0 oy
1,887 göst.
Diğer kategorisinde (1,424 puan) tarafından
Bebeğine bebek uyku bandı takan var mi ? Ya benim oğlum 3 aylığına 1 hafta kaldı. 2 gündür gündüzleri uyumuyor karanlık oldumu uyuyor anlamadim ya bu da yeni huy mu çıkarttti. Işimi gucumu yapamiyorum ayağımda sallıyorum yere bırakınca gözleri açılıyor ama ayağımda 2 saat sallasam durur ha besigide  var hamak tarzı ona da koyuyorum yavaşça uyanıyor. 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayni durumdayim gunduzleri hic uyumuyor kizim saatlerce sallasam ayagimda duruyor 2 aylik olacaz bizde valla ne yapacagimi sasirdim yemek yapamiyorum evi toplayamiyorum hepsinden gectim tuvalete bile vaktim olmuyor bazen.. Bebek uyku bandini ilk kez duydum. Gercekten faydasi oluyor mu kiii? 
(1,424 puan) tarafından
Aynen bende hiç birşey yapamiyorum ne zaman hava karardimi  uyumaya başlıyor şuan ayagimda sallıyorum ve gözüne tsortumu  örttüm duruyor bakalım uyiyacak mi. Evet var canım google yaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım kokunun sindigi bi tşortünü yanına koy oşekilde uyur gözlerinide göz bandı kullanma ben tülbentle kapatıyıdum çok şükür geçirdim o günleri darısı senin başına inşallah 
0 oy
(552 puan) tarafından
Bebekler karanlıkta uyumayı severlermis . Mutlaka odası sessiz ve karanlık olmalıymis. Perdeleri falan kapatin oda ışık almasın başka türlü uyumaz bide aydan aya degisirmis huyları .
0 oy
tarafından
Bence seninle olmaya ve sallanmaya alışmış gibi duruyor uyutmak için direkt beşiğine koymanı tavsiye ederim bir de kokunun sindigi bir tişört falan bırak yanına faydasını görürsün inşallah 
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Bence oyle bisey takma canim. Ben sacina bandana taktimm. Saclari gozune girmesin diye. Uyurken farketmedim bandana burnuna gelip burnunu kapatmis cirpiniyodu yavrum Allahtan gordum hemen.
0 oy
(340 puan) tarafından
Ben besigine uste ortu çekiyorum bazen karanlk gbi oluyor 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 73 göst.
13 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Maviim1234 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 198 göst.
16 Ağustos 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Prens_annesi (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 110 göst.
13 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 293 göst.

Kategoriler

1,472,297 soru

24,109,504 cevap

332,887 kullanıcı

...