0 oy
2,905 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

aradı gelince kimbilir napıcak bana korkuyorum annem keşke polisi aramasaydı kesin babası falan aradı doldurdu bunu babasi evde degil koyde:(((

48 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayaklarina kapansaydin bide tam olsaydi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yardım diyorsun da sen dayak yiyip ısrarla evde oturursan sana kimse yardım edemez malesef ve Allah korusun birgün o erkek müsveddesi seni öldürür. Çık git o gelmeden neyi bekliyorsun adam git diyor gelip birdaha aynı boku yiyip seni dövsün diye mi bekliyorsun çık git ailen çocuğunu kabul etmese git devlete sığın yere batsın öyle anne bana evladını at gel diyen kadın anne olamaz!!!
0 oy
(4,664 puan) tarafından
Kiz halen git gönderecem seni diyo  halen niye duruyorsun gitsene ezdirme kendini ayrica polis gelmis neden sikayetciyim demedin 
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Durumun noldu acaba canım. Umarım eşim gelince kötğ bişey olmamıştır.  Merak ettim açıkcası çünkü seni
0 oy
(122 puan) tarafından
Sen bu akılla daha çok dayak yersin allah yardımcın olsun 
0 oy
(203 puan) tarafından
Rabbim o firsati vermesin ona ins pislik
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Sen ne kadar onursuz gurursuz bir kadınsın.sanirim seni dövmesi sana zevk veriyor.senin zavallı annen çocuğu almadan gel diyecek kadar zaten vicdansız.sende hayırdır yunus diyecek kadar dayak asigi bir kadınsın.al çocuğu  cik git annen bir sekil kabul eder etmezsede sığınma evine git yoksa sen 1 haftaya kalmaz öldürülürsün
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Seni bukadar sindirmesine izin verme.. polisi keşke sen arasaymışsın annen evladını korumus yaptığı edepsizlikten sonra bide ayaklarına kapan istiyo..  

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 263 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 277 göst.
30 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 938 göst.
0 oy
6 cevap 329 göst.
19 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Armin (7 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,957 soru

24,118,341 cevap

333,341 kullanıcı

...