Dogum yapali 5 buck ay oldu. Esim com iyi bana cok deger veriyor birbirmizi cok seviyoruz. takriben 2 3aydir cok fazla tartisiyoruz eskmle oturduk konustuk bu normal degil.duzeltelim diye tamam dedik soz verdik birbirmize. Son zamanlar esime.karsi bisey hisseiyorum sanki. Onu opmek istiyorum ama opecegim zaman bisey uzaklastiriyor beni. Lutfej yalnis anlamayin anlatacak kimsem.olmadigi icin buraya yaziylrum . Insanin esinden midesi bulanirmi. Ben esim beni opecegi zamn istemiyorum.midem bulaniyo ondan degil opmesinden iliskidede oyle onu uzaktayrkn istiyorum iliski sirasinda istemiyorum midem bulaniyo. Normalde hic bir sorunumuz.yok buyu falnmi var diyorum yada nazarmi bilmiyorum. Esimw anlattim boyle oldugunu oda pskolojikmi acaba dedi hocayami faln gitsek dedi cunku 2 yillik evliyim ve hic su son 3 ayda tartistgimiz kadar hic tartismadik. Bi anda oldu ne olduysa bu ara muuhafazakr bir aileyiz oyle basja sorublar olamaz yanj. Kusura bakmayin uzun oldu ama yolunu bulmaya calisyorum acaba neden oyle oldum esimle esko gunlerimizi cok ozledim
1,489,388 soru
24,343,329 cevap
346,146 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın