0 oy
852 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bizim köyden bir kiz vardı.  Benden uzak su an 20 yaşında falan  kiz 2 oğlu var   . Zayıf mavi gözlü vs. 

Neyse annemle mama yiyen çocuklar da annelerine düşkün olur konusunu konuştuk  evet dedi su kızın  çocukları mama yedi baya düşkün kiza dedi. Neden dedim sütu  mu yokmuş dedim. 

Hayır kziin annesi demiski kizim çocuklarını  emzirmedi vücudu  bozulmasin  diye  dedi... hatta kizin kocasi demis biraz kilo aldin  kiz şimdi rejim  yapıyormuş . şimdi o çocuklara içim  sızladı sütu  olduğu halde  emzirmemiş anneleri.

Ve anneme şunu dedim eğer bir adam vücudum güzel diye  beni sevecek ise evlilik sadece tensel temas ve ten beden  güzelliği ise hiç benle yasamsin  daha iyi evlilik icinde hos sohbet güzel zaman hastalık da yanında olamayacaksa  o evlilik evlilik olamaz ki çünkü bu  adam ben bor hastalık kaza sonucu  bedenimin  gzuell8gini kaybedince  de yanimda durmaz ki dedim...

Annemde doğru diyorsun  ama bilinçli insanda olur o dediklerin dedi....

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım benden bir hafta önce doğum yapan teyzemin gelini var onun kızı oldu 6 aydan sonra ek gıdaya geçince emzirmeyi bırakmış sürekli  emmek istiyor diye sıkılmış 1 yaşında kızı bana sürekli sorar hala emziriyormusn diye evet diyorum sürekli istemiyor galiba o yüzden emziriyorsn dedi hayır dedim emiyor istiyor ben oğlum kuvezde kaldı 13 gün ben başka yerde tedaviye gidiyordum çıkınca yine devam etti sütümü sagiyordum ek olarak mama veriyordum o zamanlar ben mama vermiyorum anne sütü alıyor sadece diye beni çok üzmüştü bunu diyen 6 ayda sütten kesiyor çelişkiye bak hakkımı helal etmiyorum o zamanlar tedavim vardı o halde bile bırakmadım çok şükür
-Reklam-
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Aynen canm yapanlar var benim eşim sütüm gelmedi göğsm yara oldu diye bnmle bir ne kadar çabaladı elini tutup ağlayıp emzirirdim bi sürü şey alıp geldi adam çaylar kremler vs çocuğum annesini emsin diye insan olan bunu yapar bnde pes etmedim çok şükür ki düzeldi 1 yaşında hala emiyo eşimde be kadar emse kardır emsin çocuk der hep saolsun o konuda yol göğsün şöyle göbeğin böyle hayatta demez 
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Yavruma sütüm, kanım, canım, bedenim feda olsun. Kurban olurum onları verene. 
0 oy
tarafından
O bebeğin suçu neydi yazık yavruya ya üzüldüm şimdi en azından en baştaki ağız sütünü verseydi bebeğine en azından hastalıktan korunurdu birazda olsa 

Ne biçim duygusuz insanlar var ya hiç mi yaşlanmıycakmış o deli kadın kafayı yemiş 

Anne var bide ANNE var 

Malesef bu kadın annelik bide tatmamış 
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Bence bu konuda kimse kimseyi yargılayamaz bi annenin piskolojik sorunları olması sütü olmamasından daha kötü. Bi kadın önce kendini iyi hissetmeli ki çocuklarına yeterli ilgiyi sevgiyi göstersin nacizane fikrim
0 oy
(493 puan) tarafından
Bir ay önce doğum yaptım sütüm yok diye hastanede hüngür hüngür ağlamıştım nasıl vicdan ne dicehimi şaşırdım 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 416 göst.
0 oy
8 cevap 411 göst.
31 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mona Lisa (1,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 568 göst.
30 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu
+4 oy
2 cevap 109 göst.
31 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,787 soru

24,115,970 cevap

333,223 kullanıcı

...