0 oy
652 göst.
Diğer kategorisinde (613 puan) tarafından
Kızlar Çıldırmak üzereyim bugün eşim apar topar geldi işten babasının amcası ölmüş 90 yaşlarında falan aramız 1 saat olan yola çıktı gitti daha yeni eve geldi banyoya girdi Ne oldu dedim coranadan ölmüş dedi Yarın bir daha gideceğiz dedi  hiç düşünmüyor mu ya ben 30 haftalık hamileyim evde 3 yaşında oğlum var bune sorumsuzluk neye gitcen diyom mecburum herkes gidicek diyo napcm ben şimdi kavga etsem hak mı degil mi bune ya 

10 Cevaplar

+2 oy
(1,663 puan) tarafından
Haklsıın ben evden hiç çıkmazken oldum gerisini sen düşün 
-Reklam-
0 oy
(580 puan) tarafından
Geçen  bizdede  cenaze oldu şehitimiz  oldu.

Cenazeye giden herkez korona olarak döndü:((

Bilmiyorum gerçekten çok kötü zamandyz
(613 puan) tarafından
Valla geldiği gibi tüm elbiselerini cikardm sepete attm onu banyoya attım banyo yap dedim dislerini fircala dedim sonra kolanyayı iyice heryerine sür dedim yatağınıda ayri koydum ne olur olmaz ailesinde rahat 10 kişi korana var
(580 puan) tarafından
Inşallah  birşey olmaz.
Ama keşke gitmeseydi ne diyeyim
Sen önlem alarak iyi yapmışsın canım
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Ya man.yak mısın Bea adam bunun nasıl olduğu yere gidiyorlar

Bizim milletimiz ölmeyi bayılmak zannediyor..
(613 puan) tarafından
Rezil bi ailesi var bıktım sorumsuzluktan
0 oy
(18,207 puan) tarafından
gitmesin ya dr. fahrettin  o kadar  anlatıyor
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Ara polisi ihbar rt mekani diyesim geldi
(613 puan) tarafından
Zaten asker falan varmis kuzum valla napsam bis aşiret sevdası yiyecek bizi
(6,972 puan) tarafından
Ay bubinsanlar nasil tebdirsiz ya...
0 oy
(534 puan) tarafından
Bizi korana degilde cahillik öldürecek eşine demiyorum ama insanlar öyle bugün esim test yaptırmaya hastaneye gitmis hastaneden kacanimi ararsın pozitif cikip ambulansla gitmem otobüsle giderim diyeni mi ararsın neler neler bitermi bu korana hiç sanmam
0 oy
tarafından
Kavga etsende gidecek etmesende tedbirini alsın maske eldiven gözlük falan taksın sosyal mesafeye uysun çok durmasın hemen gelsin yeter canım söyle aynn böyle yapsın kavgayada gerek kalmaz 
(613 puan) tarafından
Valla geldiği gibi tüm elbiselerini cikardm sepete attm onu banyoya attım banyo yap dedim dislerini fircala dedim sonra kolanyayı iyice heryerine sür dedim yatağınıda ayri koydum zaten kendi dedi ayri ser ne olur olmaz die ne olur olmaz ailesinde rahat 10 kişi korana var
tarafından
Canım tedbirirni alıp gitsin kavgaya gerek kalmaz bulaşıcak olsa her yerde bulaşır oraya gitmese bile bulaşır o pislik allahım uzak etsin inşallah elbiselerini bekletmeseydin yıksaydın hemen eldivenle at makinaya
(613 puan) tarafından
Makinem dolu kuzum ya :( napim kavga etmedm etsemde bos gitti yani bikere
tarafından
Makinan biter bitmez attt onlarıda yıka tedbirirni alsın gitsin bi görünüp gelsin yeter canım hayırlı geceler
0 oy
(53,906 puan) tarafından
kimse kusura bakmasin ölen ölüyor kalanlara nr faydasi oluyor nede zarari.

su dönemde gidenler zarar veriyor kimsenin akli basmiyor gitmeselerde gomulecek akraba hatiri diye bişey yok artik kirilan.kirilsin laf sokan soksun
0 oy
tarafından
Televizyonda adamlar kime diyo acaba uasak diye ya ne tuhaf adamlar var 
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Bu ne sacmalık nasıl gider ya. Yasak diye birsey yok mu bir de coronadan ölmus hani cenaze tazıye yasaktı

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 685 göst.
4 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meryem Ana (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 1,157 göst.
27 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde ahsenn13 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 457 göst.