0 oy
631 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından

Ya 36 haftalik hamileyim qaynanam dun kocamla bana diyor ki cocuk yapmayin qoyun bir kac sene kecsin sonra sizce boyle soz soylenirmi?şahzən ben utanirim boyle soylemem hic bi zaman gelinime arada perdiyi goturmememk lazim :angry:

11 Cevaplar

0 oy
(16,787 puan) tarafından
Oldu anne yapacağımız zaman sana sorarız uygun görürsen yaparız derdim şakayla karışık bozardim 
(75 puan) tarafından
Offf canim ben utandim o sözdən ama o utanmadi valla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mevcut cocugu ne yapacakmıssın. Bır kac seneye ölürsün sonra torun goremeden öldü diye uzuluruz deseydın... Sen istemıyorsan elını bıle surmeyebılırsın kaynanaa... Hepsi boş boğaz ne konustuklarını bılmıyolar
(75 puan) tarafından
Evet cnm öyle boyle bi söz soylenmezki Allah verdiye verir buna kimse karisamaz ben aksine cocuk severim eşimde öyle
tarafından
Uzme canını konussun dursun
tarafından
O ne demek ya bir kaç seneye ölürsün
tarafından
düzenlendi
Burada her konusulan soylense hepımızın ısı vardı. Kadın resmen dogacak cocuga doğmasın demek ıstemıs. O kadına guzel temennılerde bulunamadım kusura bakma... Daha iyi yorumu sen yap benden bukadar cıktı
0 oy
tarafından

Kafana takma konuşmak için konuşmuş :) çok ince düşünürler 

(75 puan) tarafından
Doğru ** hürər karvan keçər
0 oy
(449 puan) tarafından
Kötü niyetle söylememiştir art niyet aramamak lazım hem senin için söylemiştir anca vücut toparlanır ve asıl konuya gelelim kınayacaksınız belki ama kızkardeşim hep derki:)) gelinlik için can atar düğün için bin takla atarsınız e düğünü duyurur davul çalarsınız sonra ilk gece olur aman kimse bilmesin e ne diye bangır bangır düğün yaparsınız utanın biraz herkes bilir düğünden sonra o iş olur diye ve sana kaynanan söylemiş yakın görmüş demekki
0 oy
(274 puan) tarafından
Kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum ayıp olduğunu da düşünmüyorum çünkü bir çok gebelik doğum sonrası oluyor kaza kurşunu diyoruz dikkat edin diye söylemiş olabilir doğumdan sonraki ilk yıl hamilelik riski daha fazla ve iki çocuğa bakmak çok zor olur diye söylemiş olabilir ayrıca bunda utanacak bir şey yok çocuk için araya zaman koyun demiş afedersiniz ama ilişkiye girmeyin dememiş 
0 oy
(799 puan) tarafından
Of onlara ne acaba onlara mı sorcaz ya . Bana da hamileyken iki sene sonra kardeş yapın yaş arası çok olmasın diyolardi.  Sanki onlara sorduk. Bende dedim orası bizi ilgilendirir ben taşıyorum karnimda ben çekiyorum her zahmetini biz karar veririz dedim sende öyle de 
0 oy
(2,970 puan) tarafından
Heee benimkide kazayla ikinciye hamile kaldigimda dogurana kadar niye korunmadiniz dedi 

Laan doguruyom artik bi sus yoķ niye korunmadiniz esim gitmeye utaniyodu artik kiyida kosede surekli korunmadiniz falan filan 

Çogu bole malesef bikere esimle opuşurkrn içeri daldi utanmadi bile
(1,522 puan) tarafından
Öyle olmaz aramıza gel deseydin
(2,970 puan) tarafından
Istiyodu zaten yalniz korkuyom ayni odada uyuyalim ortaya perde cekeriz gorunmez demisligi bile var
(1,522 puan) tarafından
Şimdi bi tabir bi laf kullanırım da çok ayıp olur linç yerim susayım en iyisi benimkinin de tuhaf huyları var ama evde değil gezmeye filan giderken çok şükür
(2,970 puan) tarafından
Yok kiz benimki cekilmiyodu evde gulsek ben hastayim guldunuz ee aglayalimmi Allahtan gitti yoksa kafayi yemistik
(1,522 puan) tarafından
Tek sıkıntısı mesela onlar kayinbabamla bir yere gitti biz başka yere gittik ya çatlar ya biz onlarla gideceğiz ya babam tek gidecek kendi bizimle gelecek arabadan zorla indiriyor eşim bağırarak filan
0 oy
tarafından
Menim qaynanamda deyir tezolun biride olsun utanmadan deyir birde ayip deyen bir sey yoxdu onlarda
(75 puan) tarafından
Düzdü valla adam utanır
(75 puan) tarafından
İş orasidir ki mamam da deyir
tarafından
Menim mamam deyir hele olmasin yaziqsan yorulursan day aciq demirde bu ogluna deyir bu senbe usaq duzelt bizde bir birimize baxib utandiq her defe olara gedende gündüz deyir gedin yatin deyirem niye deyir cavansizda dusuncesiz danisir aciqda deyilem hec onla
0 oy
tarafından
O isi yaparken bi de sana soralimmi diycektin
0 oy
(531 puan) tarafından
Benimki de tam zıttı arka arkaya yap biz seni niye aldık diyor 3 hamileliğim bu hamileliğimi istemedim doktor hatası yüzünden kaldım çok ağladım benle kavga etti kaynanam istemedim diye Çocuklarım küçük hala diyorki doğurunca bir daha yap kız olsun :/
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Bir sey sorucam da aynisini annem soylese ayni tepkiyi verirmiydin acaba?Kadin cok dogru bir sey soylemis dogacak olana bakabiliyor musunuz ya da onun ihtiyaclarini karsilayabilirseniz ikinciyi yaparsiniz bu boyledir bakamadiktan sonra 10tane dogur ne anlami var

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 266 göst.
19 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Melisanisa (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 282 göst.
22 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 432 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde Elifnur5634 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,044 göst.