Artik her gordugum kisilerin kurduklari cumleden bıkkınlık geldi.
-Bugünleri çok ararsın gez bakalım
-Uykularının tadını çıkar yarın bigun uyuyamıycaksın.
-Biz bu hale bosuna mi geldik kolay degil anne olmak
-Çocuk hastalanacak diye disari cikamazsin annene bile gondermezler.
Vs.vs. Daha bunun gibi seyler. Bizde biliyoruz ama ustune basa basa bunlarla moralimi alt ust ediyolar umursamamaya calisiyorum ben guzel hayaller kurarken bi öcü gibi bahsediyolar. Bekarken ne zaman evlenceksin derler , evlenirsin hani bebek yokmu derler , hamile kalrsin cocuk dogunca olacaklari soylerler. Cok sinir bozucu insan var
Aa sakin mama verme emdir çocuğu ye ki sütün olsun derler canm hersey derler arkadasla benm aramda tam 1 sene var o 6 eylül ben 7 eylulde dogrdm kizimi bana dyor iyi gunlern bunlar anani aglatacak vs dyor ama pek takmyorm cani sagolsun kizimin oyle korkulacak bseyi yok bu aralar cok huysz oda dis gelecek ve kalca aparati takiyir bacaklari ayrik sirf ondan huyszlk edyor korkma daha dogmams cocuga don bicmeseler olmuyor sen nasl alstirrsan oyle gdyor canm bana da aman hava soguk blmem ne dediler aralık ayinda izmirde cam kapi acikti hepsi. Bana dyenlern cocuklari yatak dosek yatti o yzden nasl alsrsa oyle gdyor
kim.ne derse desin takmiyorum sallamiyorum bile ben oglumla mutluyum uykusuzda kalsam aglasada durmasada herseyi ayri guzel bana da kaynanam sag olsun cok disari cikariyosun hasta olacak oglan nazara gelecek kimseye gosterme deyip duruyor sanki bir bizim bebemiz var bende Allah korusun diyorum bildigim yerden devam aman ablasinin kucagina verme dusurur kizim 15 yasinda bu arada cocuk onca sene kardes beklemis herkez derde der yani buyuk kiskaniyor bile diyorlar 15 yasinda cocuk neyi kiskanacaksa
Ne kadar uyuyamıcaksın ki bide onu düşün en fazla 6 ay sanki çocuk 24 saat uyanık niye gezemiceksin hem 3 buçuk aylık oğlum var her yeri de çok güzel geziyoruz valla en kötü kangurusuna koyup söyle çıkıp en az yarim saat hava alıyoruz arkadaşlarıma gidiyoruz avmde geziyoruz pikniğe gidiyoruz eve bağlanmak hata insanın psikolojisi bozulur halimdede bisey yok gayet iyiyim yani sen takma söylenenleri çokta umrum de geç hayatını sakın kısıtlama kendi sağlığın için... Evet ilk günler uyum süreci biraz zor ama bunlar sadece ilk günler bebiş her uyuduğunda uyu eşinde bulduğunu yesin bir zahmet sonra zaten herşey kendiliğinden düzene giriyor hayat devam ediyor +1 fazla ile ve ona herşey değer
Ay hic deme canım ya bende daha şimdiden biktim 17 haftaligiz yok sütün yetmezse ne olcak yok şu hastanede normal dogum yap yok suan zayıfsın sonra şişicen yol bilmem ne amannnnnn kafa kalmiyo hamileligi yasayamiyosun inan dovru düzgün
Boyle bencil.insnlar var canm bende üçüncüsune hamileym surekli yazik sana aciyoruz sana bende ben aslinda size aciyom dedim sizin terbiyesz cocugunz var herkezi cocugunu oyle zanediyorsnz bana niye aciyorsnz ben isteyerk yapiyom sizin acimanz kalmamism hele.bi tane eltim var surekli aciyorum sana falan dedi bende canm sana ne oluyor ben bakiyorm ben isteyerk yapiyom bende dedim asil sen bana aciyicana kendine aci senin cocugun cok yaramz dedim ben aslinda düşunemiyom nasil ikincini yapim bakarsn ve surekli aciyorm aciyorm suan cok yapmaya calisyor boyle diyen emin ol sendn daha cok yapar
1,514,466 soru
24,696,860 cevap
368,686 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın