0 oy
461 göst.
Diğer kategorisinde (179 puan) tarafından
Kendimi artık doktorluk olarak görüyorum. .evim kirlenmesin diye misafir çağırmıyonum gelen misafirden dolayı canım sıkılıyor suratım asılıyor evim hiç kirlenmesin istiyorum hergün balkon yıkılyorum.  Toz alıyorum evi siliyorum banyo tuvalet yıkıyorum.  Mutfak dolaplarında su lekesi olsa hemen anında siliyorum.  Evi hergün süpürüyorum camları iki günde bir siliyorum . Bunların hepsi günlük rutinim olmus artık. Ama elimde değil yani stresimi öyle atıyorum.  Bi yastık yere düssü hemen kaldırıp koyuyorm yerine 

Aslında böyle olmak istemiyorum en basiti kızımın doğum günü nü yapacaktık sırf o misafir o tantana.  O kalabalık ve o balonlar bilmem neler aklıma geldi yapmadım.  Dışarıda yapacağım. Bi yer tutup . 

Kızımı esimi ve evimi idare ediyorum hepsine gereken ilgiyi veriyorum bu arada.  
Gerçekten bu konuda yardım almam gerekiyor sizcede öyle değilmi

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çocuktan önce bende öyleydim 
(179 puan) tarafından
Cocuğum var 1.5 yasında
tarafından
Benimki 10 aylık durmuyo kucakcı
-Reklam-
0 oy
(70 puan) tarafından
Evinizin resmini çok merak ettim :) 
(179 puan) tarafından
Atayım canım
(70 puan) tarafından
Bence de destek alın çünkü eve kimsenin gelmesini istememek üç boyut kendinizi bu kadar yormayn enerjinizi stresinizi atacak başka hobiler bulun ev malesef nankör
(179 puan) tarafından
Çokça haklesın bende böyle evimde rahat olmak istiyorum mesela uzatıp ayağımı yatmak istiyorum ama olmuyor diyorum haburayı sileyim ha burayı
(70 puan) tarafından
İlla ki bu duruma gelen birisi bundan vazgecebilecek güce sahiptir size inanıyorum çünkü böyle devam ederse esiniz dostunuz ile de problem ler yasayacaksinzdir
0 oy
tarafından

Bencede alman gerkiyor  rutin olark yerleri hergun siler supururm zatn oratligi toplar kirli olan yerleri silerm ama sen baya abatmisin hic biyer dagilmasn etmwsin iatiyorsun git bncede ilerde kadir gbi olma :D

(179 puan) tarafından
Kız manyak oldum valla evimde misafir gibiyim sanki temizlikçi olarak gelmisim
0 oy
(181 puan) tarafından
Bence fazladan yaptığınız bişey yok o saydiklarinizi hergun bende yapuyorum ve 32 haftalık hamileyim 21 aylık oğlum var hergun rutin siler süpürür toz alır vc banyo yıkar oğlanı yikarim. Dolapta bir leke görsem bende anında silerim yani bunlar zaten olması gereken ssyler bana fazla gelmedi hatta ben şu sıralar doğum hazırlığı içerisindeyim o saydiklarima ek olarak bütün çamaşırlarımı cikardim baştan yıkadım utuledim hem.esimin hem oğlumun hem doğacak kızımın birde yatak yorgan çarşaf açtım onlari yikiyip utuluyorum...sadece sizden eksik olarak camları iki günde bir silmem 3-4 haftada bir siliyorum
0 oy
tarafından
Bende genel de hergin yaparım bişy olmaz ki yap ne olcak ama misafir felan istememek sıkıntılı tabi 
0 oy
tarafından
Tedavi şart yanlış anlama kendine yazık ben cok rahatımdır ya kasmaya gerek yok 
0 oy
tarafından
Önce kendine so ra bebeğine bunu yapma canim geriyi düşün kacirdiklarina bak zaman kaybı normal değil bukadarı burcun ne 
(179 puan) tarafından
Aslan canım
tarafından
Seninki takıntı sal gitsin
0 oy
(247 puan) tarafından
Evinin resmini atsana cnm cok merak ettim 
(8,060 puan) tarafından
Fotoğraftan temizlik belli olmaz ki :)
(179 puan) tarafından
Yoruma nasıl resim atabiliyoruz canım  yapamadım
(247 puan) tarafından
Olur olur sen at ben anlarım temiz olup olmadığını:))
0 oy
(8,060 puan) tarafından

Merhaba bendensin☺:woot:

0 oy
(14,061 puan) tarafından
Senin yazdıklarının yüzde 80 bende var ama ben misafir severim evin bereketidir
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Bende her gün aynısını yapıyorum sadece camları 2 haftada bi siliyorum, eskiden bende öyleydim, misaifr severdim, kendi çocuklarım dan kısıyordum dağıldı döküldü, son 4 5 yıldır yapıyorum kirlendimi tekrar yapıyorum çocuklarım dan değerli değil

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 397 göst.
0 oy
15 cevap 394 göst.
1 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 692 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Mona Lisa (1,130 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 633 göst.
10 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu