0 oy
2,075 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar benim yatağın yanında komidinim vardı kız büyüyünce kaldırdım çünkü çok defalarca yataktan düştü bide yatak attım çarşaf yastık faln koydum kenarlarına yanıma alıyorum bazen ordan düşer kafasını vurur diye şimdi eşim orda uyuyor yaz olduğu için orası serin oluyor bide kızı sıkıştırırız diye şimdi alıştı yatakta yatamıyor umudum kışa artık yatar yanımda belki diyeceğim şu ki böyle yatması aramızda bi soğukluğa neden olur mu sizde bide iyice alışıp hiç yanımda yatmazsa diye korkuyorum 

29 Cevaplar

0 oy
(3,909 puan) tarafından
Olur inan ki cnm alisir ayri yatmaya
tarafından
Alıştı bile canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canm karısıyla koyun koyuna yatip baska kadınlarin koynundan cikmayanlarda var.Ben esimle hamileligimin 6.ayindan beri ayri yatiorm oglum 5 aylik.Cunku cok daha rahat ediorz.Oglumu istedgmde yanima yatiriorm.Oglumu aksam uyuttugumda esimle salonda tw izliorz uzaniorz gece yerime geciorm herkes uyuo zaten.Sogumak ayrı yatmakla deil.Kafada baska birilerinin olmasıyla olur.Icine boyle supheler sokma.
tarafından
Bilmiyorum herkes soğukluk girer demiş ama
tarafından
Sen herkesi napacan.Ayni yatakta yatip soguyan yokmu.Valla kocam bana bayılir.Cocuk oldu ozel seylerde azaldi ama cocugunu dogurdugum icin sevgisi dahada katlandi.Her erkek bir deildir.Yan yata yatip aldatan da var aldatmayanda yatakda deil beyinde biter.
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Yatakları ayırmak doğru bisey değil canım zamanla daha da kötü sorunlar çıkabilir ondan o yeri kaldır 
tarafından
Bencede kaldıracağım zaten şuan evde değiliz eve gidince kaldıracağım
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Sıcak soguk vs hiç bir sebepten ayrı yatılmamalı. En basitinden günah zaten
tarafından
Evet günah ama yan yana yataklar onunki yerde bazen yanımda yatıyor gece iniyor oraya
0 oy
(2,241 puan) tarafından
bana dediler cocugu yanina al diye hem korktum gece deli yatarim ezerim hem esim sigmaz sramiz acilir diye almadim hic yanima dogum yaptigim gunden beri beraber yatariz .birgun ayri yatsam hemen soyler sevgiliyken de gorusuyoduk gece de yanimda ol diye evlendik der . kesinlikle sogukluk giriyo canim biran once yataginiza gelsin 
tarafından
Bilmiyorum artık ama yatağı kaldıracağım artık
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Asla ayrı yatamazdık ama 2.cocukda gelınce esım 2 yasındaki oglum ile yan odada yatıyor. Ben ise yeni dogan bebegım ile baska oda da yatıyorum. Asla ayrı yatmak ıstemıyoruz fakat mecburuz. Buyuk oglum gece cok kalkıyor tek olunca aglıyor susmuyor o yuzden esım onunla yatmak zorunda benıde yenı bebekle 
tarafından
Ben 2. Olursa kaynanamla yatacak kızım
0 oy
(2,112 puan) tarafından
Ben hayatta dayanamam dün gece kızımın ateşi vardı yatağına, yanına yattım 1saat olmadan benim yatakta olmadığımı fark etmiş "Yanıma gel sensiz uyuyamıyorum dedi. Bazen çocuk çok ağlıyor hadi diğer odaya git diyorum işe gidiyorsun uykunu al, ama yok diyor olsun siz olmadan uyumam diyor. Hem karı kocasınız dinen de düşünmek gerekirse eşlerin birbirine sırtını dönmesi bile günah 
tarafından
Evet sırt dönmek bile günahmış ama bende öyle dönmezsem uyuyamıyorum
(2,112 puan) tarafından
Eşim de dönerek rahat uyur. Ben ona hakkımı helal ettim o da bu konuda bana hakkını helal etti
0 oy
tarafından
Canım yanlışı en başta yapmissin yani bu çocuğun beşiği yokmu sizin odaya alacaktın beşiği yanina katacaktin orada uyucakti, hicbir zaman bebegi yaninda yatirmamaliydin, eşinle de hicbir zaman ayrı yatmamalıydın. Bana gore araya sogukluk girer yanii. Tabi herkes ayni olmaz ama biz eşimle birbirimize de girsek ne o bensiz ne ben onsuz yatabilirim. 3 ay sonra kızımız doğacak, kendi çocuk odasinda bir beşiği var, bide benim yatagimin yanina katacagim küçük bir beşik var asla yanimda yatirmam
tarafından
Canım bizimki park beşik ben bazen yanına giriyorum bazende kızımı alıyorum gece hiç farkında olmuyorum
tarafından
Neyse canim cok geç kalmış degilsiniz, kizini ayir ve kocanla yatmaya basla
0 oy
tarafından
Cnm bizdede iki çocuk var yer yatağı yapıp koyuyorum içine eşim izin vermez ayrı yatmaya alismayin böyle soğukluk girer rahatlık olur en kısa sürede değiştir bunu çocuğu yerde yatır kendiniz yataginizda 
tarafından
Yok artık yatağı kaldırmayı düşünüyorum

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 735 göst.
14 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Hayalet (1,958 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 3,053 göst.
10 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,631 göst.
19 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde Nedime Karalar (1,945 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 362 göst.
7 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,198 soru

24,108,471 cevap

332,828 kullanıcı

...