0 oy
1,012 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kapalı
Selam kızlar ben Ümmü Gülsüm 23 yaşındayım 8 aylık bebeğim var nick im mühendis Anne olduğu için muhasebeci anneyle karıştırılıyorum üç dört defa oldu hatta bazı postlara tepki aldım açıklama yapmama rağmen bi özür bile dilenmedi. Beni karıştırmayın lütfen hepinizi çoook seviyorum ❤️ kız muhasebeci anne seni de seviyorum yanlış anlama lütfen karışıyoruz diye posta açtım. Not: kapanacak biliyorum ama paylaşmak istedim 
notu ile kapatıldı: Kisisel post

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Senş seviyorum mühendis ana 
tarafından
Yok kız ben yabancı film bile izlemem sarmaz yani Türk daha cazip güzel geliyor anlaşılması hikayesi falan
tarafından
Ben her türlü izliyodum zamanında sezon sezon dizi cilt cilt kitap bitirirdim de şimdi çocuktan en son ne izlediğimi bile bilmiyorum :)
tarafından
Hahaha olsun bak ne güzel yanında dua et bizlerde sen gibi yavrumuzla yan yana olalım
tarafından
Ay inşallah canım Allah kucağınıza almayı nasip etsin :)
tarafından
Amin inşallah canım
-Reklam-
+1 oy
(12,521 puan) tarafından

Memnun oldum :D

tarafından
Sen zaten biliyosun canımın içi ❤️❤️❤️
(12,521 puan) tarafından
Aynı yaştaymışız onu sanırım unutmuşum :)
tarafından
:) kız ben kocamın yaşını unutuyom bazen normal
(12,521 puan) tarafından
:)) :))
0 oy
tarafından

Kız mühendis ile muhasebeciyi nasıl karıştırıyorlar o da bir tuhaf he :ermm:

tarafından
Kız geçen hafta biri bana bi patladı ben şok kadın azarladı resmen beni neye uğradığımı şaşırdım kaldım
tarafından
Saçmalık resmen. Okuma yazması var mı bakalım anca boş boş yazmasını bilirler bazı insanlar.
tarafından
Aynen öyle canım Amaan ben valla yorum atarken kim post açmış kim yazmış bakmıyorum o yüzden hiç o konulara girmem
0 oy
tarafından
Ne mühendisisin canım
tarafından
İnşaat mühendisiyim canım
tarafından
Ne güzel ben de iç mimarım canım❤️
tarafından
Aaa öyle mi ay ne güzel çalışıyo musun :)
tarafından
Çalışmıyorum şu an ne yazık ki öğrencilerin ödevini yaparak para kazanıyordum bir süre zaten yeni mezun sayılırım
tarafından
Ben de yeni mezunum geçen sene kasımda aldım diplomamı
tarafından
Sus en Tuğba susun bizi kandirma
tarafından
:D assff evet itiraf ediyorum benim o
tarafından
Ya ne güzel mesleklerinizi elinize almışsınız okumakkkk çok güzel lisede keşke haylazlik etmeseydim  açık öğretimden üni okuyordum bıraktım ama okuyucam ya bitiricem  10 senede olsa okucam şimdi bile test çözmeyi çok seviyorum
tarafından
Oku canım bitir mutlaka hiç bişey olmazsa biz gibi kültürlü ev hanımı olursun :) ben bu sene kpss çalıştım yarın da bi iş görüşmesine gidicem inşallah seneye de tekrar üniversite sınavına girip açıktan ve örgün bölümlere bakcam çok sıkıldım evde kafayı yicem
tarafından
Ya ne kadar güzel ablamda örgün birtane daha üni bitiriyor. Oda bilgisayar mühendisi birde çocuk gelişimi okuyor şuan
İnşallah bende bitiririm
tarafından
İnşallah canım. Benn seneye güzelce hazırlanıp diyetisyenlik veya psikoloji okumayı düşünüyorum inşallah olur
tarafından
Psikoloji okuyan arkadasimda var Maltepe üniversitesinde doktora yapicakmis birde  çok sevindim
İnşallah olur seninde istediğin iç mimar haniminda kesin evi çok güzeldir :)
tarafından
İnşallah canım :) aynen ya ben de mobilyalarımı hiç sevmiyom bi iş bulem ev aldıktan sonra ilk iş mobilyaları değiştircwm ama iç mimar eşliğinde
tarafından
Pahaladir anam iç mimar :D ne kadar acaba nasıl oluyor hiç bilmiyorum mimar hanım
tarafından
Ben de bilmiyom da şimdi çalışırken iç mimar kanka edinirsem ucuza getiririm diye düşündüm :D
tarafından
Aaaaaaaaa nerden bulucaksin şimdi İC MİMAR kanka :D buralarda da yok ki hic
tarafından
:D vardır vardır ama hiç duymuyor ki bizi
tarafından
Buradayım Kızlar geldim geldim. Yardımcı olurum her Konuda merak etmeyin
tarafından
Mesela şimdi ben tutmak istiyorum tutmicamda yani :D ne kadara geliniyor ay senin evinin dekoru kesin çok güzeldir
tarafından
Fiyat çok değişiklik gösterebilen bir şey canım bulunduğun il, ilçe ne istediğine göre çok değişiklik gösteriyor. Sandığınız gibi her iç mimarın evi çok güzel değil canım sadece daha akıllıca çözümler buluyoruz diyelim misal siz duvardan duvara perde yaptırırken biz sadece camların büyüklüğünde perde yaptırıp kalan yerleri değerlendiriyoruz gibi bir örnek verebilirim.
tarafından
Vay be haklısın duvardan duvara perdem
tarafından
Emin ol daha bir sürü şey canım ❤️
tarafından
Yani bende diyorum ki böyle normal eve oraya şunu köy buraya bunu koy diyorsunuz sandım ama verdiğin ornekden anladım  küçücük bir yerden güzel birşey çıkarıyorsunuz ne güzel ya iç mimarlık zor bir bölüm mu
tarafından
Çok zor İnan okurken çok ağladım çok uykusuz kaldım ben eşim sayesinde o dönem sevgilimdi bu bölümü seçtim normalde hiç aklımda yoktu
tarafından
Hadi ya öyle mi yani bu bölüm sankiii böyle uygulama yapılarak öğrenilecek birşey gibi ders olarak neye ağırlık basılıyor yani bu bölümün dersi ne sen hangi bölümü istiyordun :)
tarafından
Sanılanın aksine çizimler genelde elle değil bilgisayarla oluyor canım çok iyi bilgisayara kullanman lazım çeşitli programlar var oralardan çizim yapıyorsun Böyle oyun gibi düşün onun dışında yaptığın projelerini hocaya sunuyorsun genelde hiç beğenmiyorlar
tarafından
Ben gazetecilik okumak istiyordum nasip böyleymiş
tarafından
AA ne guzel gazatecilik .
Hocalar neden beğenmiyor ki çok mu diktatörler
tarafından
İşi en iyi şekilde öğrenmemizi istiyorlar canım onlarda haklılar
tarafından
Doğru diyorsun yalniz gercekden çizim olarak değilde bilgisayardan öğrenme kısmı baya zor
tarafından
Yaşlandım bende
tarafından
Kaç sene oldu mezun oldu hangi üniversite ne çok soru sordum :) kusura bakma
tarafından
İstanbul Kültür Üniversitesi canım geçen yıl mezun oldum
Sorun değil istediğini sorabilirsin
tarafından
İlk defa duydum o üniversiteyi :) bakirkoydeymis baya uzak bana
tarafından
Ben eğitiminden memnundum açıkçası canım İstanbul’da mi oturuyorsun
tarafından
Evet İstanbul maltepe. Sancaktepe taşındım ama 2 senedir :) okusaydim bende seninle mezun olucaktim heralde kaclisin
tarafından
96 canım
tarafından
Pardon ben 99 luyum
tarafından
Daha çok gençsin bence istediğin bölümü okuyabilirsin
tarafından
Evet lisede tembellik ettim ama okumak çok güzel ya açıktan okuyordum Eskişehir üni devam edicem
tarafından
Her şey istediğin gibi olur inşallah canım eğer ev ile ilgili soru falan olursa da yardımcı olurum merak etme
tarafından
Coooook tesekkurleeer
0 oy
(53,896 puan) tarafından
kapanmasi gereken bir post değil bence kim karistiriyor ki ☺️☺️ yorumlarından falan anlamalari lazım ☺️
tarafından
:D evi dubleks onu belirtmek için açtı herhalde
(53,896 puan) tarafından
ters dubleks.balkonu yok ☺️
tarafından
Bak ben o kadarını bilmiyom :D
(53,896 puan) tarafından
ogrenirsin xaha cok belirtir☺️
tarafından
Haha aynen zamanla :D
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Ben de memnun oldum. Muhasebeci anne Tubasu diyorlar heralde o arkadaş. 
tarafından
Evet canım o :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 169 göst.
17 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Defneee.. (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,666 göst.
16 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 398 göst.
5 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu