0 oy
1,840 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,756 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Arkadaşlar aranızda kekreyemiş tozunu alıp kullanan faydasını gören var mı eş dost akraba duyan bilen var mı işe yarıyor mu acaba 

11 Cevaplar

+1 oy
(5,482 puan) tarafından
Canım bana sorarsan bunlar hep para tuzağı önce altın çilek çıktı, sonra böyle çaylar v.s en iyisi diyetisyen destekli kilo vermek. Her reklama inanmamak lazım sağlığımız daha kıymetli
(4,756 puan) tarafından
Doktor Mehmet Öz haberlerde anlatıyor kuzum bide eczanelerde de satılıyor
(5,482 puan) tarafından
Hünnap keçi boynuzu pekmezi var her yerde reklamı yapıldı, ama fason, yani merdiven altı üretim yapıldığı için bakanlık rekor fiyatına ceza kesti. Sağlıklı başkanlığınca onayı varsa alabilirsin neden olmasın ama yoksa bence çok da şey yapma
(4,756 puan) tarafından
Vardır bemce eczanede satılıyor sonuçta kuzum
(5,482 puan) tarafından
Olsun canım yine de iyice araştır ne olur ne olmaz
(4,756 puan) tarafından
Haklısın almadan bakarım canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç duymadim o ne ki ne ise yarıyor 
(4,756 puan) tarafından
Zayıflatıyor canım yağ yakıcı
tarafından
Aaa bende araştırayım kullanirim malum kilolar baya kaldi oğlusum 6 aylik oldu hala veremedim
(4,756 puan) tarafından
İnşallah işe yarar gerçekten canım
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Duymadım canım neye yariyor ki ?
(4,756 puan) tarafından
Zayıflatıyor canım yağ yakıcı bir şey
(5,935 puan) tarafından
Yok denemedim ilk defa duydum dayım aktar yarın sorarım senin için kuzum
(6,400 puan) tarafından
Aslıcım sorarsan yazar mısın buraya birde emziren anneler kullanabiliyor mu acaba
(4,756 puan) tarafından
Ben sordum araştırdım eczaneden Alınca daha mantıklı arkadaşlar emziren anne de günde bir kere kullanabilir kuzum
0 oy
(1,164 puan) tarafından
Eşim almış başlamış iş yerinde kullanmaya. Bı süredir pek tatlı istemiyo bakalım ne olacak:)
(4,756 puan) tarafından
Hım işe yarıyor mu peki bir şey dıyor mu bu konuda canım iştahı ne durumda sindirim sistemi ne durumda
(1,164 puan) tarafından
İştahı azaldı sanki biraz ama pek düzenli icmiyomus. Düzenli icilse belki daha etkili olur. Sağlıkci ama kelin kendine hayrı yok:D
(4,756 puan) tarafından
Hahaha anladım canım benim teşekkür ederim
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Kızlar kullanan var mı akrabalar eş dost falan bende eczaneden alıp kullanmayı düşünüyorum 
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Bn varım cnm 
(4,756 puan) tarafından
Ne kadar süredir kullanıyorsun nerden aldın tavsiye eder misin emziriyor musun faydasını gördün mü
(3,749 puan) tarafından
Eczaneden almıştım kampanya vardı 35 TL Di aldım cnm Bi kaç gün tek kullandım 2 kilo vermiştim sonrada bişiler oldu içemedim tekrar bugün başladım bakalm nasıl gidecek cnm
Emzirmiyorm tabiki emzirmediğim için Bi çok şeyi rahat deniyorum
(4,756 puan) tarafından
İyi vermişsin diyet yapıyor muydun canım ben sordum emziren günde bir kere kullanabilir dediler
(4,756 puan) tarafından
Alayım mı sence tavsiye eder misin
(3,749 puan) tarafından
Emziriyor musun sn cnm
(3,749 puan) tarafından
Düzenli kullanmak gerek bunun yanında yediğine içtiğine dikkat edeceksin bide spor şart cnm
(4,756 puan) tarafından
Evet canım emziriyorum kızım 13 aylık öyle her dk emzirmiyoeum kuzum
(4,756 puan) tarafından
Hım bunları yapıyor muydun kuzum spor diyet yapmadan yağları yakar diyorlar canım
(3,749 puan) tarafından
Kızlarımız yakın mı bizde yarın 14 aylık olacaz %:)
 Banada aldığım eczacı kız yediklerine dikkat edersen bol bol yürüyüş yada spor yaparsan daha kolay olur faydası olur demişti
(4,756 puan) tarafından
Hım anladım tatlım benim kızım 13 ay 1 haftalık kuzum spor egzersiz yapıyor muydun peki kuzum
(4,756 puan) tarafından
