0 oy
717 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (439 puan) tarafından
2 hafta olacak Ortaca abimi evlendirdik çok şükür sıkıntısız sorunsuz oldu çok güzel geçti . Ondan sonra büyük abimin eşi düşük yaptı onun üzüntüsü derken bugunde evlerine hırsız girmiş 30 milyarlık altını çalmış . Vari yoğu oydu abimin başka hiç bi güvencesi yoktu . Annem ağlamaktan helak . Yanlarına da gidemiyorum test sonucum çıkmadı deli oluyorum burada . 

Gündüz gözüne girmiş eve kızlar dikkat edelim evlerimize kendimize . 

Gelin markete gidiyor hırsız girip eliyle almış koymuş gibi alıyo . Bizim gelinde sağolsun gardolabinda cantanin içine koymuş büyük kol çantasının

17 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bilen birisidir o zaman  direk buluşmuşsa 
(439 puan) tarafından
Gelinle samimiyimdir bilmem daha kaç altını var nere koyar
tarafından
Hemen direk bulmus diyosun hırsız bilmeyen olsa dağıtırdı  evi
(439 puan) tarafından
Bide oda küçük canım gardolabiyla yatak tam Birleşik hemen açılma şeyi yok tamam sürgülü ama tamamen yapisik
tarafından
Olsunnn bak gör  tanidik.cikar
(12,763 puan) tarafından
Tabi cnm elinde altın bulma cihazı yok ise hemen nasıl bulmuş tanıdık VS dır market gittiğini VS nerden bilmiş baya izlemiş demekki evi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne kadar güzel biyere koymuş o kadar altını nasıl yanında bulunduruo yaa allahım inşallah bi an önce hasarsız bulunur hepsi 
(439 puan) tarafından
Bulunur mu ki canım ya
tarafından
Bulunur allahın izniyle canım bol bol dua edin bide azda değilki  yaa polise falan haber edin onlar nereye soksalarda bulurlar bozdurmaya falan götürünce allahım yedirmesin elleri kırılsın inşallahh
(439 puan) tarafından
Gelmiş canım hemen polis el izi falan almış inşallah çıkar
tarafından
İnşallah çıkar yaa çok üzüldüm ciddenn allahım kavuştursun inşallah
0 oy
tarafından

Ya ne bilsin hırsız gielrecek umarım kiza baskı kurmazlar :( çok kötü Allah hu hırsızların belasını versin benim bı kapı susum çalındı çok uzuldumde:(

(439 puan) tarafından
Valla çok kziiyolar canım annem abime de geline de . Abimde ayrı sinirleniyo. Sorun bi kaç kez daha onlar evdeyken oynanmis yetisememisler.  En son dün olmuş abim düğünde eşi evdeyken hemen aramis abim gelmiş ama kaçmış tabi gelene kadar . Önlem almamislar
tarafından
Bı kaç kez teşvik ettiyse önlem.almalilardi ama o gelinde başka nereye koyabilir ki  alıp bankaya goturseydi keske
(439 puan) tarafından
Aynen hiç onemsememis ne abim ne gelin
0 oy
tarafından
Allah yedirmesin haram mali hic minkorkulari yok ya Allh beter etsin 
(439 puan) tarafından
Ev zaten kira . Asgari ücret tek guvenceleri oydu bişe olursa oda gitti . Inşallah geri döner .
Annem ne zorluklara yaptı o altınları tek başına ne cileyle
0 oy
tarafından
Bilen biri yapmış demekki canım yani etrafınızdan biri sizi bilen biri yapmış yoksa kim.nereden bilsin gündüz evde olmayacağını çıktığını yoksa geldimiydi eve biriyle karşılaşacağını tahmin etmesi lazım benimde öyle altınlarım çalındı çok üzülmüştüm bende ama cana geleceğine mala gelsin çok üzülüp de kendini hasta etmesin helal mal elbet döner gelır çok üzülüp de kendini hasta etmesin 
(439 puan) tarafından
Takip ediyoms canım demekki kapı uzun zamandır zorlaniyomus zaten dün gecede yapmis evde ses gelince kacms  gitmiş sabah gelin markete gidiyo hırsız giriyor 15 20 dk çalıp cikiyo
tarafından
Hayrını görmesin inşallah şeref siz
(439 puan) tarafından
Amin amin canım
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Etrafı dağıtmadan eliyle koymuş gibi almis cikmismi canim
(439 puan) tarafından
Öyle diyolar canım yatak odasına gitmiş direk almış çıkmış dağılmamis dediler . Çıkarken odadan da laptopu almis
(2,100 puan) tarafından
Canim bildik biri olmasın bu çünkü dağıtmadan gidip almayı gerçekten çok garip evin devresinde vs. Kameralı olan bı bakkal bişey yokmu baksalar giren çıkana
(439 puan) tarafından
Çok zor bi durum ya Hele de dağılmamis olması  daha kötü insanın aklına hersey geliyo
(2,100 puan) tarafından
Aynen canım Allah yardımcınız olsun
0 oy
(163,468 puan) tarafından
Bende bankadaki kasayi kapatip bos eve koycaktim iyiki koymamisim cok gecmis olsun
(439 puan) tarafından
Ay sakin canım en güvenli yer .
Biz evlenmeden önce eşimin altınları hep çalınmış evlendik hep bi korku bi kaç kere kalktım kapı hep açık ben uyurken . 2 aylik gelindim hepsini sattık bankaya koyduk
(163,468 puan) tarafından
Yilli 530 tl verdim cok geldiydi o para ama calinmasindansa kasa en iyisi
(439 puan) tarafından
Evde dursa çalınsa o korku ayrı onun psikolojisi ayrı insan onun evde daha güvende olamazki en iyisi banka . Ya satıp parayi koymak yada kasaya koymak
0 oy
tarafından
Valla benim iki üç altinim var o bile bankada nasıl cesaret edip birakmişlar ya üzüldüm Rabbim inşallah yardimci si olur inşallah bulunur hırsız 
(439 puan) tarafından
Inşallah bulunur canım inşaallah ne zorlukla ne Çileyle alındı onlar annem helak oldu artik
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Yani hic bi yer dagilmadan eliyle bulmus gibi aldiysa bu iste bir is vardir canim ben deyim. :/
(439 puan) tarafından
Valla canım hiç bise diyemiyorum.  Inşallah yabancidir
(7,483 puan) tarafından
InsaAllah canim yani altini falan gectim yabanci olmamasi herseyden daha agir:( umarim sizi bidaha yıkacak bise yasamazsiniz canim benim.
0 oy
(223 puan) tarafından
Allah bu hırsızların belasını versin zavallı milet yemeden içmeden ne zorlukla biriktiriyor. Yılların birikimini bi kaç dakikada alıp gidiyorlar. Evde para bulundurmak ta şu devirde aptallık hemde çantaya bırakmak yine de geline yüklemesinler oda istemez di böyle olsun. İnş bulunur kamera falan yokmu çevrede 
(439 puan) tarafından
Amin canım . Yok ara mahalle eski bina zaten ne kamera ne başka bir yok
(223 puan) tarafından
Ahh be güzelim inş bulunur da. Ama imkansız geldi. Geçmiş olsun
(439 puan) tarafından
Poliste çok zor demiş cnm .s
0 oy
(4,007 puan) tarafından
gecmis olsun bu hirsizlarin hic korkusu kalmamis . keske evde birakmasalarmis o kadar altini , hirsizlar oyle korkusuz ki basinin ucundaki komidinden araba anahtarini caliyor sen uyurken . ins bulunur hirsiz kamera falan var mi apartman cevresinde
(439 puan) tarafından
Yok canim ara mahalle zaten eski bina bide . Allah belasını versin .
Rabbim yüzlerine baksinda inşaallah bulunsun canım .
0 oy
tarafından
Zor bulunur artik o takilar altinlar cok uzuldun bi dunya emek var sonucta
(439 puan) tarafından
Polisten zor demiş zaten . Rabbim bi kapı açar inşallah .
Ah canım annem ne çabaladi tek başına bizleri evlendirmk için . Dah adıdır abim yeni evlendi bir sürü borç . Bu abimin borçları . Az çok altınları vardı oda gitti
0 oy
tarafından
Yaaa nerde bigun mu cuma vakti allah belasını versin insanların dişinden titanında artırdığını çalıyorlar 
0 oy
tarafından
İnsallah biran önce bulunur Allah'ın izni
0 oy
tarafından

Haydaa gündüz gözüyle bide takip etmiş demek ki inşallah bulunur ya :(

0 oy
(2,365 puan) tarafından
Kesin evini bilen tanıdık birisidir evde altin bulundurmamiz çok yanlış aslında 
0 oy
(406 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın inşallah böylelerini başına gelmiş biri olarak çok zor Allah yardımcınız olsun canım 4 yıl önce benimde altınlarım çalındı aynen böyle bir saatin içinde gitti herşey evde o kadar şey olmasına rağmen sadece benim altınlarıma göz dikmişlerdi ama biz bulamadık canım öylece gitti herşey olay yeri inceleme falan geldi ama hiç bi iz bulamadılar cana geleceğine mala gelsin derler ama gerçekten çok zor oluyor Allah sabır versin vardır bundada bir hayır

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 923 göst.
0 oy
45 cevap 1,692 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 499 göst.
1 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Elifffo (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 769 göst.
20 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu