0 oy
586 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dün misafirliğe gittik bebek daha 40 yeni çıktı yakınımız kucağına verdim eşimin bizim de 20 günümüz kaldı kızımızın gelmesine eşim korktu korkusunh nasıl yenebiliriz 

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Benim.esimde öyleydi ama kendi çocuğu  olunca aldi canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kendi çocuğu oldumu öyle olmaz o smdi başkasının çocuğu ister istemez korkuo ama kendisininki bi olsun bak nasıl sevio nasıl alio
tarafından
Ay inşallah dün çok korktu
0 oy
(582 puan) tarafından
Kendi bebegi olunca Korkmaz dokunmaya canım  
tarafından
İnşallah ya dün hiç alamadi
0 oy
tarafından

Kendisi alışır daha küçük oldukları için almaktan korkarlar

tarafından
Aynen eli kolu küçücük diyor
0 oy
tarafından
Benim eşimde korkuyor iyi niyetten ama incittir diye şuan 3 buçuk aylık kucağından indirmiyor olabilir yani kuzum .zamanla herşey ...
tarafından
Ay insallah
tarafından
Merak etme yani zamana bırak .:)
0 oy
tarafından
 Kendi çocuğu insanın başka..
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Kendi cocugunuz olunca oyle olmaz kuzum
0 oy
(2,975 puan) tarafından

Kiz tovbe ocumu bu bebek :D

Belki kiyamamistir biyeri inciyir dusururum falan diye şey etmistir 

0 oy
(2,765 puan) tarafından
Benim esim de oyleydi hayatta baskasinin bebegini almaz kucagina ama bizim bi oldu artik elinden dusmuyor beni unuttu adam seninde oyle olur bi dogsun hayirlisiyla 
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Valla canım ilkten ellerine almaya korkarlar çünkü uzun zaman olmuştur çocuk tutmaları çocuklarla vakit geçirmeleri. Belki de hiç bir bebeği kucağına almamislardir. Ama kendi çocukları olduğu zaman ustalasirlar. Benim eşim de öyleydi Mahir doğduğunda hastane de tutamam diye korktu kucağına alamadı. Eve geldik en fazla 2 gün sonrası. Ustası oldu. Geceleri ağrılarım varken hep o ilgilendi susturmaya çalıştı Allah razı olsun. O yuzden merak etme kendi çocuğunda asla korkmaz. Allah veriyor kolaylığını ☺️
0 oy
(1,526 puan) tarafından

Birinde hastaneye gittik o zaman hamile değilim gorumcemin oğlu olmuştu kontrole bizde gitmiştik beş dakika telefonum çalıyor diye çocuğu eşime verdim gorumcem de kontrol de olduğu için kapatınca telefonu amcamın biri şey dedi kızım çocuğu sen al da mundar olmasın :D bi tutuşu var 

0 oy
(908 puan) tarafından
Canım kendi çocuğunda farklı oluyor o benim eşimde çok korkuyordu 6 aydan önce hiçbir çocuğu kucağına almazdı Doğum yaptığım gün kucağına verdiler elleri titreye titreye aldı ondan sonrada indirmedi:)))
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Canım bende daha once hiç almamıstım bebek kucagıma verdiklerinde de cok korkmuştum ama kendi yavrun oyle olmuyor. 
0 oy
tarafından
Bizimki yigen yeni dogmuştu alamadı kucagına. Bizim kız dogunca 10 gün izne gelmişti kucagından indirmiyordu. 
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Sonuçta kucuck bebek erkekler alışkın değil normal bişey benim babamda asla bebek almaz kucağa .. başkasının kucağından bakar .. baba olarak iş başa düşünce bakar elbet
0 oy
tarafından
Eşim ilk en yakın arkadaşının bebeğini tuttu 6. Aydan büyüktü korktu kendi oğlu olunca gazına kadar çıkardı yıkadı yemeğini yedirdi hala daha bakıyor ilgileniyor 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 595 göst.
19 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mslllll (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 460 göst.
23 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenses 67 (675 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
0 oy
2 cevap 239 göst.
14 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,536 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,333 soru

24,181,897 cevap

336,362 kullanıcı

...