0 oy
454 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar doğum yapalı 11 ay olucak nerdeyse eşim bana yanaşmıyor ben ona yanastigim zamanda hep bir bahane ile uzaklaşıyor ilk zamanlar sorduğumda ilk 6 ay dikişleri bahane etti şimdide diyor ki hamileyken kil kaptım o yüzden böyle oldu doktora git dedim sorunun varsa onada yanasmiyor yani hep bir bahane elimden gelen herseyi yaptım bana akıl verin oğlumu hamileliğimi öne sürüyor bu durum beni çok yıprattı ne yapmam  gerekiyor aranızda buna benzer durum yaşayan var mı ?

6 Cevaplar

0 oy
(450 puan) tarafından
Bnde 6 ay oldu bnmde esim 2 aydir boyle afedersin esim de diyor erken bosaliyorm diye istemsizlik oluyor doktra gtcem dedi artk sabh sinirlendim bn bu evden gidecen mutsuzum  kadinligimi unuttunrdun dedim.
(450 puan) tarafından
Bizim en son ilskimiz 11 gn once oldu ama 2 aydir hep ben adim atiyorim normalde esim hep adim atardi buda bni rahatsz ediypr
(14 puan) tarafından
Ya valla bunların hepsi değişik ben artık atmıyorum bile adım çünkü attığım zamanlarda hep bir bahane ile uzaklastirdi
(450 puan) tarafından
Bnde aetk 2 ay boyle olunca esime tepki gosterim evden gidecem dedim
(14 puan) tarafından
Sonra ne yaptı işe yaradı mı Bari
(450 puan) tarafından
Canim daha bugun yazdim esime  oda  ozur dilerm hersyi duzwlticem sen bnmm hersyimisn seni uzmek istemedm felan yazms  seni biryere brakmam senin yanin bnm yanim felam yazms bugun
-Reklam-
0 oy
(528 puan) tarafından
Hamilelikten kıl kapmak derken ne istemis arkadaş anlamadim
(14 puan) tarafından
Şöyle canım hamileyken ilk dört ay ilişki yasaktı bize sonra doktor yapabilirsiniz artık düşük tehlikesi ortadan kalktı dedi bizde o sıra deneyelim dedik neyse kısacası benim canım acıdı ve buna canım acıdı dedim diye kıl kapmis
(528 puan) tarafından
Tövbe tövbee. O zman cocuk istemesin. Anlayis gostermeleri lazim gerekn yerde aksi davraniyolar bizde insanix hoş kadınız diye napalim
(528 puan) tarafından
Biz 6 ay girmedik. Suan oyle durumlar yaşamıyoruz yani
(14 puan) tarafından
Ne biliyim kuzum ya bunun derdi.benim hamileliğim degil bahane sunuyor gibi geliyor bana soğudu galiba benden senden soğudum diyemiyor
(528 puan) tarafından
Sen onun karisisin çocuğunun annesisin hic kabul etmem o cümleyi senden soğudum diye.
(14 puan) tarafından
Bilmiyorum
0 oy
tarafından
Uzun süre yapmayıp birden yapınca erkenden b... Oluyor o zaman onlarda moral olarak düşüyor çünkü kadınını doyuramıyor bişey anlamıyor, bunu da her defasında anlatmak istemiyor o yüzden en iyisi yanaşmıyım diyor. Muhtemelen böyle 
(14 puan) tarafından
Yok canim bundaki farklı bir sebep bence hamilelikle beraber iki snee oldu nerdeyse adam ona sarilmama bile tahammül edemiyor
tarafından
Belki kendini rahatlatıyordur, erkeklerde bel soğukluğu site birşey varmış detay bilmiyorum ama o tarz bişey olabilir  hemen başka biri gelmesin aklına. Kendince  sebebi vardır
(14 puan) tarafından
Ya bilemiyorum kendini rahatlatıyormu ama çok sıkıldım bu durumdan mutlu olamıyorum
tarafından
Allah yardımcın olsun. Güzellikle konuşmaya çalış kavga etmeden tatlı dille. Çok sabır gerek biliyorum ama sabreden her zaman kazanır emin ol
(14 puan) tarafından
Sabrediorum bir kaç sefer konuştum artık konuşmak bile gelmiyor içimden amin sağolasın
0 oy
(245 puan) tarafından
Bukadar süre geçmiş pek normal gelmedi bana. .bunu söylemek istemezdim üzgünüm ama baska biri olmasin
(14 puan) tarafından
Yapmaz diyemem ama telefonlarına sürekli bakıyorum biseyde yok benimde zaman zaman aklıma geliyor
0 oy
tarafından
Canım ben doğum yaptıktan iki ay sonra oldu herkeste sorunlar oluyor ama sizinki de fazlaymış
(14 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
(263 puan) tarafından
Canım bence bu normal birseybdgl erkek ister arzular şaşırdım açıkçası vala erkeklere güven olmuyor boş bırakmaya gelmiyor yane şahsen dogumuma 3 hafta kaldı eşim hala istekli ve istiyor bi bak iyi ve telefonuna gene sen allah yardimcimiz olsun olan hep kadına oluyor vala
(14 puan) tarafından
Bakıyorum sürekli zaten telefon şifresi benim ve kendisinin parmak izi aynen öyle olan kadına oluyor
(263 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun vala zor rabbim inş araniza huzur koysun me diyim
(14 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun inşallah :(

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 293 göst.
28 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysekulder (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 341 göst.
27 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gokceakbltt (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 394 göst.
14 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Micky (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 302 göst.
1 Aralık 2022 Diğer kategorisinde csmcsm (78 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,080 soru

24,148,994 cevap

334,818 kullanıcı

...