Mrhaba bayanlar. Eltimkn kızı 7 yasinda ikinci sinifa gidecek. Ama insanlar soyunurken asla utanma nedir bilmez . biri soyunurken odadan cikmaz , nebilim gozunu kapaz aksinee böön bön bakar senin soyunmani bekler bildigin. Bu bicokkez onlaein evine gittiigmde namaz icin etek istediigmde vs basima geldi. 7 yasindaki cocuk benim pantalonu cikarip etek giyecegimi bildigi halde cikmaz odada ben soylemeden... Neyse asıl mesele dun gece bizde kaldilar. Benim yatak odamin penceresii cocuk odasindan hava aliyo yani iki odanin arasinda cam var. Hepimiz yattik eltim wc de kızı da babasinin yanindaydi.neyse ben uzerimi degistirmek icin soyundum haliyle aradaki cama silueti yansimis o da gardirobun aynasindan belli oluyo cildirdim . esimededim kalat su cami perdeyi der demez kacti. Sonra ben esime soylendim. Uzerimi giyindim hemen ciktim odadan eltimde kenariya pusmus koseden cikti. Kesin benim esime soylediklerimi dinlemeye calisiuodu adim gibi eminim. Ve az once cocuk odasindan kacan kızı ben yatak odamdan ciktigimda tekrar cocuk odasindan cikti. Eeee az once kacmisti bu cocuk ne isi var orda. Bagirmadigimi bin pismann oldum deseydim gel burdan izle diye.annesine diyecektim. Cocuga sen gec odaya dedim. Annesi de anladi kesin o da gectti hamen kpaatti kapiyi bnde mesaj attim. Boyle boyle oldu salmazsa aradakı camı acayim dedim.
7 yasındaki bir çocuğun anne babayla birlikle bir odada yatması dinimizcede doğru degil mantikende doğru degil
Burada en büyük hata anne babada özellikle annede..
7 yasinda bir çocuk bazi şeyleri merak amacli keşfetmek icin yapar ve gördüklerini dışarı yansıtır
Buyuk ihtimallede anne babasini uygunsuz sekilde görmüştür ve bunu merak ederekten yapıyor bu tur hareketleri
Evvela senin annesiyle uygun bir dille konusman lazim kırıp dökmeden...
1,486,710 soru
24,304,934 cevap
344,331 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın