Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
T75ftc7yv8y8vy8v
0
oy
673
göst.
30 Ağustos 2020
Aile & Aşk
kategorisinde
Aygün24
(
1,346
puan)
tarafından
soruldu
2 Kasım 2020
Aygün24
tarafından
düzenlendi
Stucfovyovhovh
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
+3
oy
30 Ağustos 2020
1haziran
(
1,860
puan)
tarafından
cevaplandı
Araba alacak durumunuz yoksa başka borçlarını varsa neden almaya uğraşıyorsunuz, bence görümce haklı. Vermek zorunda değiller yani, ucuz bişey alın paranızın yettiği kadar, hem paranız yok hem de 45binlik araba istiyorsunuz
30 Ağustos 2020
Aygün24
(
1,346
puan)
tarafından
yorumlandı
Gorümcem hakli degil cocugum hasta oldu hastanede yaticakti daha 10 gunluktu para yoktu bizde kaynanam vercek oldu parayi ona bile olay cikardi benim cocuğum hastayken ve araba alcak olmamiz onlar icin onlarda araba kullanmayi bilen yok ve surekli biz cocugu ozledik getirin diyolar bizde 2 aylik cocukla otobüse binemiyoz araba sart hem cok zenginler ve o parada esimin hakkı var hakkı olan paradan istiyo gorümcem ona karısıyo görümcemin parasını istemedikki
30 Ağustos 2020
1haziran
(
1,860
puan)
tarafından
yorumlandı
Aile içindeki detayları bilemiyorum burada yazdığına göre söyledim, madem hakkı olan bir para annesiyle halledicek konuyu eşin, görümceni dikkate almaya gerek yok.
30 Ağustos 2020
Aygün24
(
1,346
puan)
tarafından
yorumlandı
Kiz o değilde esime kizıp benle konusmuyo ben naptıysam en basından esime hep isteme para dedim para icin kardesinle kavga etme dedim ama yine bana tripleri
30 Ağustos 2020
Edaa52
(
1,697
puan)
tarafından
yorumlandı
Amna kız konşmasn eşime ole yapanla bnde konuşmam He de geç
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
30 Ağustos 2020
Hira&Hilal
(
7,118
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla canım paranız yoksa milletten laf duya duya almaya yeltenmeyin. Bekleyin birşey kaybetmezsiniz. Ondan borç bundan borç öyle araba alınmaz ki.
2 önceki yorum göster
30 Ağustos 2020
Aygün24
(
1,346
puan)
tarafından
yorumlandı
Zaten yaptıgı zoruma gitti bida aramicam sormicam
30 Ağustos 2020
Hira&Hilal
(
7,118
puan)
tarafından
yorumlandı
En güzel cvp görmezden gelmek zaten.
30 Ağustos 2020
Aygün24
(
1,346
puan)
tarafından
yorumlandı
Ende bebeğim daha 2 aylik onun icin birikim yapmaya calışıyorum biz gibi sıkıntı çekmesin die
30 Ağustos 2020
Hira&Hilal
(
7,118
puan)
tarafından
yorumlandı
Herkes kendi yorumuna baksın arkadaşım. Öyle bir kardeşim varsa bana yabancı birinin bile yapmayacagi şekilde davranıyorsa o benim için "o","bu" dur. Her anne baba evladını düşünür. Ben birikimin babasını yaptım şimdiden ona bakarsan, ama meseleyi anlamadın sen.
31 Ağustos 2020
Hira&Hilal
(
7,118
puan)
tarafından
yorumlandı
Orası öyle tabi ama muhtemelen annesi kızının dediğini yapacak. O bakımdan dedim canım..
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Ağustos 2020
leman novruzova
(
50
puan)
tarafından
cevaplandı
gorumcen ne karisiyor anlamiyorumki annesi varken. hemxe 6 yas kucuk ya. ona kim soz hakki veriyor. sanki onun bogazindan kesib veriyorlar. aptalmi ne ya.. insan abisine oyle soylermi.. nasil kardes ki o ya. takma kafana. onemsemd. ona ne. kaynanan evet dedikden sora.
30 Ağustos 2020
Aygün24
(
1,346
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok bn takintiliyım oyle demesi sinir etti eşime dedim alma araba die biz bi yandan onlar icin acele ediyoduk onlar bize gelemiyo araba süremiyolar bizim cocuk tek torunları özlüyolar biz otobüsle gidemiyoz çocuğu sık sık götürelim die alcaktık bide cocuk kiş geliyo hasta olursa doktora götürmemiz rahat olsun die alcaktık
30 Ağustos 2020
leman novruzova
(
50
puan)
tarafından
yorumlandı
takma kafana uzulme bos ver.. rabbim kendinize para versin kendiniz alin insAllah.
