0 oy
1,132 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (472 puan) tarafından
Yapan var mı kiii

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biz varız canım 4 kişi 
(472 puan) tarafından
Aa ne güzel canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Burdan 3 kişiyle konuşuyorz ama grubumuz yok 
(472 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim yorumun için
0 oy
tarafından
Yok canım sevdiğim kişiler var ayrı ayrı konuşuyorum grup yok
(472 puan) tarafından
Anladım canım oda güzelmiş
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Yapan var mutlaka ama ben onlar arasında değilim 
0 oy
(1,691 puan) tarafından
Evettt varr☺️♥️
0 oy
tarafından
Bir buçuk yıldır burdayim hiç arkadaşım yok ki grubum olsun 
tarafından
Hahah bende öyle ortaya karışık diyosn:))
(2,765 puan) tarafından
Ben senle arkadas olurum benimde pek yok arkadas b3ni sevende yok buralarda
tarafından
Senin adın ne masaAllah
(2,765 puan) tarafından
Esra ben
tarafından
Esra sen kaç yaşındasın küçük gibi duruyosun o resimde
(2,765 puan) tarafından
19 yasindayim sizler kesin bende buyuksunuzdu
tarafından
Ben 29 :)
tarafından
Kız esoşşş nıe seven yok dıon aaa :)bende uzun zamandır takılırım ama pek soru sormam yorum yapmam bakanlardanım:) i dün paylaştım 2 post oda can sıkıntısondan :) Seni gördüm yorumlarsa sevdim :) ben büyüğüm senden
tarafından
Bende 24 :) Senın isim neydi bu arada yaralı
(2,765 puan) tarafından
Ikinizde ablamlarin yaslarindasiniz bilemem yani her actigim post bi anda eleştiri yagmuruna tutuluyor da ondan oyle dedim
tarafından
Benim ismim fatma seninki ne duru :))
tarafından
Duru kızım olur:) Selma ben
(2,765 puan) tarafından
Ay isimleriniz cok guzelmis cok begendim ❤
tarafından
O yuzden bende pek katılmıyorum linç ekipleri var :)
tarafından
Senınde çok güzel canım :) ee anlat bakim kendıni tanışalım senle :). Nerelisin falan fistan çocuk varmı
(2,765 puan) tarafından
Ve hep ayni kisiler ben dun o kadar iyi kaple konusdum ama kadin bana hakaretleri saydi gitti ve ben onu cok iyibirisi sanardim da isde değilmiş
tarafından
Kim ki o kadın esra
tarafından
Yaa denk gelmedim görmedim. Amam boşver kuzum
(2,765 puan) tarafından
Aslen afyonkarahosarliyim sanliurfaya gelin oldum ama esimin is sebebiyle eskisehirde yasiyoruz bir tane bebegim var 5 aylik sizlerde tanitin kendinizi
tarafından
Memnun oldum selma :)
tarafından
Seher demir bi girecek bildirim yağmuru kadın şok olacak :D
(2,765 puan) tarafından
Ben kadini tam tanimiyorum yani adini bilmiyorum ama kullanici adi sareslem diye biri yani butun dunya sanki benim yuzumden bu virusun etkisindeymis gibi konusup hakeretler etti sonra fato geldi yorumlari gizledi
tarafından
Ben izmirdeyim ailem eskişehirde yaşıyor. 1 yaşında kızım var öyle işte:))
tarafından
Sana bisey diyim mi esra hakaret etmek hadsizlik olur senin ve eşinin hayatı tabiki  ama ben hiç desteklemedim yaptığını inan ne gerek var ki tanımadığın insanları evine alıyorsun. Allah korusun bisey olsa polis bile sana bunu der inan.
(2,765 puan) tarafından
