0 oy
1,201 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Saygımı korudugumu düşünüyorum ararsam beni bastırır daha da sinir olurum 

Bu zamana kadar diğer gelinlerden farklı olup her şeyi sineye çektim. 17 yaşımı kullandın sen benim belki ben isteyerek evlendim senin oğlunla ama bilseydim böyle bir ailesi olduğunu asla derdim zamanını beklerdim. Kaçtım geldim gittin bana 20 TL lik gelinlik giydirdin saçımı dahi kendim yaptım ne kadar safmışım. Mevlüt yaptın bana gelenleri de kendin yedin nerede benim hakettiklerim. Her zaman param yok diyorsun ya onlar nerede bana söyle. Çıft kişilik yatak dahi almadın o hamile halimle umursamadın yatak odası takımı alırken burnumdan getirdin o hamile halimle kaç gece ağladım. Şimdi sana verdim ya onları hediyem olsun baktıkça beni hatırla beni ağlattığın geceleri. Vermediğin o 500 TL de sana kalsın istemiyorum. Sana her zaman ılımlı yaklaştım oğlundan daha da yanında oldum ama salaklık ettim. İki hamileligimi de bana zehir ettin. Ne yaptın sen benim çocuklarıma? Duruya bı künye gel onu da veririm umrumda değil. Senin benim çocuklarıma sevgin asla olmadı olsaydı karnımdalarken bile onları düşünürdün sen ise anca beni kullandın. Ama yetti benim çocuklarım yok artık senin torununun falan asla değil onlar Kaanin bu konuda tek lafı olamaz. İkisinde de dikişli halimle bıraktın beni. Hatırlıyor musun oturma minderi aldığın günü? Nasıl aldığını da hatırlıyosundur umarım kızıma gelen 50 TL ile. Bı de utanmadan o parayı bana sormadan aldığını söyledin o da sana hediyem olsun. Belki bilmediğim daha ne kadar çok yedin torunlarının parasını yedin benim hakkımı yediğin gibi. Asla helal etmiyorum bunu da bilesin. Oğlun askere gidiyor ben evimde yalnız kalicam diyemedin ya biz birbirimize 4 sene sabrettik gel al çocukları 1 ay daha sabredelim çocukların ihtiyaçlarını da bı şekilde hallederiz oğlumun gözü arkada kalmasın diyemedin. Sana yakışan bir haraket olmazdı zaten. Bir kuruş bile yardımın olmadı bedelli için hatta daha çok gitsin istedin askere ama şükür Allah'ım yine benim duamı kabul etti. Kocamı ben goturucem alırken de ben alıcam. Bu saatten sonra da sizi isteyip beni istemezse onu da hiçe sayarım. Her cefasini ben çektiğim hayatın sefasını size vermiyorum. Geldiniz apartmanımdan saksı çaldınız Allah'ın çiçeği deseydiniz onu da alırdım bi de geldin onu da benim üstüme attın Aleyna alın dedi dedin bu yediğin kaçıncı hakkım bilmiyorum ama öbür tarafa benim sizinle hesabım. Ne kadar saftim diğer gelinler gibi lafımı söylemedim hep sabrettim lakin sabır bitti. Hamile halimle camda sildirdin halı da taşıttın koltuk da çektirdin olsun ben yapmış oldum. Bundan sonrası yok. Oğlunun kararı beni ilgilendirmez lakin bundan sonra çocuklarımla ilgili hiçbir şey duymak istemiyorum. Oğluna ilk evlendiğimiz zaman senin paranı yiyemedim demiştin benim çok hakkımı yedin onlarla yetin. Yine susacaktim lakin dün kaana sen yokken batını alayım demen bitirdi. Susmuyorum siz beni suskun sandınız ama benimde çok lafım var. Daha da yazmak istemiyorum. Zaten anlarsan bu dediklerim bile yeter.

21 Cevaplar

0 oy
(144 puan) tarafından
Az bile yazmissin cok gec kalmışsın 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 660 göst.
27 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 117 göst.
4 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Cngls (898 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 323 göst.
26 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Ceylannn (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
4 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Smyra01 (1,776 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,868 soru

24,146,244 cevap

334,680 kullanıcı

...