0 oy
754 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Sabah 5.30 da kalkiyorum ama yetişemiyorum. 

7  bucuğa kadar adama kahvalti hazirla yolla ev işi 

8 gibi anneme gidiyorum onlarin kahvalti sofrasi öglen yemekleri. Akşam yemekleri.  5 gibi kendi evime gidiyorum balkondaki camasiri topla yemek ütü. Canım cıkıyor.  Bide nankörlük yapip yi yemek yapiyon ne yapiyonki 

Yarında halam evini tasiyacak kendi çalışıyor  hem onun evinin tadinmasini yakip edip annemlere ogle yemeği hazirlamaya gelecem 

Bi boşluk bulup carsiya cidip tülleride almam gerekiyor. 

5 günde 400  milyon yakit yakmisim.  Kimse arabayla gidip geliyon kosturuyon diye soranda yok git oraya gel buraya bu ay maaşim yakita gitti

Dikiş yerlerim sızlıyor artık 

Acaba benmmi çok SA.LA.ĞIM.  onlarmı cok akıllı 

Hayır derdim eskiden bu hastane olaylarindan sonra diyemiyorum 

11 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Hergub bi yerm agriyor diyen sensin canim annengil halanvio bilmiyormu bu durumu neden islerini sana yaptriyrar  ki yapmam dr hastaym de
-Reklam-
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Bunların hepsini neden sen tek yapıyorsun ki
tarafından
Şuan yapacak başka kimse yok
(3,135 puan) tarafından
Herhangi bir sorun mu var. Kardeşin falan yok mu
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Annenler neden kendi sofralarını kendi yapmıyor ki canım 
tarafından
Fındık toplanıyor cnm   tarladalar
0 oy
(163,375 puan) tarafından
Senin kafani dagitmaya ihtiyacin vardi iyi olsun kosusturma sana iyi gelucek belkide
tarafından
Belkide cnm doğru diyorsun
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Hastayim de gitme. Yetisemiyorum kocam gelecek de git evine. Anneyin yemegini neden sen yapiyorsun canım orayi pek anlamadim
tarafından
Fındık toplanıyor cnm isler var
0 oy
(2,963 puan) tarafından
Cnm sen niye annenlere yemek yapiyosun 

Halanda kimmis bilmiyolar mi senin durumunu yazik çok yazik bu insanlara sadece kendilerini dusunuyolar 

Sagligini dusun iyi degilim de otur evinde kimse sana hiçbisry diyemez 
tarafından
Arkadan soyleniyorlar gülüm sonra kafaya takiyorum
(2,963 puan) tarafından
Ayyy boş ver kuzum yaa senin çektiklerin yetrr sana destek olcaklarina kostek oluyolar birak konussunlar hayatini yasa bende kafaya takan biriyim gunlercr uyuyamm en ufak lafta ama anladimki herkes hayatini yasiyo ben salagim
0 oy
(2,342 puan) tarafından

Niue bu kadar üstüne gelip her şeyi sana yaptırtıyolar ki ;) aksine onların sana yardımcı olmaları lazım. Daha tam toparlanamamışsındır. Çok üzüldüm senin adına. 

tarafından
Cocugum Yokmuş elim ayağım acıkmış
(2,342 puan) tarafından
Ay terbiyesizler bencil insanlar ya. Hiç yavrusunu kaybetmiş bi anneye öyle denir mi ya
0 oy
(577 puan) tarafından
 annen sana o kadar emek verkez ne guzel ona yardim etmen digerlerine yapma 
tarafından
Haklısın cnm
0 oy
(3,999 puan) tarafından
salaklik degil de sen niye annenlere gidip yemek yapiyosun onu anlayamadim, evinde durup dinlensene canim
0 oy
tarafından
Halanın ev taşıması dan sanane kardeşim boyle yaparsan bedenin 3 4 seneye kalmaz isyan eder. İnsan bedenini bu kadara hor kullanir mi? Annen baban kaç yaşında ?
0 oy
(657 puan) tarafından
Kız sen kölemisin niye kullanıyorsun kendini onlar kullanmasına gerek kalmadan sen önce davranıp kendini kullanıyorsun napacan milletin işini gücünü anneye yapılır ama ben hergün hergün gidemem hele ki benim ailem dikişlerim açır diye bi bardak su istemezler kullandırma kendini çağırdıklarında işim var de bu kadar saf olma canm

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 198 göst.
13 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde asllyd (652 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 581 göst.
13 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nare88 (298 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,003 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Es25 (3,999 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 993 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kimolsam (1,084 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,130 soru

24,082,341 cevap