0 oy
1,041 göst.
Diğer kategorisinde (6,381 puan) tarafından
Ayy az demin kızın karnı resmn burnundaydı annesı di galıba kızın yanında bişey ler sylep karnıma bakıp ayy ewt hiç yok falan dyordu yanı duyıyrıdum gülüyorlardı snra eşime dedım takma kıskanyor dedı:) biz azdemin bşka hastaneye geldik eşim ayağı ağryor dye bi kadın annesiyle oturmuştu kaç aylık falan 9 olacak 35 haftalık dedım ayy hiç yok bnde byle zayfıtm falan dedı 3 aylık gbı duryor onlarda gülüyorlar dı aralarında bnde byle daha iyi dedım iç karnım geniş dedım eee napim acayip acayip insanlar. Bazen morelimi bozuyorlar ya

24 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Iyi demissin onlara noluyosa
(6,381 puan) tarafından
Ayy nebilm yaa herkesın gözü karnımda sanki
tarafından
Bnde doguma gittim yok bu 7 aylik gibi duruyo karnin inmemis falan dediler dokyordan iyi biliyolar sanki
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Allah Allah neler duyucaz ya g.tumde buyuk mu kucuk mu bakar misiniz yorum yapar misinz deseydin ya bu ne tavr
(6,381 puan) tarafından
Ayy çok komik Allah senı napmasın :) :) valla belki bakıyırlardır
0 oy
(1,797 puan) tarafından
Canm bizd 6 aylıkken 9 aylık gibi durdugumuz için gülüyorlar boşversene onları sen iyisin bebisin iyi çok şükür gerisi kendine baksın ;)
(6,381 puan) tarafından
Aynen yaa ama bazen milletin yanında geçmek istemıyroum kız gözlerini dıkıyorlar vala:))
(1,797 puan) tarafından
Sen zayıf hamislerdensin ben 75 ile kaldım 28 haftalık olmama rağmen heran dogurcak gibi duruyorum ☺️ eşim diyor top yutmuş gibisin ben kendimle dalga geçiyorum bu ne ya falan diye sende takma boşver herseyin başı sağlık hem sen şanslısın kilo kalmaz sende ne güzel benim.bjrde bu kilolori verme derdim var ☺️;)
(6,381 puan) tarafından
Bnm boyım 1 70 ve 54 kilo ile hamile kaldm şuan 70 hiç gostermıyorum kilomu bacaklarım çırpı gbı:) :) karnım da küçük bir top gbı
(1,797 puan) tarafından
Bende boyda kısa bacım yuvarlanır giderim düşsem ☺️
0 oy
(610 puan) tarafından
Onlar seni kıskanmışlardır onların karnı nasıl çatlar sende fıstık gibi gezersin
(6,381 puan) tarafından
Ayy evet yaa çok ağırlaşmadm zaten oyle:)
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Benimde öyleydi iş arkadaslarim doğum öncesi izne ayrildigimda 8 aylıkken hiç yoktu karnım inanmıyorlardı hamile olduğuma çalışmayı bırakınca az biraz belli oldu benim hoşuma gidiyordu bu durum ama çok rahat hareket ediyordum insanalr ne güzel hiç hamile değilsin gibi biz olsak yuvarlaniyoruz hamilelikye diyorlardı 
(6,381 puan) tarafından
Ayy bylesı en guzeli hafıf bzıları banyo ble yapamıyor :) :)
0 oy
tarafından
Büyük oluncada a kocaman derler aman millete ne bakion
(6,381 puan) tarafından
Kızzz he yaa aman kmseyı takmıyorum blmiyorum nasl gülüyorlardı kadının karnı da resmen ağzına girecekti :))
tarafından
O yüzden umursama bacım boşver
0 oy
(122 puan) tarafından
Bunun için mutlu olmalısın 7 aylık hamileyim ve panda gibiyim sürekli yuvarlanıyorum
(6,381 puan) tarafından
:) :) yoo valla mutluyum ama bazen morelim bozuyor sadece bide herkesın gozu üstümde
(122 puan) tarafından
20 kilo aldım 7 ayda en güzeli senin valla bide çatlaklar cabası
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Gülünecek ne var bunda anlamadım çok garip insanlar var gerçekten dönsünler kendi g...lerine gülsünler herkes bir değil yani gayet normal bence 
(4,849 puan) tarafından
Cnm senin olayın ne oldu saç olayi
(2,481 puan) tarafından
Kuzum yukardakiler atıyormuş bizim alt komşuyada kaç kere sarı saçtan gelmiş
0 oy
(1,696 puan) tarafından
Ay aman boşver ole olması daha iyi 
(1,696 puan) tarafından
Sen sürekli oku kendine valla Bi maşallah demez kimse okut da birine
(6,381 puan) tarafından
Eşim üstüme her akşam okuyor maşşalah bile demezler senın demenle
(1,696 puan) tarafından
Okusun okusun valla nazar duasınıda okusun sana

Ve in yekâdullezîne keferû le yuzlikûneke bi ebsârihim lemmâ semiûz zikra ve yekûlûne innehu le mecnûn(mecnûnun). Ve mâ huve illâ zikrun lil âlemîn(âlemîne).

