0 oy
552 göst.
Diğer kategorisinde (3,678 puan) tarafından
Daha önce 2018 ve 2019 yıllarında biri 22 diğeri 24 haftalık bebeklerini kaybettim erken dogum nedeniyle..

Ilki spontane bi şekilde odiyelim ikincisinde doktor sadece tuvalete izin veriyordu yemeğimin bile yatağıma gelmesi gerekirdi ama bende öyle sevecen bi kaynana yok yeri geldi 1 hafta boyunca odamin kapısını açmadı yeri geldi kendi yemeğimi kendim yaptim.

Almanyada yaşıyoruz normalde annemde almanyada ama 400 km uzağız şimdi memleketeyiz dün beraberdik yine eşim bizden uzaktaydı bana dediki senin hamile kalmanı bekliyorum bu defa seni herhangi bir iş için ayakta görürsem sana haber vermeden binip gelicem seni bize alicam 9 ay bizde kalacaksın şimdiye kadar hep kocanın hatrına sustum ben herşeyin farkındayım sana kimse ilgi göstermedi artik öyle olmucak dedi.

Hakli da bence eşime bunu direk böyle mi anlatmaliyim

12 Cevaplar

0 oy
(12,763 puan) tarafından
Hayır anlatma esin annene karşı doldurmuş olursun gerek yok öyle durumda annen kendi tepkisi kendi versin anenn sen girme araya 
(3,678 puan) tarafından
Burası nekadar da yararlı bir yermiş yahu ben olsam direk söylerdim hiç bu şekilde düşünmeden  sağol canım
(12,763 puan) tarafından
Yani şimdi dersin esin kinlenir gerek yok sonra gene sana iş yaptırır lar annen der 2 evladı kaybetti 3 izin vermem o da o zaman bozulur haklı iken haksiz olmayın :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Böyle söylersen yollamaz bence 
(3,678 puan) tarafından
Doğru dedin
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Annem demeden ben kendim coktan demistim zaten esime. Bu zor zamanımda dibimde olmasina ragmen bir gelip ilgilenmek cok zor geldi annene diye sitem ederdim. 
(3,678 puan) tarafından
Zamanında ettim eşimde laf çarptı annesine çok ama nerde kadında o surat yok ki laf yapışsın
(6,973 puan) tarafından
Olan olmus artik bundan sonra bildigin gibi yap canim, Rabbim saglikla kucagini doldursun
0 oy
(15,692 puan) tarafından
Annem böyle böyle dedi dersen yanlış anlar kesin Bizimi kötüledin diye düşünüyoruz 

Annemde kalmak istiyorum annem bakabilir bana vs gibi ılımlı söyle
(3,678 puan) tarafından
Öyle yapicam sagol akıl için
0 oy
(1,789 puan) tarafından
Annenin sana söylediğini mümkün olduğunca yumuşak ve uygun bi dille eşine anlat yani annen kadar sert anlatma uygun bi şekilde anlat hayır demez bence tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır malum
(3,678 puan) tarafından
Evet doğru bana kalsa direk söylerdim sağol
0 oy
(352 puan) tarafından
Eşine hiçbi şey deme hamile kalırsan nasip olurda annem çağırıyor biliyosun ki yatmam lazım hep onun yanındda daha çok rahat ederim gideyim der gidersin şimdi siz bakmadınız vs gereksiz yere ailene cephe alır sonra aranız bozulur vs vs gereksiz stresler
(3,678 puan) tarafından
Evet uzamasin
0 oy
tarafından
Annen dedı deme ama ben coktan o kaynana ıle bıda gorusmezdım. Torun falan haletmıyor. Ölüm kalım meselesı bu ınsan olan yardmcı olur.. 
(3,678 puan) tarafından
Bunlar aklıma geldikçe zaten nasıl sabretmişim diyorum
tarafından
Bırdaha hamıle kalırsan kaynananı kapı ıcerı sokmycan annenın yannda dogrcan kafan rahat etcek.. Dogurunca torun torun dıye dort donerler
0 oy
tarafından
Zamanı gelince annen yapacagini yapsın şimdiden konuşmaya gerek yok
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Bence bırak annen eşine desin sen hiç bişey deme
0 oy
(53,958 puan) tarafından
esini gazlamis olursun sadece. hicbirsey deme 
0 oy
tarafından
Doktor yataktan kalkmıcaksın diye eşinin yanında demiyor mu eşinin ailesini uyarması lazım gerekirse onun ailenşn yanına git dinlen demesi gerekiyor direk söyleme ama bellide et bir şekilde yatman gerektiğini veya teklif etsende ısrar etme söyle sadece annem söyledi çağırdı falan demeden 
0 oy
tarafından
Anlatma eşine eğer ki hamile kalırsan annemde kalayım daha rahat ederim iki tane kaybettik bunu da kaybedemem falan de zaten gönderir bence 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 811 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 853 göst.
26 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Syma (946 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 346 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde Balkaymak (2,385 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 746 göst.