Koca okulu biber gazına boğduummm
Hahah benim komik degil ama dramatik bi ara hoca istiklal marsi kac kita dedi 10 kita dedim basti tokadi ama ne agirdi hala unutmam bende tenefuste ***** gibi istiklal marsi kac kita diye sayiyom 10 kita cikiyo e bu hoca beni niye vurdu diyom
Ben eve kestirme yoldan gelcem.diye avlu ya çıkıp atlarrdım bı.gun eteğim bı takıldı caaart diye bizim.bahcenin avlusuydu sora ben ağla ağla etegm yırtıldı die annem.beni asılı kaldım.sanmis gelip yanıma bide.o dovmustu .
Laboratuvarı patlamıştım. Tabi bilmeyerek deney yapıyorduk çöpte kimyasallar varmış tepkimeye girmişler herhalde bir anda çöp kutusunda ateş yükselmeye başladı. Laboratuvarda çıkan ateşe su dökülmemesi gerektiğini bilmiyordum suyu döktükten sonra dışarda olduğumu farkettim o patlamanın etkisiyle hangi ara dışarı çıktığımızı hatırlamıyorum. Büyük bi patlama olmuştu bütün okul duydu hatta bahçedekiler bile n oluyor demişti. O an hem şoktaydım hem gülüyordum halimize. Bütün okul bizimle dalga geçerdi hababam sınıfı diye
7. Siniftayken matematik dersindeydik anlimdan bocek gidiyodu hemen aldim baktim bit onumde sevmedigim bi kiz oturugodu onun sacina attim kiz 3 4 gun okula gelmedi
1,493,171 soru
24,397,352 cevap
349,845 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın