0 oy
732 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

Kizlar kisin pek biyere gitmem mont yerine tulum aldim zaten battaniyeyede saracaz sizce iyi mi yaptim kotu mu

image

12 Cevaplar

+1 oy
(165 puan) tarafından
Unicorn sevmiyorum lgbt ler kullanıyor bunu. 
(165 puan) tarafından
Öyle maalesef
(15,744 puan) tarafından
Şimdi LCW de başlamış dikkat etmek gerekiyor
(165 puan) tarafından
O kaldırmıştı hep boykot için bu tarz şeyleri.şuan ne durumda bilmiyorum ama aldıgımız şeylere dikkat etmemiz gerek.
tarafından
Anlamadim canim lgbt ne
(165 puan) tarafından
Eşcinseller
-Reklam-
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Çok iyi yaptın geceleri üstünü açıyordu benim kızım sadece tulum ile yatırıyordum geceleri ama çok uzun süre kullanmadim
tarafından
Evet canim bizimde oyle gece ustunu aciyo surekli baktim indirimde alayim dedim
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Cok tatli yaaa    
tarafından
Tesekkurler sevdosum❤❤
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun çok güzel
tarafından
Sagol canim
0 oy
tarafından
İyi yapmışsın. Çok rahat oluyuor. Ben uyku tulumu aldım ama hava çok soğuk olunca dışarı çıkarken de giydiriyordum bilerek bi yaş büyük ben bi de. Geçen kış giydi bu kış da rahatça giyer inşaAllah
tarafından
Bende canim kizim bes bucuk aylik ama iki yas aldim bizim ev sicak kisin bakkala felan disari dedigin gibi cikarmak icin aldim
0 oy
tarafından
Nerde yaşadığına bağlı canım benim gibi doğuda yaşıyorsan bunu evde giydirebilirsin
tarafından
Istanbulda yasiyorum canim istanbulda soguk ama fazla disaru cikmiyoz bakkal manav icin falan aldim
0 oy
tarafından
Ben kullanışlı bulmuyorum ya boyu uzuyor çocuğun sonra giyemiyo daha ben mont aldım 2 sene giydi oğlum 
tarafından
Yok canim o yuzden bilerek iki yas aldim
0 oy
tarafından
Çok minnoş güle güle giysin
tarafından
Cok sagol canim
0 oy
tarafından
Çok güzel bu yaaa ne minnoş ")) bende gördüm almak istedim ama beden kalmamıştı güle güle giysin minik
tarafından
Cok aagol canim ben instagramda gordugum gibi siparis ettim ama bilmiyom beden kaldi mi kalmadi mi
0 oy
(214 puan) tarafından
Geldi mi memnun kaldınız mi acaba bende almak istiyorum da
tarafından
Yok canim daha gelmedu ama herkes o sitenin urunlerini falan ovuyor cevremdekiler
0 oy
tarafından
Ben ayaklı bisry almıyorum artık çünkü fark ettim çocuk fazla rahat hareket edemiyo çorap giydirip ayaksiz alıyorum
0 oy
(648 puan) tarafından
Ayy çok tatlı benimkininde vardı tabi artık büyüdü :) giyemiyor tulumunu 
(648 puan) tarafından
Link atar mısın ben bulamıyorum ya bu sayfayi
tarafından
Minicity canim link atmayi bilmiyorum inanki yaz kiz bebek tulumu cikiyor olmazsa kodunu verim onu yaz
(648 puan) tarafından
Buldum kuzum sağol bunun kirmizisini alicam inşallah

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 569 göst.
0 oy
10 cevap 463 göst.
28 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nursena324 (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 211 göst.
0 oy
8 cevap 301 göst.
2 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde 1istanbul__masali (4,848 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,298 soru

24,109,517 cevap

332,889 kullanıcı

...