0 oy
4,254 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından
Esim bana karşı  uzun zamandir  cok ilgisiz  ..Soruyorum  huyum  böyle  diyor...Baska gerginlikler  oluyor..Hep  sorun  cikaran  açık  arayan  o ..Bende  iki  evladim  var  huzur  icinde yasayalim  istiyorum..Bu nuda  kendine  soyledim..susup  birsey  demiyor..Gecen  hafta  ciddi bir  tartisma  oldu .konuştuk  isteklerimi  beklentilerimi  anllatim  cogu  konuda  haklısın  diyor..Gel  gor ki  dun gece  Bayagi  alkollü  geldi..uyudu  tefonu  baktim  gecmisine  vss..bir baktim  eski  sevgilisinin  profiline  bakmis ..Bunu  2 senelik evliykende  yapmisti..ozaman ki  aciklamsi  sadace  meraktan  evli  zaten  yeminler  vs  .isin  ilginc  yani  resimlere  baktiktan  sonra  duygusal  müzikler  dinlenmiş..gece  hic  uyumadim  düşünüyorum  her  hangi  bir  tepki  vermedim..Bunu  ara  ara  yapiyormus..hadi  bir  defa  baktin  meraktan  sonrakiler  bu arada  12 senelik  evliyim 

15 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Büyük konuşmayım ama ortalığı karıştırırdım burnundan fitil fitil getirirdim telefonu parçalar eline tutuştururum yüz vermem uzatırda uzatırım hatta kafa dinleme bahanesi ile geldiğimi söyler anneme giderim 
(7 puan) tarafından
Onu  yapmıştım  2 yillik  evliyken..ilk  zamanlar  yok mersk  dedi  ..inandim ...Simdi  ayrilik  sebebi  bu  çünkü  baska  cok  sorunda  var  bilemiyorum  dikkatli  davranmaliyim   ama  kafami  toparlamiyorum..
tarafından
Merak diye bişey yok cnm onu hala merak edebiliyorsa benim yanımda ne işi var diye düşünürüm....  Heleki bide ikinciyi yapmışsa otur konuş eşinle bence

Allah yardımcın olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Can8m yanlış anlama ama bir şey olacaginda değil emin ol üzerine gitme demeki içinde.kalmis yarasını bastirma
(1,652 puan) tarafından
Ya 2 yıllık evliyken yakalamış meraktan vs demıs suan 12 yıllık evli ve yıne yakalamış demek kı ara sıra hep yaptıgı bısı ayakta uyutuyom kızı ruhu hala eskıde ama bedenen şu anı yasıyo evlenıyo cocukları oluyo e kadının sucu ne ya
(2,970 puan) tarafından
Postu oku cnm
Ilk evreyi gecmisler bile meraktan baktim demis yemin etmis sonra devam etmis bakmaya
(2,089 puan) tarafından
Yaşamayan bilmiyor tabi içinde kalmış ne demektir ya me kadar duygusuzca bir yorum olmuş
tarafından
Gerçekten arkadasımız adına üzüldüm Rabbim yardımcı olsun evet okudum eşinin ilk değilmiş umarım utanırda
tarafından
Bir daha tekrarlayıp eşini üzmez
0 oy
(2,970 puan) tarafından
Off çok kotu yaa unutamamis onu qaliba 

