0 oy
405 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Merhaba bayanlar. Benim adetim 8 gun once bitti. Kistim vardi ve fitil kullaniyorum 2 gundur ama simdi lavaboda afedersiniz peteye acik renk kan geliyo. Fitil kullananlar sizce yan etkimi yoksa yumurtluyomuyum cunku bazi kadinlarda yumurtlama doneminde bu renk akintilar olabiliyomus diye duydum.adetimin ilk gununden sayarsam bugun 15. Gun sizce hangisi kizlar:((

2 Cevaplar

0 oy
(4,756 puan) tarafından
Valla canım bilemedim ki şimdi yumurtlama gününde kanama şeklinde akıntı mı Oluyır kistten dolayı adetin düzensiz olabilir yada kullandığın ilaçtandır canım 
tarafından
Ay valla cnm bnde bilemedim yaa napicam bn yaa :((
(4,756 puan) tarafından
Bi hastaneye git böyle devam ederse eğer canım
tarafından
Ya bu ara o kadar cok hastahaneye gittimki kocam.bende biktik artik bide yakinda degil hastahane yarim saat 45 dakilik mesafede   dusuk yaptm cnm bn 2 ay once 2 aydir hastahanelerdeyiz :(
tarafından
Ama devam ederse mecbur gidicem tabi:(
(4,756 puan) tarafından
O kullandığın ilaçtan ve kistten bide düşük sonrası olduğu için adetin düzensiz yine adet olmuşsun belki canım geçmiş olsun bu arada tatlım
(4,756 puan) tarafından
Git kuzum tabi ki de
tarafından
Cok tesekkurler kuzum allah razi olsun sanirim ilacin yanetkisi olabilir yani dimi
(4,756 puan) tarafından
Evet olabilir tatlım ne demek rica ederim tatlım benim kuzenim de düşük yaptı blr ara adeti çok düzensizdi 10 gün de blr kanama adet oluyurdu senln de öyle olabilir zamanla düzelir inşallah tatlım çok geçmiş olsun canım benim haberdar et beni canım
tarafından
Tmm cnm yarin iftarada misafirim var hazirlik yapiyorum simdi bu iki 3 gun gidemem zatende insaallahta gerek kalmaz:(benimde cok duzensiz ama benim uzuyodu araalri ilk defa bu kadar yakin oldu
(4,756 puan) tarafından
Kolay gelsin sana o zaman canım iyi geceler canım
tarafından
Tesekkurler cnm:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilemedim ki cnm yumurtlama gününde akıntı beyaz şeffaf oluyr kan geldiğini ben hiç duymadım fırsatını bulunca bnce Doktora bir görün düzensizlik varsa adetin de ondn da olabilr 
tarafından
Duzensizlik var cnm yani dusuk yaptim sonrasinda oldu eger devam.ederse gidicem tabiki cok tesekurler tatlim benim Allah razi olsun:)
tarafından
Rica ederim cnm Allah yardımcın olsun :)

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 761 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mrs.Eris. (2,860 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 196 göst.
3 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 377 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 828 göst.