0 oy
346 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,234 puan) tarafından
Kızlar iki oğlum var biri 6 biri 3 iki 3 gündür griplerdi büyüğü iyileşti küçüğü bronşiti oldugu için mi anlamadım baya balgamı var gündüz deil ama yatarken sanki balgam doluyo agzına öksürüyo o balgam la napabilirim önerebileceğiniz 

6 Cevaplar

0 oy
(1,945 puan) tarafından
Bilmiyorum ama tek bildiğim çocuklar hasta olunca hastalıkları gece daha çok artıyor.
(1,234 puan) tarafından
Sorma ya gebeyim bide yedi aylık napcagımı şaşrdm
-Reklam-
0 oy
(83 puan) tarafından
Doktora götürmek benim de oğlum bronşit oldu baya balgamı vardı atamadı. 2 şurup 6 iğne bide buhar makinesi alıp buhar verin dedi.. Şuan birazdaha iyi oldu iğneler ve buhar cok iyi geldi
(1,234 puan) tarafından
Buhar alıyoruz evde makina aldım ona şurupla bronşit şurubu ile agri kesici var iki gündür veryrm gündüzleri az iyi akşam gene başlıyor
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Balgami elma birde kekik kaynat icir atiyor diye bliyorm komsum hep cocugu hasta olunca yapar. Insalah gecms olsn 
(1,234 puan) tarafından
Saol canm
0 oy
tarafından
Bence bı hastane ya da enazindan sağlık ocağına gotur
(1,234 puan) tarafından
Sabah götrrm sağlık ocağına mecbur
0 oy
(799 puan) tarafından
Gece uyumadan önce göğsüne bal sür canım üstüne de ütüyle bir bez ısıt koy sabaha kadar öyle uyusun. Geçene kadar bunu devam et zaten birkaç güne etki eder Allah'ın izni ile . Beni annem hep öyle yapardı bende şimdi eşime kızıma öyle yaparım iyi geliyor 
(1,234 puan) tarafından
Bnde tülbent koydum göğsüne inş iyi gelir ya kıyamıyorm  yavruma
(799 puan) tarafından
Benim ilaç gecirmezdi bu yöntem geçirdi canım . Rabbim şifa versin inşallah insanın evladı hasta olunca aklı gidiyor
(1,234 puan) tarafından
Sorma canm ya hamileyim Vala kndmdede hal kalmadı
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Beyaz ya da mor turbun içini oy bal zencefil karabiber koy. Süzülecek o onu yedir inanılmaz faydalı. Kayınvalidemin bebek ve çocuk kürü. 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,473 soru

24,072,745 cevap

330,773 kullanıcı

...