0 oy
532 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Dun aradjm görüntülü açmadı eşime de dedim ablami ara diyorsun ariyom acmiyor dedim sustu. Bugünde esim annesiydim konuşuyordu.  Esim dedi babannem ve dedeme sirayla bakarsınız artık gorumcem hemen atladı tuğba baksin aksama kadar evde ben çalışıyorum  halbu ki ikimizde farkli sehirdeyiz cok çıkarci benmi abartıyorum esimin sukur durumu iyi diye ona yiliisyo

9 Cevaplar

+1 oy
(12,763 puan) tarafından
Babaanne ve dede bakmak sana düşmez ki kendi çocukları yokmu önce çocuklar baksın torunları  sonra torun karısı baksın 

He oturuyorum yatıyorum kocam sorun etmiyor kiyamıyor  bana kimene de 
-Reklam-
0 oy
tarafından
He canim aksama kadr evde bacak saliyom diyeydin cocuk bakmasi daha zor valla ev is yemek derken pertimiz cikiyo 
tarafından
Valla çalışmayı dusnmuyorum insan yoruluyo
0 oy
(163,489 puan) tarafından
Tirnagi olan oturup başini kasisin 
0 oy
(54,160 puan) tarafından
esinden ayrilan görümcen mi
tarafından
Aynrmmnm
(54,160 puan) tarafından
o alsin.yanina o zaman yaslanmakta zor kimsenin yanina sigamiyorsun
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Otursun kendi cocuklari baksin
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Hadi annesi olsa bakıma muhtagac laf etsin anlarımda babanne dede ye genelde babanne dedenin kendi çocukları bakar torunları değil.. 
0 oy
(15,205 puan) tarafından
Babaanne dede sana düşmez ki. Önce kendi çocukları onlar yoksa size düşer bakmak. Allah kimseyi düşürmesin insan insana yük resmen 
0 oy
(30,242 puan) tarafından

Babanne ve dede oyuncakmi sırayla bakıyorsunuz o ne bicim kotu bir zihniyet yazık..

O babanne ve dede evlatlarini  büyütürken millete siraylami vermis baksinlar diye ne bicim insanlar ya merhamet vicdanda kalmamis..

Bu niyette olanlarin zihniyetine tüküreyim.....

0 oy
(75 puan) tarafından

Benim eşim ablasını hic sevmiyor ve bize de qoymuyor annesi diyor ki o senin kardesin ama kocam yok diyor evli ama kocam hic sevmez:D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 330 göst.
20 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eda nur (1,489 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 801 göst.
22 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Busra y (937 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 319 göst.
10 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,307 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 500 göst.
19 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mine.k (33 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,530 soru

24,156,256 cevap