Benim evim degil canim kayinbabanin evi benle esimin sozu gecmez orda kadin benimde arkadasim ama kayinbabamin misafiri
tarafından
Kayinbaban kadını nerden tanıyor ki
(2,765 puan) tarafından
Tiktokdan canim herkesi taniyor bizim evden hepimizi biliyor kadin
tarafından
Iyi bakalım hayırlısı:)
tarafından
Kayinbabann da tiktoku varmış benim bile yok
(2,765 puan) tarafından
Kayinbabamin var gorumcelerde ayri ayri var bende var esimde var kayinlarimda var eltilerimde var
tarafından
Canım ben yorum yapmadım dün ama yanlış anlama bana da saçma geldi hem yabancı hemde yabancıyı bırak bu salgın da çok tehlikeli. Ben 2 buçuk yıldır bu apartmanda oturuyorum karşı komşum sadece 1 kez bebeği görmeye geldi geçen sene onun dışında apartmandan kimseyi evime almadım yabancılar diye böyle bir zamanda dikkat etmek gerekiyor gerçekten ☺️ birde linç edenlerin kimseye kastı yokki onlar herkese yorum yapıyor yanlışa yanlış doğruya doğru diyorlar  ama tabi ağır konuşmak fln yanlış ama hani seni sevmemekle alakası yok ☺️
(2,765 puan) tarafından
Valla ben oyle dusundum cunki mesela kimi seviyorsunuz diye bi soru soruyorlar 3 sayfa olusuyor hic kimse beni yazmiyirkimse sevmiyor yani anliyorum tabi neden sevsinler ki kendi anam babam sevmemis
tarafından
Yok canım öyle düşünme onlar samimi olduklarını yazıyorlar mesela bende 2  3 aydır burdayım 3  4 kişiyle çok samimiyim çok sevdim onları bu tamamen konuşup sohbetini sevmekten kaynaklı canım benim hem şöylede düşün mesela benim 15 18 yıllık arkadaşlarım var öz kardeş gibi seviyorum onları kalkıp onlarla burdakilerin sevgisi bir olmazki yani burdan seven sevsin sevmeyen sevmesin takılma bunlara hatta gerçek hayatta da seven sevsin sevmeyen sevmesin Allah bizi sevsin yeter ❤️ gerisine ihtiyacımız yok. Ama arkadaşlık fln kurmak istersen illaki olur arkadaşların diyorum ya bende 3  4 kişiyi çok sevdim ama mesela 2  3 kişi var burda artık onların postlarına yorum yapmayı düşünmüyorum çünkü birtek eski kullanıcılara cvp veriyorlar bende artık yapmam bildiğim bir konu bile olsa söylemem çünkü benim cevabıma yorumuma karşılık verme gereği duymamış ne takarım ne bidaha yorum yaparım sende boşver takma kafaya herkese hak ettiği kadar karşılık verirsin her konuda ☺️
tarafından
Bende batmanlıyım. Burda yaşıyorum. 1.buçuk yıllık evliyim. 10 aylık kızım var. Öyle evimin hanımıyım:) :) :) :) Memnun oldum esoş
tarafından
Bende. Memnun oldum Fatma :) Allah bağışlasın kızını da canım
tarafından
Kendı anan baban neden sevmemiş ki esoş
(2,765 puan) tarafından
Aynen oyle canim ne kadar uzun yazmissin ne kadar guzel kalblosin ALLAH razı olsun canim insALLAH senden  bende herekese cevap veririm ama dun surekli ayni konular olunca artik sonra yazan kisilere cevap vermedim
(2,765 puan) tarafından
Ben 5 yillik evliyim bende memnun oldum canim
(2,765 puan) tarafından
Valla anam babam kiz erkek ayrimi yapip kizlarini evlatlik verip erkekleride bagirna basmislar o yuzden kiz oldugum icin sevmediler
tarafından
Anaa küçük gelinsin sen o zmn kuzum :)
tarafından
Seni mi evlatlık verdiler yoksa kız kardeşini mi
tarafından
