0 oy
435 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (85 puan) tarafından
Kizlar bayramda hali verdim kilim tarzi ve verirken de tembihledim hasas hali falan tamm abla dedi goturduler bi getirdiler bi bas baska renk bi bas baska renk kenarlar camasir suyu dokmus elbise gibi sari sari aradim tabi abla sakin ol hallederiz olmazsa aliriz dedi bende tabi alin binliralik hali 15 lira kazanacan diye maf etmissin dedim aldi goturdu hala halim yok piyasada ve adim gibi eminim duzeltmedi kac kere aradik bugun yarin diye oyalıyor elimize fis falan da vermedi ki sikayet edem bi yol gosterin

4 Cevaplar

0 oy
(17,112 puan) tarafından
Canım keşke verirken sorsaydın bazı yikamaciların sigortası oluyor ve halıya zarar gelirse sigorta parayı ödüyor. Benim halılar da bambuydu , mahvoldu . Eşim illaki yenisini getirin dedi. Adamların sigortasi falan yokmuş , ben acıdım hallerine ve istemedim çünkü adam resmen ağladı.
(85 puan) tarafından
Valla bunu ne zaman arasak alacam ama sorun kalmadi diyo getir diyoruz hali yok ya buraya yeni tasindik bi kere daha verdim birsey olmamisti ona guvendim acikcasi hic acimayacam bu kadar ugrastirdigi icin ama ne yapacam bilmiyorum
(17,112 puan) tarafından
Bizimkilerde uzun süre oyadilar bizi. Üstelik doğumuma yakın verdik temizce serelim diye. Ben çocuğu doğurdum 10 gün sonra zorla getirdiler. Çocuğumuzun sadakası olsun dedim bende napim. Lohusa kafası işte o zaman , adamlar çocuğuma beddua falan ederler diye yıkama parasını bile verdirdim eşime.
-Reklam-
0 oy
(662 puan) tarafından
Benim kanepe isine dönmüş ew tasirken düşürdüler kırıldı yaptirricaz dediler aldilar 1 sene oldu kanepe yok adamlara ulasamiorz acmiolar gitti kanepem
(85 puan) tarafından
Ve benim korkumda o resmen hakkimi göre  göre  yemesi yoksa hali onda paralansin
0 oy
(21 puan) tarafından

Aynısı bugün benim başıma geldi bembeyaz halı olmuş sapsarı çok sinirlendim aradım gelip aldılar geri Allahtan apartmanın altında yıkama ama bi şekilde düzeltmeseler tepki gösteririm çünkü daha yeni aldım halıyı mahvetmişler halının son halı bu 

image

0 oy
(899 puan) tarafından
Aynısı bizim de başımıza geldi ipek halı bi geldi yıkamada sarı sarı lekeler rengi solmuş grileşme var bin defa deterjanı farklı bu ipek halıların dikkat edin yıkarken dememize ragmen gidip normal halı şampuanıyla yıkamışlar amaa yenisini aldılar onun yerine 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 609 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde oburhanim (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 281 göst.
20 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bulut01 (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,617 göst.
31 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Minnos_1 (8,658 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 805 göst.
17 Ekim 2022 Diğer kategorisinde M.....M (6,396 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,231 soru

24,069,317 cevap

330,533 kullanıcı

...