0 oy
432 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hayatınız boyunca defalarca grip olmusunuzdur . Herkes diyor grip gibi öyle bişey mi merak ediyorum çünkü ben birinci ayda o kadar kötü grip oldum ki hayatımda böle bişey yaşamadım beş gunnyataktan kalkamadım.agladim kemiklerim heryerim sizliyordu öyle bişey mi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Herkes farklı atlatıyor halamın sadece başı ağrıdı bide öksürdü.  Amcam da bildiğim grip gibi geçirdi hapşırık ve burun akıntısı bu kadar 
tarafından
Anladım.canim demekki sürpriz bizi ne bekledigi
-Reklam-
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Eger hastalik cigerlere indiyse zaten hastanede yatis olunuyor. Abim yakalandi film.cekildi cigerlere inmedigi icin evde 1 ay karantinadaydi. Sadece arada gogus arasi agrimis az nefes daligi o kdr. 
tarafından
Anladım canim herkes farklı oluyomus
(6,848 puan) tarafından
Evet cnm. Dudak morarmasi mesela sonradan eklendi .. rabbim korusun. Şu illetten tum dunyada biter inş.
tarafından
İnşallah yaa
0 oy
(582 puan) tarafından
Bende acaba ülkemizde daha önce varmiydi diye dusunenlerdenim  20 gün boğaz ağrısı yasadim iştahsızlık  ve yutkunamama  tad ve koku kaybı sonra hastaneye gittim dilimi makasla  kesip siringayla  kanını çektiler  simsiyah 5 gün kortizon  verdiler yattım ordada 5 gün 11.ayda ve o aralar hastaneler tıklım tıklım ve çocuklar çok kötü durumda sıra bulamıyorduk  açıldı bile 5 saat sadece sıra bekledigimi  bilirim çocuk için kimbilir  belkide atlattık biz
tarafından
Kız bende öle düşünüyorum ne bilim hayatımda ilk kez bole olmistim
tarafından
Dilinimi kestiler !!  O nasıl bişey yahu
(582 puan) tarafından
İltihaplı kabarcıklar olmuş meğer canım onlari patlatillar doktoru tekmeledim  agridan
tarafından
Herşeyin zorluğu var yaa :/ Rabbim yardım etsin gidişat çok kötü. Beni arıyorlar diyorlar kızını gelin olunca görecez heralde diyorum virüs kaynıyor heryer bizde varsa size bulaşır sizde varsa bize bulaşır nasıl geleyim gideyim diyorum
0 oy
tarafından
Yahu herkes korona gelmeden o agır grıbı gecırmıs. Bızde gecırdık ve eşim ömründe grıp olan ınsan degıl müdür ıle gorustukten hemen sonra hastalandı 1haftadan fazla yataklara dustu ki asla hasta oldgunda yatan ınsan degıl. Ondan ogluma gectı. Oglumdan bana. Bende cok agır atlattım. En haff oglum atlattı cok sukur. Sureklı burnunu temızledm sıkıntı cıkmadı. Ama o grıp baska grıptı. 
tarafından
Bilemicem canım benim hayatımın en kotu gunleriydi
tarafından
Geçmiş gitmiş olsun ınsallah.. Şu koronada gitsin tez vakıtte
tarafından
Amin kız korkulu ruyalarim
0 oy
(18 puan) tarafından
Canım ben yakalandım hemde kovidliyken doğum bile yaptım ben malesefki çok ağır atlattım ama herkesin bünyesi bir olmuyor bebeğe geçmedi ama 21 gün  ayrı kaldım bebegimden 21 gün sonra negatife döndüm ben
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Bende ocak ayında çok kötü grip oldum. benden sonra eşim oldu, bende  15-20 gün boğaz batması geçmedi eşimde de uzun süren bi öksürük oldu.. domuz gribi de olabilir denilen gibi korona virüs de olabilir .. bu sene grip çok ağır geçirdi herkes 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 289 göst.
24 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 195 göst.
27 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 314 göst.
4 Aralık 2021 Diğer kategorisinde SibelTimucin26 (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 187 göst.

Kategoriler

1,471,306 soru

24,097,120 cevap

332,143 kullanıcı