0 oy
428 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı

Diğer soruya cvp yazamadım kusura bakmayın kızım huysuz

istanbul Gaziosmanpaşada oturuyorum kiram 1000 tl ve 

Arnavutköyde 600 TL gece kondu var 500 anlaşırız sanırım 

Parada birikim yaparız cocuklar için hem doğayla iç içe 

Eşimi şuan servis alıyo orda servis değil metrobüsle gidecek işe taşınmak çok geliyor ki çimden eşim korkuyor işe uzak 

Ama metrobüs gidiyo işe 

Siz olsanız riske degermi bence değer eşimin aldığı bütün para kiraya gidiyo olsun metrobüsle gitsin nolucak ki 

Arnavutköyde iş imkanları nedir 

image

image

Temiz ev güzel iki senelik odunda var yakacak 

notu ile kapatıldı: Hatalı başlık seçimi konu başlığı içeriği özetleyecek şekilde olmalı

7 Cevaplar

0 oy
(1,634 puan) tarafından
Yol masrafı ne kadar olacak aylık 
tarafından
150 taş çatlasa belki Patron verir yol ücreti
(1,634 puan) tarafından
Heee o zaman mantıklı gibi geldi bana
-Reklam-
0 oy
(8,060 puan) tarafından
Binlerce insan bar metrobüs otobüs dolmuş kullanan canım birikim yapmak için sonrasında güzel bir gelecek kurmak için değer allah gönlünüze göre versin 
tarafından
Haklısınız hem cocuklar oynar önu çok güzel yeşillik arsa var çok güzel
Teşekkürler
0 oy
tarafından
Sobaya uğraşmak zor gelmiycek se git istersen 
tarafından
Seviyorum uğraşmayı doğayı seviyorum zor olmaz köyde yaşadım
tarafından
Eee git o zaman canım Allah aşkına ev kiraları almış başını gidiyor madem yaparım diyorsun kaçırma evi fazla düşünüp
tarafından
Eşim olumsuz bakıyor biraz dağın başı diyor :)) ikna edeyim yarın gideriz bakmaya
0 oy
tarafından
Hadımköy de yaşıyorum tuna 550 kira 180 aidat veriyorum güvenlikli kapıcılı sitede oturuyorum Arnavutköy de gecekondu bir eve o parayı vermek yerine daha güzel kısımlar var ve de burası otobüs duraklarına uzak bir alana benziyor Arnavutköy diyince içinde çok fazla kollara ayrılan bir alan her bölge de otobüs yok metrobüs zaten yok çok sıkı araştırma yapman lazım adresi tam neresi sazlıbosna mı hacımaşlı mı neresi bura ve de ıssız yerler olabiliyor aynı köy gibi ama köy kadar güvenli dğrşl 
tarafından
Yarın gidip bakcam belki eşim ikna olursa hani ulaşım konusuna özellikle yok kız nerede 550 burda ev mümkün değil yok senin dediğin tarafları hiç bilmiyorum
tarafından
Arnavutköy ve hadımköy yanyana ilçeler ve ben sürekli Arnavutköye geliyorum otobüs olayı çok fazla yok taksi minibüs saatli goptan gelip burada epey zorluk yaşarsın hastaneler uzak kararını iyi ver şuan belkş umursamıyorsun ama iki gün sonra söylemişlerdi dersin tecrübeyle sabit
tarafından
Yani bu gece kondu TOKİ ilköğretim okulu yaniymiş ulaşımı nasıl o bölgenin

Ve Arnavutköyden tekstil kente nasıl gidilir bunları bilmemiz lazım
tarafından
Tokinin oraysa kızım git tokiden tut evi akıllı düşün soba için kömürü bir dert suyu bir dert çocuksu düşünme geniş düşün soba kolay değil ki sende ikl tane bebe var en az iki vesait gider yani o aylık 150 lira yol parasını unut sen böyle açık konuşuyorum çünkü uzak kısımlar havası suyu oksijeni çok güzel misler gibi ama bazı konuları çok sıkımtı
tarafından
Evet zaten vaz geçtik güvenli bölge. Değil camda demir korumalık bile yok ıssız semt
0 oy
tarafından
Eşin çimden neden korkyo

Guzelmjis bence ben severim gece kondu evleri ama çevrende biri varsa yalniz korkmazmsn
tarafından
Bilmiyorm alışırım heralde ya öyle dedin korktum bak :(
tarafından
Valla binada otryom bacim yine korkyom gece kondu ev cevre kalablk degl gibi biraz uçta sanrm bide esin vardyali calsyosa sknti bence
tarafından
Haklısınız ya sanırım :(
0 oy
tarafından
Bende gopda oturuyorum ve hadimkoyde calisiyodum yani oralara alışmak biraz zor gelebilir sana buralara benzemez ama bilemedim maddiyat acisindansa denenebilir
tarafından
Ya zor eşim olumsuz baktı cam demir korkuluk yok bide ıssız yerde. Biraz tek ev yol kenarında diye
tarafından
Aynen cnm oralar buralar gibi değil bazı bölgelerinde ne yazikki ulaşım sorunu devam ediyo hakkınızda hayırlısı inşallah daha güzel kapılar açılır
tarafından
Amin inşallah cümlemin
0 oy
(53,834 puan) tarafından
yapabilirim diyorsan mantikli hakkinizda hayırlısı olsun
tarafından
Teşekkürler çok sağol

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 188 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Prens-prenses annesi (545 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 553 göst.
24 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Lamelif (1,684 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 402 göst.
20 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 71 göst.
14 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Emine.077 (7 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,084 soru

24,053,495 cevap

329,800 kullanıcı

...