Neden senle evlendi o zmn sana haksizlik degilmi 12 seneni vermissin yazik nankor adam
(7 puan) tarafından
Jnsnin sorunun  cevabını  bende  cok  merak  ediyorum..Yillardir  her  konuda  destek  oldum  ama  onsda  hep  bir  tutukluk  vardi  sebebi  buymuş
(2,970 puan) tarafından
Çok haksizlik etmis sana sen onun aşk acisini çekmek zorunda degilsin
Zaten gel huzurlu olalim diyosun adam yanasmiyo sana yazik degil mi cnm kadinlik qururun var seninde ona evlat vermissin hakkina girmiş
0 oy
(1,945 puan) tarafından
12 senelik evliysen sevgilisi de senden önceyse hadi bi 14 sene diyelim unutamamış demek ki başka ne çıkarırsın sen bu olaydan.
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Yuh ya ne olursa olsun Ona ne evli yada değil ne diyim dünya hali çok kötü olmaya başladı üzülme canım benim sakin sakin otur sen sin en iyi kararı vercek olan 
0 oy
tarafından
Kahrolurum çok üzülürüm ben sanırım yani cevap veremiyorum bile bu benim iicin çok büyük birşey biter sanırım yazarken uzun uzun düşündüm şuan 
0 oy
(4,850 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bisey diyemiyorum bide onca sene evlisiniz
0 oy
tarafından
Gerçekten çok sevdiyse unutamaz içinde ukte kalır üstüne gitme zamanla senden başka kimsesi olmadığını anlar 12 sene az değil ama bı tanıdığım kızının ismini eski kavuşmadigi sevgilisinin ismini koydu ve 30 senelik evli bazen hala söyler insanın içinde ukte diye 
(1,652 puan) tarafından
Oda nasıl bı serefsız lık esı nasıl kabul edebildi yada biliyor mu ukte kaldıysa kendide kalsaydı uktenın kaldıgı yerde baslarım oyle işe
0 oy
(54,060 puan) tarafından
unutamamis demekki yada unuttuysa icinde yara olarak kalmis. esin takintili olabilir gerçekten mersktan bakiyor olabilir birsey olacağından degil
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Bilemedim kuzum ALLAH yardım etsin 
0 oy
tarafından
Eşim instagram facebook bilmez sevgiliyken yüklemiş telefonuna şifresise bende vardı Facebooktandı yanlış hatırlamıyorsam eski sevgilisine bakılmış aslında tam sevgilide değilmiş o konuya girmeyeyim birde bir kıza daha bakılmış neyse o günde arkadaşlarıyla denize gitmişti aradım dedim yemin etti ben bakmadım dedi neyse denizde çocukluk arkadaşlarından biri İstanbul konusunu açıyor ne yapıyor acaba Ayşegül diyor bunlarda bakıyor diğer arkadaşıda eksi sevgilisine takıntılıydı oda eski sevgilisine bakıyor neyse dediler biz baktık o bakmadı ben buna baya takıntı yaptım o zaman hala bakarım telefonuna arama moturna 4 sene geçti üstünden takip ederim geçmişte zorunlu ayrılık gibi oldupu  unuttum dediği bir kız var onun muhabbetini açmam mesela hatırlatmam biraz takip et bakalım gene bakarsa o zaman uyar 
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Bakmasindaki sebeb ne demekki unutamams bacim kbkma.ama
0 oy
tarafından
bedeni yanimda ruhu baska biyerde olan adami istemem buyuk konusmayimda canim unutamamis sanirim 
(7 puan) tarafından
Terapi  alalım  dedim  olmadı..Gel  konuşalım  sorun  ne  diyorum  cevap  yok..kendi  ozelini  hic  anlatmaz  kapali  kutu  gibi  canim  demez  askim  diyip  sarılmaz  neden  böylesin  derim  ben  böyleyim  der  sevmiyor.usun  ayrılalım  inan  zorluk  cikarmam  yok  yalvarıyor  beni  birakma  diye  ...bunlar  12 sene  icinde  yaşadıklarım...Ilk  baktiginda  hadi  affettim  olur  merak  etmis ..yalnis  oldugunu  anladi  pisman  oldu  ama  10 yil  sonra  da  ayni seyi  yapti..emeklerime  yazik  etti  yuzune  bakamıyorum  neyin  var  diyor  birsey  diyemiyorum...kuru  lafa  konusmam  giderim  diyince  giderim..Su an  bir  sure  takip  etmek mi  mantıklı  direkt  konuyami  girsem  inanin  alt  üst  olmus  durumdayim  mesele  sadace  kiskanclik  degil  bana  yasattigi  hersey  haksizlik  bu
tarafından
allah yardimcin olsun canim benim yaa :(
0 oy
tarafından

Bazi yorumları da okudum öyle yaziyorum. Yani biz baksak ne derler 

Kocamiz aman unutamamis zamanla anlar mi der

Kaldı ki 12 senelik evlilik var ortada

Kendi adima konuşayım kırarım kafasını

Benim yapım bu görünce direk gebertirim yani soylesem mi diye düşünmem hic belli de ederim kesin döverim 

Kardesim birini seviyosaniz basksinin hayatini karartmayin bi ilişki tamamen bitmeden yenisi baslamaz OLMAZZZ:angry:

0 oy
(211 puan) tarafından
RABBİM yardımcın olsun cnm ne diyim peki sosyal medya geçmişine nasıl baktın 
(3,460 puan) tarafından
2 yıldan bile öncesinden kalma post :)
(7,035 puan) tarafından
Eski postları ne diye hortlatiyirsunuz acaba

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 972 göst.
28 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Baht2434 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy