0 oy
601 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (493 puan) tarafından

Kizlar bugün pazara çıktım bazı eksikler vardı bi kadın maskesiz karşıdan gelerek yanimdan geçti telefonla konuşuyordu ,tam yanimda geçeceği sırada karşı tarafa konuştuğu kişiye "böyle devam ederse korona testi yapcam "diye tedirgindim iyice tedirgin oldum hızlıca çıktım pazardan eh be kadın madem kendinden şüpheleniorsun niye çıkıp geziyorsun hadi cıktın niye maske takmamışsın kim bilir kaç tezgahta çıplak elle sebze seçmişsin senin dokunduğun yere ben de dokunmuş olabilirim niye insanların günahlarına girerler anlamıyorum :(((zabıtada hiç yoktu pazarda denetim sifir

8 Cevaplar

0 oy
(5,268 puan) tarafından
Oha ya mal mı bunlar bu nasıl bir duyarsızliktır bıktım artık ya evde oturmaktan cidden bunlar böyle yaptılca bitmicek 
(493 puan) tarafından
Cok haklısın cnm:((
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Geçen gün biri otobüste ömerin koluna ve sırtına dokundu belki oda virüslüydü nerden bilicez o an kadına bagırdım dokunma virüs var diye. Yine olsa yine tepkimi koyarım burda klavye başında linç ettiler tabi neden bağırmışım. Bak şimdi bu senin gördüğün kadında kim bilir nerelere dokundu hadi bulaştırdın bakalım var mı yokmu kim bilicek. Aynı şey işte hadi bakalım kaç kişiye bulaşacak haberlerde izleriz vakaları. Ben cocuguma dokunan bagırdım diye kötü oldum şimdi bu posta yağdırırlar o kadın için küfür etmedikleri kalır. 
(54,206 puan) tarafından
pazarci.akraba aldi elayi kucagina bağırmadim ama cok pişmanım ya hem adamsin hem pazarcisin kac kisiyle karsilasiyon ne seviyon baskasinin bebeğini
(25,181 puan) tarafından
Ben bagırdım diye vicdansız edepsiz terbiyesiz oldum hahaha insanlar fesatlığa bulaşmış herkesi öyle görüyo
(493 puan) tarafından
Tepkini koyarak iyi yapmışsın cnm.eminin ki seni burda linç edenler aynı durumu yaşasalar senin vereceğin tepkinin aynisini veririler uzaktan  klavye delikanlılığı yapmak hoşlarına gidio heralde
0 oy
(1,234 puan) tarafından
İnsanlar cok garip oglum hafif grip geciyo ona rağmen komsu cocuklarım cagrdı yok dedi Bi iki hafta yanınıza gelmesin gribi gecsn ole bulastrmasn size bide büyle insanlara sinir oluyorum 
(493 puan) tarafından
Düşüncesizler iste
0 oy
tarafından
Keşke hemen polisi arayıp ihbar etseydin alsalardı kadını oradan
(493 puan) tarafından
Geçti gitti cnm arasam da bulamazlardı zaten gelene kadar kim bilir nereye gitmistr
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Bende denk geldim oyle bir kadına maskesizdi hemde kön kön öksürüyordu. Ben bagırmaya baslayınca kactı. 
(493 puan) tarafından
Iyi yaptın cnm
Ben olsam bnde bağırırım,hadi kendinizi düşünmüyorsunuz karşınızdaki insanları niye tehlikeye atatsiniz
(1,096 puan) tarafından
Cıldırdım hem kon kon oksuruyo ciğerleri cıkarcasına hemde maskesi yok
0 oy
tarafından
O kadar mal insanlar varki canım işte onlara olmaz kendini koruyana olur hiç birine hakkımı helal etmiyorum
(493 puan) tarafından
Bende hakkimi helal etmiyorum valla aylarca eve tıkıli bi sürü şeyden mahrum kaldık oğlumla dikkatsiz vurdum duymaz insanlar yüzünden
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Malesf ki artk cok blincsiz insan varr.dikkat.etmeyen
(493 puan) tarafından
Bu gidişle virüs nah biter
0 oy
tarafından
Oylelerine hakkımızı helal etmiyoruz mademvar bişey otur evinde tedbirini al tedavini ol değil mi
(493 puan) tarafından
Yanik dimiii
Bende hakkimi helâl etmiuorum valla

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 544 göst.
22 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 411 göst.
7 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 614 göst.
4 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 298 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,405 soru

24,183,010 cevap

336,440 kullanıcı

...