+1 oy
366 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Evet bebeğim  elli günlük .. Ama ne bilim kim kucağına alsa onda duruyor gülümsüyor ağlamıyor onlarda ....  Bana bağlı olsa böyle mi olurdu?

Bana bagli oldugunu nasıl anlicam 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
O sana bagli cnm belli etmesede annesisin sen 9 ay karninda tasidin   ne zorluklarla dogurdun o bunlarin farkinda ve seni cok seviyo❤❤❤❤
tarafından
Evet ama samki hic  oyle değilmiş  gibi  :/
tarafından
Buyusunde gor sen onu ♡♡
tarafından
Inşallah........
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benimki 11 aylık öyle ve bu çok iyi bişey:D

tarafından
Nasıl yani:(
tarafından
Kuzum sana bağlı olursa ilerde sana hiç bir iş yaptırmaz bebeği  annene kayın halene bırakıp bir pazar yapayım diyemezsin vc ye bile göndermez bak benimki 11 aylık beni çok seviyor annesi olduğumu biliyor ama annemlere bırakırım  akıllı uslu durur kayinvaldemlere de öyle
tarafından
Ama şimdi bakınca hani ben çıkıp gitsem de bebeğin umrunda olmicak  sanki ... sanki mamaya da alışsa ben olsam  da olmasam da bebeğin umrunda olmayacak gibi.... böyle olunca neden varım ki  demeye basladim
tarafından
Kız benimki de öyleydi daha çok küçük o yüzden  rahat ol bu güzel bişey o biliyor seni daha çok minik
0 oy
(12,562 puan) tarafından
İnan yabancılaması çok zor 

Sana bağlı olmaz olur mu hiç annesisin sen
tarafından
Ama hiçbiri sesi  ve yzuu bana benzemiyor ki ... alıyorlar kucaklarına   susuyor  gülüyor ağlamıyor  hiç  .. acikmasa  onlar da süt olsa endişeler hic bana gelmeyecek gibi

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 880 göst.
21 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Elif yalçın (1,325 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,155 göst.
0 oy
34 cevap 1,755 göst.
25 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Dlndfn (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,948 göst.

Kategoriler

1,494,974 soru

24,423,109 cevap

351,724 kullanıcı

...