Nazr duası bu Felak nas ihlas ayetel kürsi nazar duasını hep okut sende oku eşinde okusun
(6,381 puan) tarafından
Ewt cnm Allah senden razı olsun çok çok teşekkür ederim ♥️☺️
(1,696 puan) tarafından
Rica ederim canim ne demek Allah sendende razı olsun canm ❤️ Bi duayla çıkmak lazım evden valla
0 oy
tarafından
Eşin kesinlikle haklı kıskanmış lar resmen Benim karnım da senin gibiydi 7 aylık hamileyken farklı bir doktora gitmek zorunda kalmıştım bana sen hamile misin demişti Hatta o yüzden kafana takma karnı çok fazla çıkanların bebekleri 10 kilo doğmuyor sonuçta benim karnım da hiç yoktu bebeğim 3200 gram doğdu şu an 8 aylık ve gayet sağlıklı eşinin dediği Kesinlikle doğru kıskandıkları için yapmışlar kimse karnı çok fazla çıksın çatlasın istemez Çünkü
(6,381 puan) tarafından
Ayy evet bide bizim iç karnımız geniş doktor da oyle dedı :) en güzeli ya
tarafından
Kesinlikle en güzeli Canım biz çalıştığımız yerde 4 kişi birlikte neredeyse aynı zamanda hamile kaldık ve içlerinde karnı En küçük olan bendim Tabii en az çatlağı olan da herkesin karnı bacakları çatlak içinde kaldı Benim birkaç yerim hariç neredeyse hiç çatlağım yok ve zeytinyağı dışında hiçbir şey kullanmadım O yüzden hiç kafana takma Bu iyi bir şey kötü bir şey değil onlar kesinlikle kıskanmış lar seni
0 oy
tarafından
Canm benimde karnım çok küçüktü gören asla inanmazdı hamile olduğuma
(6,381 puan) tarafından
Dimi bnm daha yenı bırqz çıkmış :))
0 oy
tarafından
Karnın büyük olunca da çatlağın çok oluyor kuzum bak maşallah  sende çatlak oluşmaz
(6,381 puan) tarafından
Çatlak olşumadı vala sadece ayaklar kalçalar oldı baya:)
tarafından
Benim karnım bukelemun gibi olmuştu☺kırış kırış
0 oy
tarafından
Ben 9 aylikken gittiğim zaman doktor sordu 38 haftalik dedim cok küçük karnın dedi

6 aylikken enfeksiyon nedeniyle yattim hastanede millet karnin hic yok dedi 

3 bucuk kilo doğdu oğlum ama karnim yoktu 
(6,381 puan) tarafından
Kız iç karnımnz geniş ya ondan ben de doktora sormultım byle daha iyi bazıları çok ağır olıyr yürüyemıyor
tarafından
Yani takma daha iyiyiz
0 oy
(18,573 puan) tarafından
benimde karnım küçüktü canm daha iyi bence
(6,381 puan) tarafından
Ayy bncede :) :)
0 oy
tarafından
Insanlarr hepp soyler kuzum. Benm 3 aylkken 5 aylık gbıydı 5aylkken 15aylk gbıydı:)))) banada cok garıp bakıyorlardı penguen dıyorlardı. Cok garıbıme gıdıyordu. Kucuk karın daha ıyı. Daha cabuk toparlarsın kıskandıklarndan gulerler kuzum. Uzulme sen.
(6,381 puan) tarafından
Kız evet vala hiç takmıyorım vala:)
0 oy
(163,453 puan) tarafından
Agzina saglik    
(6,381 puan) tarafından
:) :) :D tuhaf insanlar valla hiç takmadım
0 oy
tarafından
Kiz deli misiniz ya :D karnin burnunda olsa sana yarari ne, rahat rahat hareket etmek varken. Ben 35 haftalik oldum baktim dolmusta yer vermiyolar aloo dedim hamileyim hamile artik kalkin, abla anlamadik ozur dilerim dedi, valla hosuma bile gitti. 
(6,381 puan) tarafından
Vallahı bende donmuşa bnecem zamn hiç kmse anlamıyr :)
0 oy
(8,312 puan) tarafından
Batın karın bölgesi demek değil mi ? Başka anlamı var mı merak ettim yanlış anlamazsanz
(6,381 puan) tarafından
Batın karın bölgesı ne kız :)
0 oy
tarafından
Küçük olmadi daha iyi bence. Annenin vücudu daha sekilli guzel duruyor valla. Benimde cok buyuk değildi. Cok hoşuma gidiyordu :)
(6,381 puan) tarafından
Küçük top gbı:) :)
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Milletin agzı torba degil Kı büzesin buyuk olsa karnı kocaman derler gülerler küçük olsa hiç karnı yok bebek gelişmemiş derler. Derler de derler canım 
(6,381 puan) tarafından
Derler de derler:) :) :)

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 456 göst.
0 oy
5 cevap 334 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 331 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy