0 oy
576 göst.
Diğer kategorisinde (1,958 puan) tarafından

Kızlar bu kargolar çok canımı sıkyoya. Sürat kargo kargomu getirmemiş bana kapınızı çaldık diyo eşimde bende evdeydim, dedimki kapıya geldiğine dair kağıt braktınmı dedim bana dediki işi sizdenmi öğrencez diyip telefonu yüzüme kapattı tekrar aradım reddetti. O kadar canımı sıktıki şerefsizi her yerden şikayet ettim bende müşteri hizmetini aradım, şikayetlere yazdım. Öğlen kargonuz tekrar çıktı dediker ve yine gelmedi... Ya birsürü işsiz iş arayan insan var niye böyle işini yapmayan insanları hala barındıryo anlamıyorum bir sürü çalışacak insan var. Bu 4 kez başıma gelyo her sefer kendim gidip alyodum bu sefer gerçekten canımı sıktı.

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bunu bir daha gormustum genelde hepsi o sozleri diyo
(1,958 puan) tarafından
Bunlar aldığım para helal olyomu diye düşünmüyo her halde.
tarafından
Dusunseler yapmazlar
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Beni hep ararlar müsaitmisiniz geliyoruz diye hangi kargo olursa olsun hiç böyle şeyler yaşamadım dağıtım yapan kişiyle alakalı bşy adamı direk şikayet üst üste
(1,958 puan) tarafından
Bide bana çemkiryo terbiyesiz bende gelmedin falan diyorum kime neyi ispat etmeye çalışyosam adam zaten gelmediğini bilyo üstelik kendini haklı çıkarmaya çalışyo.
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Sikayetvar a da yazaydin, trrbiyesiz adam
(1,958 puan) tarafından
Yazdım her yere yazdım 4 farklı yerden şikayet ettim. İnşallah değerlendirirler.
(6,973 puan) tarafından
Ellerin dert gormesin
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Alışveriş yaptığınız yeri arayın calistigniz kargoya dikkat edin bı daha asla alışveriş yapmicam sırf kargo tercihiniz için diyin bakın ozaman nasıl oluyor.. o firma kargo şirketi ile iletişime geçer ve daha iyi ilgilenilir
0 oy
(157 puan) tarafından
Valla cnm şimdiye kadar bir MNG kargo ile sorun yaşamıştım yakın zamanda da yurtiçi kargo ile sorun yaşadım adresi bulamıyorlar 10 defa tarif ettim en son kargomu getirdiler ama getiren adam pişkin pişkin bana adresi yanlış tarif etmişsiniz bugün tlfnu acmasaydiniz kargonuzu getirmicektim dedi benden iyi mi biliyorsunuz adresimi ben hep aynı adresle alışveriş yaptım bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar dedim fazla uzatmadim eşim evdeydi uyuyodu 
0 oy
(11,250 puan) tarafından
Bende aynı sorunu 3 defadır mng de yaşıyorum diğerleri gelmeden arıyor 
0 oy
tarafından
Arasla sürat uzak dursun dun burdan biri mama gondermisti yardim icin dedi gelmis subede bekliyor yokmussun evde tum gunde evdeydim aksam bi baktim teslim dusulmus sinirlerim tepeme cikti sabahin korunde gittim kargoya dedim teslim dusulmus ben almadim geldim komsuya sordum burda oyle biri yok iade et dedi bende o yuzden teslim dustum iade etcektim diyo dedim komsu ne tanisin beni kac katli apartman  agzima geleni saydim aras kargoya suratta sagolsun 2 kat daha cikmak zor gelmis 4. Daireye yapistirmis notu yoksunuz diye adama diyorum yanlis daireye gitmissiniz ben ne adres yaziyorsa oraya giderim diyo dedim matematiginde yok herhalde 7 nerde 4 nerde hii oyle mi yapmisim diyo sikayet ettim her yerden mustehak bazilarina

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 505 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 92 göst.
4 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 82 göst.
4 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 334 göst.