0 oy
929 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,330 puan) tarafından
Esleriniz size haber vermeden biyerlere gidebilirmi

29 Cevaplar

0 oy
(528 puan) tarafından
Hber verir canim istemezsem gitmezde. Bnde öyleyim
-Reklam-
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Gidiyo valla :D
0 oy
(4,664 puan) tarafından
Gitmezde gidemezde canim 
0 oy
(177 puan) tarafından
Her ne olursa olsun o dakika musait bile deilse birden bire gidecek olsa bile arar ve gülüm suraya gidiyrm su sebepten habern olsun der bazende arkadaslari aksam arar cık disari die ariycm bekleyn der telefonu kapatr bna sorar askm cikayimmi der cik dersem cikar hayir asqm cikma bugun istemiyrm dersem arkadaslarina yorgunum veya esim rahatsz cikamiycm die aciklama yapar bu yuzden hc aramizda sorun olmaz bu konuda 
(177 puan) tarafından
Birde saat verir su saate en gec ewdeym gercekten o soyledigi saati gecmez gelir ewe
0 oy
(1,652 puan) tarafından
Carsıda aılesıyle vs ısı oldugunda  cıkar haber verır ayda yılda bı arkadasları ıle cıkar bıkac saat ızın almaz sadece soyler suraya gıdıcez buraya gıdıcez corba ıcmeye kokorece mangala yılda 5 ı gecmez cok normal karsılarım gıder gelır 
0 oy
(1,522 puan) tarafından
Gezmek amaçlı biryerlere hiç gitmez bensiz 3 senedir evliyiz sadece 1 kere arkadaşı geldi onunla buluşmaya gitmişti onda da yarim saat durup geldi habersiz hayatta gitmez ben çok efamliyim paniklerim elim ayağım dolaşır bilir huyumu 
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Bensiz bizeyere gitmez ki.

Habersiz gitsin :D
0 oy
tarafından
Eşim bana haber vermeden bakkala gitmez. Ben haber vermene gerek yok desemde o herşeyini söyler ki bende öyleyim
0 oy
(2,364 puan) tarafından
Çalışırken müsait oldukça sık sık arar onun harici tek başına gezmeye felan gitmez zaten bende mutlaka haber veririm

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 370 göst.
0 oy
11 cevap 246 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (448 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 203 göst.
25 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,423 soru

24,016,108 cevap

328,018 kullanıcı

...