0 oy
500 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Köşe takımı şeklinde istiyorm kızımla zor oluyor normal masa sandalye

7 Cevaplar

0 oy
(2,762 puan) tarafından
Keşke mutfağım büyük olsa da masa bıraksaydım :) 
-Reklam-
0 oy
(17,338 puan) tarafından
Ben hiç sevmiyorum o köşe şeklinde olanları. Eski evimdeyken banklıydı ve zor oluyordu. En iyisi normal masa sandalye. Benimki büyük kelebek masa ama büyük aldığıma pişmanın. Daha küçük masa sandalye tavsiye ederim.
0 oy
tarafından

image

bu benim mutfağım birleşik oturma odamla masa olarak bu var büyüyen masa kullanmiyorum normalde yerde yeriz bı misafir fln gelince açıyorum .bende köşe takımı alicam ins bu divanlar gidecek benim değil ztn kayinvalidemden kaldı 
tarafından
İmam cnm  şuan olmadan önce arapça fıkıh ilmihal onların kitapları Osmanlıca ztn çoğu o anladigi  için biliyor . Kuran tefsir fln var cilt olarak   sohbet kitapları var benimde var bı bölme çok şükür kendilerini okudum
tarafından
Ay ne güzl bnde böyle bir köse istiyorum eşinin mesleği de çok güzl Allahım devamını getirsin çok imreniyorum o kitaplara ❣
tarafından
Rabbim sizlerede nasip etsin cnm ins  bizde evlendikten sonra okudu eşim 3bucuk yıl medresede İstanbul'da hem hafızlığını bitirdi hem okudu sonra kpssle imamliga geçti ders veriyor yine burda okuyan talebelere isteyen imamlara arapça dersi
tarafından
Oh ne güzl canm ya bişy sormak istiyroum özel olmazsa esin nasıl yani imam ya hani merak ediyorum gerçekten sana merhametli davranıyor mu hep merak etmişim dır acaba gerçekten o kadar merhametli anlayislilar mi diye☺️☺️çünkü hiç öyle tanıdığım biri yok sen nasıl davranırsın mesela eşine sabirlimisinz
tarafından
Özelden konuşalım cnm  bunları istersen
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Benim var da köşe takımı değil kuzum. 
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Mutfağım küçücük o yüzden masa koyamadım.
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Köşe takımı değil bizimki onları sevmiyorum annelerimki öyle pek hoşuma gitmiyor 
0 oy
(219 puan) tarafından

image

benimde böyle canım benim hoşuma gidiyor benimki 6 kişilik açtığında 8 kişilik oluyor masanın altında birde tekerlekli koltuğu var 

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 2,081 göst.
19 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ht (2,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,396 göst.
3 Kasım 2022 Moda kategorisinde Rabia celik (769 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 249 göst.
17 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minaasel (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,863 göst.