0 oy
1,462 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çok takıntılı sinirlimisiniz temizlik konusunda dağınık görünce sinirlenir msz yoksa öyle ddgilminiz

56 Cevaplar

0 oy
(5,908 puan) tarafından

Cok sinirleniorum ama dogumdan snra yapamiom die daha cok sinirleniom alismaya calisiom daginikliga suab yatak odasinda katlanacak camasir var kafam orda bilerek gdip katlamiom alisim die:Dkizim birakmior birsey yapayim

-Reklam-
0 oy
tarafından
Bn bi yeri dağınık görsem canım sıkılıo illa herşey yerinde olcak temizlşk konusunda demiyorum her şey yerli yerinde olcak bi şeyi ters görsem düzeltirim dağınık falan olsa dayanamam amcamın kızında simetri hastalığı vardı bndede var 
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Daginik gorunce cin tepeme vuruyo :D ama sakin kalmaya calisip ortaligi topluyorum
tarafından
:D :D ya aynen bebiş degl daha kızım küçük zaten eşim dağıtınca o an çok kötü oluyor
0 oy
tarafından

Ev dağıldıkça bana sinir geliyor. Topluyorum öğlen öncesi eşim gelene kadar eski haline dönüyor ve bunı yapan 13.5 aylık bi canavar :getlost:coğu zaman dağınık

0 oy
(7,134 puan) tarafından
Bırakan sinirlenirdim kardeşlerim dağıtınca ama şimdi oğlum var evi darma duman ediyor amann bee onun kalbini mi kırcan 5 dakika eksik uyur yaparım diyorum
tarafından
Evet canm çoucuk olunca ayrı bendede yemek yerken dökse bile karışmam ama büyük bebek olunca eşim :D sinirlenmemek elde degl
(7,134 puan) tarafından
Yok eşimde pek sinirlenmiyorum  15 günde bir evine geliyor canım dilediğini yapsın diyorum
0 oy
(4,724 puan) tarafından

Bunu bugün detaylı temizlik biri yapmış olarak cevaplıyorum daginiksa acayip rahatsız oluyorum. Yapmaya gücüm varsa yapıyorum yoksa rahatsız olmaya devam ediyorum :D

0 oy
(3,269 puan) tarafından

Ben biraz takıntılıyım sanırım sabah 6da banyoyu ovalarken buluyorum kendimi bana kalsa her yer dağınık sürekli bir toplama temizleme çabası kendimi yoruyorum ama tutamiyorum ruhum darlaniyor:D

0 oy
tarafından
Burda sürekli online olanlardan supheliyjn
tarafından
Aradım yorum :D :D :D
0 oy
(53,889 puan) tarafından
genelde dağınık olur arada toplu goruldugude oluyor ☺️
0 oy
tarafından

Topludur gunduz biyere gidiceksemde 1 saat erken kalkar toplarim 

Her gün illaki çamaşır makinesi bulaşık Makinesi çalışır gunde 

Olurda biri gelir veya benim bi günüm bi günümü tutmuyor rahatsizlanir hastaneye yatarsam ev toplu kalsin 

Hele kontrole gidiceksem hemeklerimi akşamdan yapar dolaba koyarim olurda yatirirsalar adam eve geldiğinde yemegi olsun

0 oy
tarafından
Yani dağınık olunca hep aklımda şurayı da yapım vardır yani aklımdadır hep ama bazen çocuktan dolayı saldım çayıra mevlam kayıra  oluyorum  her an temiz olamıyorum yani 
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Bazen eğer evi toplayıp temizlediysem ve de misafir gelecekse ardından oğlum dağıtmışsa. Arada kızarım eşime de oğluma da ya da canım çıkana kadar temizlik yaptıysam geri hemen ev kirleniyorsa eşimede oğlumada dağıttıkları yerleri toplanıyorum:)
0 oy
tarafından
Aman kız çocuğum kaç kere çocuk olacak kı bırakıyorum dagıtıyor sonra ıyudugunda topluyorum uyandıgında yine aynı fulll devam hiç kızmıyorum da yani pek takılmıyorum
0 oy
(923 puan) tarafından
Genelde dağınik üç çocuk var küçükler ben toplarken ardından dağıtıyorlar toplu olduğu günler misafir geleceği son saatler onun dışında daginik
0 oy
tarafından

Çok takıntılıyım normelde ama bu aralar *** götürüyor diyebilirim 4 5 gun yoktum geldim yine yapamadim fazla çünkü makinem tamirde komsudan aldim oda kirintilari saçları falan alayım diye pazartesi temizlik yapcam :( çok daginik bırakmam ama çoğu zaman sac kili olur çünkü temizlmesi kolay bana gore ama dağınıklik daha kotu diye düşünüyorum biriisnin cat kapi gelse toplu olsa okadar göze batmaz yerdekiler diye sey ediyorum

0 oy
(303 puan) tarafından
canım toplar süpürür silerim arkamdan dagılır onun icin cok takmıyorum bıraktım önce hergün sil süpür düzelt yaardım cocuk ayaklanalı aman diyorum 
0 oy
tarafından
Ben dağınığım ama eşim resmen titizlik hastası ve bu da sürekli kavga etmemıze sebep oluyor ıkı dk bır seyı bır yere bırakamıyorum kavga edıyor mesela asma yapragının suyu dökulmustu fayansa ben temızlemeye calıstım ama cok az sarı kaldı bu nerden gordu nasıl farkettı yakaladı yanı dıyor derz cekecem duzeltecem yanı her konuda boyle kendı ablaları geldı cocukları bır yerı kırletsın kavga ederdı okadar uyardım onlar gelmeden once bak cocuktur kırletır falan dıye ama nerdee ablalarında cok uzdu ya
0 oy
tarafından
Çoook takıntılıym bu yüzden yemek yememeyi bile tercih ediyorum yeterki ev kirlenmesin dağılmasın çok kötü hissediyorum böylede olunca
0 oy
tarafından
Çocuktan önce hep topluydu smdi olduğumuz oda ufak tefek dağılıyor ama elim hep Üstünde dağınıklığı hiç sevmem
0 oy
tarafından
Takıntılı derecede titiz düzenli biriydim ilk oglum olduğunda o düzen devam etti ikinci oglum oldu yine çok titiz ve çok duzenliydim sonra farkettim ki evim pırıl pırıl ama çocuklarım mutsuz sürekli uyarıyordum orayı elleme buraya dokunma sonra kendime dur dedim şimdi yapmazlarsa bir daha ne zaman yapacaklar kendi kendimi telkin ettim sürekli şimdi 3.de geldi ev halay çekiyo ve ben artık o dağınıklıktan çok mutluyum çünkü evimi dağıtan sağlıklı çocuklarım var evim her zaman temizdir ama düzenli değil-dir ben su an ki halimden çok memnunum zamanı gelince evim de düzen e girer ama çocuklarımın çocuklukları bir daha geri gelmeyecek beni sürekli iş yapan bir anne olarak hatirlsmslarini istemiyorum

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 490 göst.
30 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 898 göst.
21 Aralık 2020 Diğer kategorisinde MelikeArslan (830 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,006 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,609 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 869 göst.