0 oy
485 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
yarasın aşkıma❤️❤️❤️

6 Cevaplar

0 oy
(313 puan) tarafından
Kaç aylık canim
tarafından
10 aylık canım
-Reklam-
0 oy
(164,044 puan) tarafından
Anaaam sofra bezide batmis afiyet olsun ☺️
tarafından
Mama sandalyesinde durmuyo bizde yer sofrası yaptık sadece sofra  bezi batsa gene iyi halı da pert:)
0 oy
tarafından

Anam ben kalp krizi geçiririm :D

tarafından
Bende geçire geçire bakıyorum Bi ara iki elini birden soktu kavanoza:)
tarafından
Ayyy Allah yardımcın olsun ınsaallh hemen alışır kuzucuk...
tarafından
İnşallah canım ya diş çıkarıyo ben verince iki kaşık tan fazla yemiyo bari böyle oynayarak ne yerse kar dedik:)
0 oy
tarafından
Ahaha maşallah kuzuya bnmkide bu günlerde böyle teyzesi her yer batıyor
tarafından
Maşallah yavrulara Vala heryer batıyo halılarıda yeni yıkattım şimdiden battı:)
0 oy
tarafından

Kedi bıyıkları gbi olmuş :Dbenim oğlanda hevesli bende mi versem napsam. Kaç aylık kızçen

tarafından
10 aylık bizimki sofraya saldırıyo masada yiyemiyoruz durmuyo. yer sofrası yapıyorum anca durduruyor cadıyı:) istiyorsa ver yesin seninkide
tarafından
Ay ben o zamanlar veriyordum sacına başına çalıyordu aşağı atıyodu. Şimdi 13.5 aylkk versem iyi olacak aslında
tarafından
Bizde daha yeni böyle veriyoruz . Katı şeylere çok cesaretim yok dişleri var Bi kere armut verdim kocaman ısırıyo korktum o yüzden. Eger yedirirsen gözlemle napcakları belli olmuyo
0 oy
tarafından
Masallah. Canım bi tavsiye blw istiyorsan böyle yogurt çorba falan verme hem kendin yıpranırsın hemde nimet ziyan olur eline alıp yiyebileceği şeyler ver mesela elma dilimle yahut parmak köfte yap patates yap çünkü bu tarz sulu şeyleri kendi yemesi için çok erken
tarafından
Dişleri var biraz korkuyorum katı şeyden ama yumuşak şeylerden başlıycam geçen günde kasar peyniri koydum önüne ufak ufak parçaladım Bikaç tane yedi sonra oynadı böyle sulu şeylerden daha çok hoşalanıyo gibi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 751 göst.
1 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 439 göst.
0 oy
31 cevap 609 göst.
5 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 456 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,157 puan) tarafından soruldu