0 oy
477 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,326 puan) tarafından
Kızlar eltimin düğün fotograflari çıktı böyle ailece cekildgmz fotoğraflar war görümcem görümcem paylasti ama beni sanki kirpmis yarım ciktim öyle paylasti sinir oldm soncta o fotonun içinde eşimde War herkes War herkes net.cikti beni yarim cikartti bende msj.attim niye yarım ciktim diye fark etmedim dedi ztn biraz gozkyon dedi bnde dedm diğerleri gbi net dgl neyse dedm sizce abarttım mi ?

6 Cevaplar

0 oy
(577 puan) tarafından
derdin bu olsun 
(1,326 puan) tarafından
Kendime dert etmedjm sinir oldm hep dışlar kendisi beni zoruma gtti
-Reklam-
0 oy
(2,130 puan) tarafından
Bende böyle şeyleri dert ederim walla aynısı bana da yapıldı çünkü :) 
(1,326 puan) tarafından
Sen ne tepki werdin ya fotoda eşim olmasa aman banane derdim herkesi net çekti ***** beni yarim kirpmis o fotoda eşim warsa mecbur benide tam cekmsi lazmdi
(2,130 puan) tarafından
Güya çok severdi beni bir baktım WhatsApp ta paylaşmış bütün kızlar düğünde çekmiştik beni tam olacak kırpıp öyle atmış sorunca da aaa fark etmedim bana da bu şekilde geldi fotoğraf demez mi.. Artık eskisi gibi pek takmadım onu kalkıp göz boyamak için ikimizi paylaştı ama kırmıştım bir kere... Öyle yani hala unutmam
0 oy
tarafından
Böyle bisey yapsalar dahi inadima solemem.Onlarda senin zoruna gitsin söyle diye yapiolar zaten.Ne takiosun cok mu onemli görümcen?
tarafından
Evet bende belli etmem hiç oralı olmam
(1,326 puan) tarafından
Wlla dayanamdim msj attm
0 oy
tarafından
Kıskanç tip hareketleri bunlar... İyi etmişsin sende aynısını yaparsın bi ara ödeşirsin:)) 
(1,326 puan) tarafından
Akşam aksma sinir oldm
tarafından
Sinir bir durum valla başıma gelmedi ama gelse öyle yaparım
tarafından
Takma daha diyeceğini dedin ona
(1,326 puan) tarafından
Ztn dedi fark etmedim.dedm herkes net çıkmış ben yarım neyse dedm
0 oy
(54,522 puan) tarafından
en kenardaysan normal oylecikmasi resmin orijinali at bana desyedin
(1,326 puan) tarafından
Ewet kenardaydim ama öteki kenardakini başkası wardi o net cikti.belliydi kırptı gi sorunca da fark etmedim dedi
(54,522 puan) tarafından
nerde paylasmis instagramda oluyo genelde istemsizce
(1,326 puan) tarafından
Yk cnm watsapta bide hani görümcem öyle biriki öyle paylasimlarda şeytan gbi detayli ayarlar paylasir
(54,522 puan) tarafından
senin yerinde olsam hic tepki vermezdim şeytan gibi oldugunu bile bile neddn ekmegine yag suruyosun ki
(1,326 puan) tarafından
Sinirime yenik düştüm
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Yani bu sefer kiskaniyo derse

İlgili sorular

Kategoriler

1,494,364 soru

24,413,801 cevap

351,127 kullanıcı

...