Aldığın kutuda kaç tane vardı tatlım
(3,749 puan) tarafından
20 tane var cnm
(3,749 puan) tarafından
Sor değilde bol bol yürüyüş yaparım bn cnm ama evden çıkamıyorum mahalle de virüs sayısı çok o yüzden evde başladım
(4,756 puan) tarafından
Evde egzersiz mi yapıyorsun kuzum boyun kilon kaç şuan
(3,749 puan) tarafından
1.50 boy kilo 73 cnm
(4,756 puan) tarafından
Hım boyun baya kısaymış kuzum benim boy 1,66 kilo en son 67idi ama bu günlerde sanki 2,3 kilo vermişim gibi
(3,749 puan) tarafından
Boyuna göre kilon iyi
Evet kısaym cnm :)
Kilom fazla aslında sadece göbek var bnde başkada yok onuda versem rahatim
(4,756 puan) tarafından
Zaten o toz daha çok göbeğe yönelik bir şey canım kilo sevmiyorum 50li bir şey olmak istiyorum eşim çok uzun boylu ya onun yanında benimde fit olmam gerekiyor kuzum
(3,749 puan) tarafından
Bnm eşimde uzun cnm ama dert etmiyorum öyle şeyi sadece, göbek olduğu için vermek istiyorm bn ve bunun için tekrar başladım kullanamaya
(4,756 puan) tarafından
İyi yaptın canım sonuçta paranı verdın 2 kiloyu nerden vermişsin belli mi tatlım bide göbek için bol bol mekik çek kuzum
(3,749 puan) tarafından
Leslie yapıyorm cnm
(4,756 puan) tarafından
Peki onu günde kaç kez hangi saatlerde içtin yan etkileri var mıydı bir farklılık oldu mu vucudunda kuzum örneğin lavaboya gidip gelmek gibi
tarafından
Kız hangisini kullanılan foto attt
(4,756 puan) tarafından
Bana mı sordun mervişim
(3,749 puan) tarafından
Sabah yapılması uygun diyorlar ama bn müsait olunca yapıyorm leslieyi intden açıp bakıp yapıyorm cnm
(4,756 puan) tarafından
Kuzu onun yan etkileri oldu mu fark ettin mi tatlım
(3,749 puan) tarafından
Yok olmadı cnm spor zaten yan etkisi yok ki
(4,756 puan) tarafından
Tozun kuzum sporun değil
(3,749 puan) tarafından
Bnde sorun olmadı çok şükür tatlım
(4,756 puan) tarafından
Peki lavaboya gidip gelmekte fazlalık oldu mu canım
(3,749 puan) tarafından
Bnm zaten fazla cnm kullanmadan öncede çok sık giderdim
(4,756 puan) tarafından
Hım anladım tatlım yani o verdiğin 2 kilo onu kullandığın için mi gitti peki öyle mi düşünüyorsun
(3,749 puan) tarafından
Bn onu kullandım kullanmadan önce baya diyet felan herşeyi denedim olmadı sonra onu kullandım iki gün baktım gidiyor kilolar sonra bişiler oldu bıraktım hep yedim aldım kiloyu sonra stres den 3 kilo gitti bugün tekrar toza başladım bırakmam artkm
(4,756 puan) tarafından
Anladım canım yani faydası var bays dediğine göre
(4,756 puan) tarafından
Peki kullandığın zaman az mı yiyorsun eskisi gibi mi bide iştah kesiyor dıyolar doğruluk payı var mı
(3,749 puan) tarafından
Var cnm bn kahvaltı dan önce içiyorum kahvaltı hazırlıyorm çok çok az yiyorm akşamda aynı şekilde hazırlıyorum yemeği içiyorm ilacı yarım saat sonra yemek yiyeyim diyorm az tüketiyorm
(4,756 puan) tarafından
Anladım canım benim
(4,756 puan) tarafından
Kuzu senın aldığın kekreyemiş tozu bu muydu içi yeşil çay gibi buraya postun altına şasesini paketini atacağım şimdi kuzum
(4,756 puan) tarafından
Kuzu yukarıya fotoğraf attım yardımcı olur musun
0 oy
tarafından
Çok pahalı ya baktımda ben çok az miktar var içinde bir dünya para 
(4,756 puan) tarafından
Kuzu ben eczaneden sordum 20lik kutu 60 TL dediler almayı düşünüyorum
tarafından
Sen bilirsin canım baya onunla zayıflayan olmuş memnunlar birde kalıcı kilo verdiriyormus diyorlar yağdan yaktiriyormus bende heves etmiştim ama hevesimle kaldım "))
(4,756 puan) tarafından
İstersen alıp göndereyim sana işte veren çok idue alıyorum haberlere çıktılar eczanede satılıyor kalça ve basen bölgedeki yağları giderir belki diye denemek istiyorum kuzum
tarafından
Deneye bilirsin bence sonra sonuçlarıda paylaşırsın bizimle ")
(4,756 puan) tarafından
Olur tatlım inşallah iyi gelir içinde kiraz spı yeşil çay ve kekreyemiş meyvesi bulunuyor baya araştırdım kuzum
0 oy
(4,756 puan) tarafından

