0 oy
760 göst.
Diğer kategorisinde (2,481 puan) tarafından
Yanılmışım başka hiçbir yerde yoktu zaten herşeyde bıraktığım gibiydi eşimlede konuştum o gün eve gelirken hatta 1 tane çorba almış şarj makinası benim oğlan dişlemişti diye bozulmuş gerçektende zaten sıkıntılıydı olmuyor baktım birazçnce de alt komşumla konuştum o apartman sahiplerinden olduğu için herkesi tanıyor onunda evine kaç kere sarı saç gelmiş yukardakiler atıyormuş yani suç aslında onların ne kadar ayıp 

6 Cevaplar

0 oy
(122 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Tek kil olsa imkansiz balkondan ucacak da koltuga koltuga konacak ama topaklanmis sac sa ucup gelmesi muhtemel . Tabi tesaduf o gun de telefonun kapali olmasi sen dikkat et yine 
-Reklam-
+2 oy
(16,786 puan) tarafından
Ne yani sarı saç gördün diye hemen esine aldatma damgası mi vurdun ☺
tarafından
Sen okadar saç görsen ne düşünürsün
(2,481 puan) tarafından
Güzel soru cevabını merak ediyorum kü 1 gün yoktum o günde akşam telefonu kapatmıştı
(16,786 puan) tarafından
Günahını almazdım yapacak kişi alıp eve getirecek kadar ahmak da olmaz demi
(2,481 puan) tarafından
Niye getirmesinki apartman dairesinde yalıyorum evde yokum çıkıp gelme ihtimalim yok yani bilmiyorum ben erkeklere bu konuda güvenmem
+2 oy
tarafından

Tüm bu olanların suçlusu gördüğün sarı saç telleri mi ?

Adamın günahını aldın deseNe :)

(2,481 puan) tarafından
Evet gerçekten almışım erkeğe güven olmaz ama yani
tarafından
Yok vallah güven olmaz
0 oy
tarafından
Neyseki ortaya çıkmış  cnm 
(2,481 puan) tarafından
Çok şükür kuzum
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Bir sey sorucam komsunun attigi sac nasil sizin koltuga geliyor
(2,481 puan) tarafından
Güzel soru orayı bende çözemedim ama rüzgar ters esmiş olabilir balkon penceresinin orda koltuk
(6,189 puan) tarafından
O zaman olabilir
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Tepkinde haklısın bnde olsam aynını yapardım evde Yoksun bi topak saç teli kapalıymış vs. Ama sevindim aldatmasnda.
(2,481 puan) tarafından
Sağol kuzum
(6,920 puan) tarafından
Ben yine de dikkat etmeni öneririm gizliden dikkat çekmeden bi bak yani öyle topak halde gelir mi bilemedim taa koltuğuna kadar kuzm.şüpheli bnce hala ama sn bilirsin tabi yinede
(2,481 puan) tarafından
Telefonunu filan kontrol ediyorum kuzum takip sistemide var zaten nereye gitse telefondan görüyorum

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 777 göst.
0 oy
22 cevap 1,458 göst.
0 oy
8 cevap 821 göst.
22 Mart 2023 Diğer kategorisinde Gulbeyaz21 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
62 cevap 3,771 göst.

Kategoriler

1,470,188 soru