30 Ağustos 2020
Aygün24
(
1,346
puan)
tarafından
yorumlandı
Zaten sürekli biz cocuğu özledik getirin diyolar esim onlar icin ehliyete yazıldı esimin annesi dedi ehliyete yazl arabayi biz alırız dedi ki esim kendi hakkını istedi sadece gorümcemin hakkına el süren yok
30 Ağustos 2020
leman novruzova
(
50
puan)
tarafından
yorumlandı
bende oma sinir oldum zaten. sanki onun bogazindan kesiyorlar ona ne.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Ağustos 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Bizim de arabamız yok borcumuz var diye alamıyoruz çok lazım oluyor ama ne kendi ailemden nede eşimin ailesinden kuruş isteyip de araba alamam kimseden laf işitemem bence sizde almayın hemde 45 bin tl lik
30 Ağustos 2020
Aygün24
(
1,346
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya zaten dedim eşime alma die sürekli cocuğu özledik getir diyolar asla götürmicem bida cocuğumuda hakkimizı bile alamiyosak gerek yok
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Ağustos 2020
Minakaloji
(
1,096
puan)
tarafından
cevaplandı
Görümcenin karısması boyle bagırarak tepki vermesi hiç ama hiç hos olmamıs. Ama yoksa da ondan bundan borcla almayın be gülüm araba filan. Yok yani napalım ölek mi? Karı koca calısırken kredi ceke bilirken almadık be canım borcu mal diye. Yarın bir gün basınıza kakarlar alsanız da biz para verdik diyip arabayı alıp kullanırlar bir laf edemezsiniz
30 Ağustos 2020
Aygün24
(
1,346
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşimin o mirasda hakki var o konudan laf edemezler ama yinede dedim esime alma araba die cocugu getir dediklerinde otobüsle gelemiyoz dicem
30 Ağustos 2020
Minakaloji
(
1,096
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen oyle gelemiyoruz diyin napalım diyin. Miras derken kimden kaldı canım anne sagken
30 Ağustos 2020
Aygün24
(
1,346
puan)
tarafından
yorumlandı
Esimin babası öldü mallarin çoğu babamin uzerineydi ve çok zenginler hem babam olmeseydi arabayi o alıcaktı öyle diyodu borca girmeyin ben alcam derdi hep rahmetli mekani cennet olsun
30 Ağustos 2020
Minakaloji
(
1,096
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah rahmet eylesin. Bizde ana baba olmeden patladım olmazda ondan merak ettim. Rahmetli babannemde oyle oldu o olne kadar hiç bir cocuk alamadı bir hak
30 Ağustos 2020
Aygün24
(
1,346
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyle ama bak cocugumuz oldu yicek ekmek bulamiyoruz bi kurus yardimlari olmuyo ama sorsan bizi cok severler canlarini verirler bi destek cıkamazlar mi bize bizim durumumuz yokken onlar olunce durumumuz iyiyken napalm onlarn parasını aile boyle kotü zamanda yanında olmali
30 Ağustos 2020
Minakaloji
(
1,096
puan)
tarafından
yorumlandı
Tabi ki olmalı. Ama kimse kimseye de bakmak surekli yardım etmek zorunda degil bacım. Bunları soyluyorum diye kızabilirsin ama hamile halimle cocugumu alıp temizliğe gittim ben kimseden para istemeyelim diye.
30 Ağustos 2020
Aygün24
(
1,346
puan)
tarafından
yorumlandı
Ahh ahh sana kizmiyorum ama buda benim şansım işte ilk evlenince ise girdim calıstim 2 ay ama nasıl calistm bana sor eşim asırı kıskanç baska yerde calışmama asla izin vermedi ayni tekstilde çaliştık hergün kıskançlıktan kavga ettik ben calişmak için çok idare ettim ama boşanma drecesine geldik esimin ailesi cık işten boşanmayin dedi bende calışmassan ac kalırız dedim siz iyi olun biz para sikıntisı cektirmicez dediler zorla isten cıkardilar beni 2 yil evde boş boş yattım hamile olmadan önce o 2 yıl çalışsaydm şuan arabamızı almiştk borçsuz ama onlar engel oldu calişmama hayatimiza bu kadar burnunu sokuyolarsa bakmak zorundalar bakmicaklarsa esime deselerdi karına olay cıkarma calışsın die ama onlar isi biraktırdilar zorla
30 Ağustos 2020
Minakaloji
(
1,096
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım herkesin ailesi aynısını diyor ama ne kadar edecekler ki. Sen gel de ben sana ozelden anlatayım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Ağustos 2020
Hellomam
(
4,959
puan)
tarafından
cevaplandı
Afedersin de kaynanan kızınin ağzına bir tane yapistiramiyomu ben hala hayattayim kimin hakkını vereceğimi bilirim abinle böyle konusamassin dye kaynanada iş yok.. eşinde dillendirmeden annesiyle halletseymis bin kafadan ses çıkmadan verecekse verirdi ..
30 Ağustos 2020
Aygün24
(
1,346
puan)
tarafından
yorumlandı
Kaynanam öyle cocuklarina laf soyleyen biri degil pek saf kalpli
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Ağustos 2020
Dedikoducu
(
181
puan)
tarafından
cevaplandı
Aile içi olayiniza karışmak istemedim ama madem alacak durumunuz yok niye almak için zorluyorsunuz babanızın çektiği krediyi nasıl ödeyeceksiniz benzinini nasıl alacaksınız bana görümce biraz haklı gibi geldi kusura bakma
30 Ağustos 2020
Aygün24
(
1,346
puan)
tarafından
yorumlandı
Ikide bir cocugu ozledik getirin diyolar otobüsle gidemiyoz oglum 2 aylik ve onlarda gelemiyor araba şart oluyo yani ve kiş geliyo cocuk hasta olsa hastaneye gitmemiz gerekcek araba lazm ve onlar dedi en basta esime ehliyete yazil araba alalim size köye gelip gidersiniz die
30 Ağustos 2020
Dedikoducu
(
181
puan)
tarafından
yorumlandı
Gitmezsiniz olur biter araba demek evinize açılan yeni masraf demek canimm..
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili bir soru bulunamadı
Kategoriler
Tüm kategoriler
Ürün İncelemeleri
(12)
Aile & Aşk
(84,486)