Allah annenle babanı affetsin inşallah ne kadar yanlış birşey kız erkek diye ayrım yapmak. Boşver üzme kendini dediğim gibi Allah sevsin Allah razı olsun yeter gerisi boş ☺️ senden de Allah razı olsun canım bu arada benim ismimde Sibel 28 yaşındayım biri 9 yaşında biri 10 aylık 2 kızım var istanbulda oturuyorum ☺️
(2,765 puan) tarafından
Hepmiizi canim ben 9 kardesiz 6 kiz 3 oglan oglanlarin biri öldu doger 6 kizida evlatlik vermisler
tarafından
Kızlar naptınizz yaa bi girdim 44 yorumm bende şaşırdım valla
tarafından
Aaa ne diyeceğimi bilemedim canım :(
(2,765 puan) tarafından
Kusura bakma canim bayagi konustuk
(2,765 puan) tarafından
Kusura bakma canim bayagi konustukdencek bisey yok aslinda bu onlarin kusuru ben zaten asla affetmiyorum
tarafından
Yok kizz ne kusuru sadece şaşırdım o kadar keske sohbete bende katılırsaydm :)
tarafından
Rabbım hep mutluluk versin sana canım :) Bak arkadaş olduk sevilmeyecek biri değilmişsin hem :) Üzme kendını boş şeylere kuzum
(2,765 puan) tarafından
Ben takmıyorum ki artik hep karsimdaki mutlu olsun diye ugrasdim durdum ama yoruldum artik bu yuzden kim ne diyor takmiyorum amin canim RABBIM herkesi mutlu etsin bilemm yani ben bile sevmem kendimi ya belki o yuzden karsimdakide sevmiyor diye dusunuyorum bude kaynaanin yaptigi piskolojik baski var surekli senin kocaya kaccgini bilmis anan ondan evlatlik vermis yada sen isde temizlik yapmayi bilmiyon ondan vermisler diyip duruyor ve ben evlatlik verildigimde hastanedeymisim daha dogdugum gun verilmisim hic anam beni emzirmemis gormemis bile dogdugum gibi teyzelerimmi artikin kimse anam daha dogumhaneden cikmadan beni vermisler
tarafından
Ben seni samimi buldum kız nedense :)
(2,765 puan) tarafından
Bilemm nedenki❤❤❤
tarafından
Bende bilmiyorum ama öyle herkese kanım kaynamaz bnm :)
0 oy
tarafından
Bizim vardı b.ku çıktı kapandı:)
0 oy
tarafından
Daha arkadaşım yokki olsun isterdim whatsaptan konuşur dertlesirdim gurbette arkadaş yok samimiyetine inandığım kişiler olsun isterdim bir senedir burdayım daha olmadı arkadaşım 
tarafından
Benimle dertleşebilirsin☺️
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(43 puan) tarafından
tarafından
Birsuru kisi var yetmiyor mu sana ?
(43 puan) tarafından
Gelmek isteyen gelebilir  canım
(7,483 puan) tarafından
Niye link atiyosun hemen
tarafından
Zirf zaten wp grubuna gelsin millet  olsunlar diye açmış bu hesabi sorularinda yorumlarimda hep var
0 oy
tarafından
Vatsaptan konuştuğum var  
0 oy
(30,106 puan) tarafından

Hee önüne gelen osman emmi gruba giriyor 

Burada yeterince kafami şişiriyor lar wpde çekmemm:D:D

0 oy
(188 puan) tarafından

Valla bende şaştım kaldım herkes biriyle arkadaş olmuş benim sohbet ettigim kimse ykk yazanda yok sadece ben mi bu durumdayim kizlar :D

(7,483 puan) tarafından
Hemen numarami atıyorum kendini yalniz hissetme bebegim ☺☺☺
tarafından
Tek degilsin :)

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 252 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Fdmeysltas06 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 329 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Fdmeysltas06 (17 puan) tarafından soruldu
+1 oy