Hiranur kullanıp 2 kilo verdiğin bu muydu kuzum 

image

image

(4,756 puan) tarafından
O toz çay bekledikçe demlenip dibe düşüyor kuzum
(3,749 puan) tarafından
Evet cnm içtn. Mi
(4,756 puan) tarafından
Bu sabah içtim emziriyorum ben emziren günde bir kere kullanabilir ded eczacı kuzum
(3,749 puan) tarafından
Tamam cnm inşallah faydası olur ikimize de bol bol
(4,756 puan) tarafından
İnşallah canım amin
0 oy
tarafından
Bende şurda beklıyım 

Kuzum ama sen zayıftın 
(4,756 puan) tarafından
Kilo aldım kız ramazan da o zamandandır veremiyorum
tarafından
Anladım canım boyun uzun ya ona göre pek fazla kılon yok verırsın inşallah
(4,756 puan) tarafından
İnşallah canım benim baldir ve kalçada var rahatsız oluyorum
0 oy
(8,060 puan) tarafından

Canım bahsettiğin şu reklamda çıkan şey ise reklamı bile ciddiye alınır gibi değil kadının tshrtu ütüsüz kırışık kırışık reklam çekmişler nasıl ciddiye alabilirim ki tanıttığı ürünü :D

(4,756 puan) tarafından
Vala aldım bugün içeriğinde zayıflatan baharatlar var kuzum
0 oy
(1,164 puan) tarafından

image

esimin kullandığı bu canim
(4,756 puan) tarafından
Eşinin kullandığı reklamda gösterdikleri kuzum benim böyle değil ne kadara almış nerden
(1,164 puan) tarafından
Canım eşim eczacı kendi uygun almıştır muhtemelen satış fiyatı 80 küsur bişey demişti
(4,756 puan) tarafından
Benm aldığım 60 TL ve farklo
(1,164 puan) tarafından
Faydasını görmedin mi peki. Eşim düzenli kullanmiyo ona rağmen tatlı isteğini çok çok azalttı.
(4,756 puan) tarafından
2 sabah içtim iştahım kesilmiş dediğin gibi tatlı isteği hamur işi ekmek hiç aklıma gelmıyır eskisinden daha az yiyorum

İlgili sorular

0 oy
52 cevap 2,007 göst.
0 oy
9 cevap 520 göst.
13 Nisan 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 273 göst.
22 Mayıs 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Havin06 (3,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.

Kategoriler