0 oy
452 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar merhaba. 18 aylık oğlum kendi başına oyun oynamayi nasil öğretebilirim vallahi usandirdi beni artık sürekli oyna benimle diyor iki dakika arkamı döndüğümde kıyameti koparıyor  ağlama krizlerine giriyor afedersiniz lavaboya bile gidemez haldeyim :(

4 Cevaplar

+1 oy
(7,483 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim benim kizda 15 aylik olacak son 1 aya kadar kendii oynardı simdi kuyrugum gibi ben nerde o orda. Lavobaya gittsem bile kapiya oturup bağırıyor. Sanirim cozumu yok:/
tarafından
Bilmiyorum uyku eğitimi tuvalet eğitimi  filan veriliyor ya belki oyun eğitimi de veriliyordur veren vardır yada çözüm arıyorum bende :))
tarafından
Eşimin arkadaşı park yatak verdi (oyun yatağı.
Içine top koydum ve eşime yapboz aldırdım.
Doldurdum icine yap-bozu topları...

Bir yandan şarkı açıyorum oyalanıyor içinde yapbozlarla oynuyor .Ben çaresini böyle buldum .

Sabah 1 saat akşam 1 saat oynar çok şükür.
tarafından
Insallah darısı benim oğlanın başına :)
(7,483 puan) tarafından
Canim bende degisik bi oyuncsk bise alincs bi süre oyalanıyor sonra sıkılıyor:)))  herseyi aldimda su toplardan okadar cok istiyorum bi nasip olmadi valla.:)
tarafından
Ben saklıyorum oyuncakları kuzum .
Bi süre sonra cikariyorum
(7,483 puan) tarafından
Evet canim  gecen onu burda bi yorumda daha gordum ben hepsini kutuyla onune koyuyor dum.  Bugun hepsini topladim bir iki tane biraktim. Skildikca degistirecem. Yoksa bi anlami kalmiyor.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kardeş yap onla oynasın :) napacan başka alismadiysa yanlız oynamaya
tarafından
Bizde çocuk düşünüyoruz canım inşallah Rabbım nasip eder bakalim reglim gecikti test yapmadım daha. Bir yandan da korkuyorum oglum çok hareketli. İki çocuğa bakabilir miyim
tarafından
Allahın izniyle bakarsın insllh o doğmaya o daha da büyür ya o zaman otursun oynasınlar işte
tarafından
Ay inşallah o günler de gelir :)
tarafından
İnşallah inşallah
0 oy
tarafından
Görev ver ona Hafi ben yemeği yapana kadar sen bana çook güzel bir ev yap de garaj yap de ama çok hevesli bir ses tonuyla söyle o heyecanı geçir ona yanından gidince de merak ediyorum evimi yaptunmı afalan gibi sesini duyur ona ben oğlumu böyle alıştırdım 
tarafından
Dediklerini uygulayacağım sağol canım
tarafından
Ondan habersiz gitme canım hadi sen yapadur ben tuvalete gidip geleyim de ama onun tonunda konuş konuşman hep heyecanlı olsun
tarafından
Tamam bakalım yarın hepsini deneyeceğim inşallah ogrenirde biraz rahatlarım valla inan yorgunluktan böbrek dalak ciğer sanki yer değiştirmiş bütün organlarım ağrıyor :)) bide hamilelik var gibi bakalim nasıl geçecek bu süreç
tarafından
Hayırlı olsun canım öyle bir iki denemeyle pes etme bu dediklerimi sürekli uygularsan bıkmadan işe yarar canım çocuk büyütmek çok zor zanaat
tarafından
Tamam canım Allah razı olsun :)
0 oy
(285 puan) tarafından
Kendi başına oynuya bileceği oyunlar öğretim eline o tarz oyuncaklar verin ama oynamayın yanında bekleyin kendisi yapsın aşama aşama onu yalnız bırakın 
tarafından
Yapıyorum ama elimi eteğimi çekince yumruklamaya başlıyor krizlere giriyor
(285 puan) tarafından
O zman siz en iyisi bir kardeş yapın:)))) sjjsjdjdjd
tarafından
Bakalım hamilelik olabilir bu ay test yapmadım daha :)))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 219 göst.
22 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Baharyagmuru00 (1,067 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 162 göst.
23 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 152 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sarioglusumm (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.
13 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Onlygirl (612 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,705 soru

24,158,713 cevap