olur demişti bana doktor bildiğim kadarıyla yanılma payı yüksek oluyor canım içini ferah tut dua et 
0 oy
tarafından
Kızlar hepinizden allah razı olsun içimi bi nebze olsun rahatlattiniz allah sizden razı olsun inşallah herşey gönlünüzce olur rabbim  hepinizinun gönlüne gore versin kimseyi evladihl sınamasın  banada dualarınızda yer verin olur mu hakkınızı helal edin hepiniz....
0 oy
(426 puan) tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynısı benim başıma da geldi ama oğlum 7 aylık ve gayet sağlıklı üzme kendini bişey yoktur inşallah
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Taramalara bu kadar itimat etme yalnş çıkma ihtimali çok yüksek emin ol doğdğnda boşuna ağlamşm dicek sn Bn yaptrmadım bile taramaları çok şükür rabbime hiç de bişey çıkmadı Down sendromlu çocuk larn burnu düz olr sesi sadece doktorum ondada ole Bi skntı yok dedi detaylıya girdm ben sadece üzülme 
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Tanidigim 2 kisidede aynisini dediler Allaha şükür bisey cikmadi.. suyundan örnek bile aldirtilar..bakmak icin
(1,697 puan) tarafından
Çok tehlikeli ama o da
(4,173 puan) tarafından
Ya bide cok aciyomuş o örnegide amerikaya gönderiyolar.. ama imkan var ya inşaAllah bebekler saglikla olur♡
(1,697 puan) tarafından
Ama gerçekten hiç gerek yok ben uğraşmadm bile isterse fizzana gitsin umrumda değil Allah dan geliyo hem o taramaların çoğu yalnş çıkıyor hmde bayası ne uğraşcam uğraştrcam bebeğimi
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Ablamın çocukları da öyleydi doğana kadar dördünde de 100 de 100 down sendromlu dediler şimdi hepsi senden benden sağlam lar Rabbim sağ salim kucağına versin inşallah 
0 oy
(14,062 puan) tarafından
ALLAH şifa versin inşaallah RABBİM'in izniyle herşey yoluna girecektir ve öyle bir durum yoktur iyilerin duası bizlerle olsun canım ⚘⚘
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Şimdi arkadaşım kesinlikle üzülme 2 li 3lu 4 lü bunlar çok yanıltıcı sonuçlar hele de 3lu çok yanıltıcı olduğu gibi hatalı sonuç veren en yüksek test sonuç kesinlikle tek bir test ve doktora bağlı kalma önünde gelecek günlerde ayrıntılıya girecek sin en net orda cevap alırsın ve bende iki li test yaptırdım sonucu gayet temizdi üçlüye gerek duymadı doktorum dediğim gibi 3 lü en çok yanıltan test o yüzden hiç canını sıkıp da üzülme bir sürü insan down sendromlu deyipte sağlık li bebek alan var o yüzden canını sıkma ki öyle bir sey de olursa allahtan canım sağlıkla al Bebişini kucağına ha bide bazen yaş riski yüzünden de yüksek çıkar sonuçlar kaç yaşındasın 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 173 göst.
20 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Yeni Dertli Gelin (884 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 313 göst.
21 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 289 göst.
16 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Perihan (42 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,215 soru

24,095,645 cevap