0 oy
1,667 göst.
Diğer kategorisinde (662 puan) tarafından
Kızlar arkadaşımın ilk gece ilişkisinde kan gelmemiş eşi şüphelenmiş kiz yeminler edio kimseyle daha once birlikte olmadığına ki oyle bi kizda degil yani başkasıyla olmamıştır eşi boşanmak istio basına boyle bisi gelen var mi kan gelmeme gibi bi durum kız kimseye anlatamadığı icin bana anlatti bende ilk defa boyle biseyle karşılaştım size sormak istedim 

55 Cevaplar

0 oy
(18,460 puan) tarafından
Doktora gitsin canım zarı esnek patlamamış olabilir. Doktor alttan bakarak öğrenebilir 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşi cahilin onda gideni o halde. Kaç çeşit zar var .

Hastaneye gitsin bence eger eşi yanılıyorsa ağzına sıçsınnn . 

Ne biçim cahillik kendini bilmezlik
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Esnek kızlık zarı olabiliyor canım. Bu şekilde olup doğum sırasında zarı patlayan da olabiliyormuş. Adam çok mu cahil hiç mi bilmiyor. Bilmiyorsada 2 dk telefonu alsın eline araştırsın. Arkadaşın alsın kocasını gitsinler doktora o zaman ne olduğunu anlar herhalde
0 oy
(177 puan) tarafından
Ben esimle evlenmeden 3 yil falan konustm sevgili olarak bu surecte eski sevgilimin duygulari warmis bana karsi ve esim askerdeykn numarasini bulup bir suru yalan soylemis benim koynumdaykne sana yaziyordu seni kandiriyor bana yazmis gbisinden esimde bunu bana soyledi ve kim olursa olsun aklinda supe kalirdi hak veriyorum ona ben olsam bende sorgular ve inanmazdim asla oyle bisey olmamisti ki o ccgn elini bile tutmamistm en samimi oldugm sevgilim esimdi cok fazla yakin geliyodu ve esim tamm yapmamissin belki ama benim aklimda soru isareti kaldi hic tanimadigm biri bana neden bunlari soylesinki falan dedi bende namus bu yani baska bisey deil ozel hastaneye gitmistm 150 tl falandi zaten bakilmisti ve zarimin esnek oldugunu ogrenmistm esimlede doktor konusmustu zatn hc bir sekilde iliskisi falanda yok bu kizin zarida esnek sadece normal dogum esnasinda yirtilir baskada yirtilma olmaz die ben o gun iyiki gitmisim yoksa ewlendigimde kanamam olmiyckti ve kndimi hc bir sekilde ispatliyamiycktm o cocuga ne oldu derseniz esim once bir kizin namusuna nasl leke surersn die guzelce vurup sonrada sakin bidaha rahatsz edipte orda burda bu kizin adini cikarmaya calisma die uyarmisti bence kendinden eminse korkmasina gerek yok gitsn hastaneye 2 dakika bile surmuyor bakilmasi 
0 oy
(5,370 puan) tarafından
Benim de hiö kan gelmedi eşim sormadı bile aa kan gelmedi esnek mi fln o gece şaşırdık tmm bu kadar yani ne eşim bşy dedi ne ben açıklama gereği duydym ben kendimden eminim o da benden eminmiş ki sormadı ne tuhaf insanlar ya
0 oy
(3,151 puan) tarafından
Benimde başıma geldi o doğuma gitim doktr suyumu patlatacakdı zarın duruyo daha dedi ve 8 aylık evliyken hamile kaldm düşün 
0 oy
tarafından
Kendisi kim bilir nerelerde ne haltlar yedi, diğer kızlardan sanıyor o kızı demekki, kıza bahane bulacak, arkadaşların dediği gibi rapor alsın götürsün başına çalsın ahanda sen beni değil ben seni boşuyorum gavat desin. 
0 oy
tarafından
Doktora gıdıp rapor alsın sonra o kocaya gotune tekmeyı vursun. Boşanmak istiyormys esıne ınanmamak ne demek. 
0 oy
(242 puan) tarafından
onlardan bir tanesi benim herkesin gelcek diye birşey yok yalan olmasın bir ay veya bir bucuk ay sonra geldi ama malesef bazı adamlar geri kafalı oldugu ıcın..... 
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Zarı esnektir doktora gitsinler
0 oy
tarafından
Arkadaşın zaten boşansın bence sevgisinden karakterinden insanlığından önce gelen bir zar varsa o adamdan boşasın zaten. Hiç mi tanımıyormuş arkadaşını yaşamadım diyorsa yaşamamıştir sözüne dahi itibar etmeyen ilk günden yarı yolda bırakan bir erkek..... 
0 oy
tarafından
Bazen kızlık zarı patlamıyo canım hatta bazen yarısı patlıyor doktora gitsin eşiyle beraber 
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Doktora gitsin eşi ile rapor alsın ama sonra o dava açsın bence ne biçim bı iftiradir bu
0 oy
tarafından
Esi ne kadar anlayissiz mis ya
0 oy
(834 puan) tarafından
Jinekologa gitsin dktra gostersn rapor alsin.eger oyle biseyde vrsa bastan esine sylemesi gerekioo yanii .

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 349 göst.
0 oy
35 cevap 1,275 göst.
+1 oy
9 cevap 550 göst.
12 Şubat 2025 Diğer kategorisinde veraaa (972 puan) tarafından soruldu
+3 oy
23 cevap 1,166 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler