0 oy
900 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
merhaba hanmlar aileme arkadaslarima derdimi anlatamadigim icin sizinle paylasmak istedim 8 yillik evliyim esim tarafindan sosyal medya uzerinden surekli aldatildim herseferinde pisman oldu affettim ama gectimiz ay bir hayat kadiniyla cekilmis yatak fotolarini yakaladim suan nefret ediyorum konusmuyorum ayni evdeyiz hala cunku hamileyim onunla evlenmemi ailem pek istemedi ben sevdigim icin cok istedim bazen annem sana evlenme dedik diyor tabi sadece normal tartisiyoruz biliyolar aldatildigimi hic soylemedi bilseler tabiki bosan derler napicam bilmiyorum bu sekilde devam edeceginide sanmiyorum suan tek dusundugum kimbilir daha benm bilmedigim daha ne haltlar yemistir bu ********

23 Cevaplar

0 oy
(6,189 puan) tarafından
Adam zaten seni kac kez aldatmis ki zaten cok sevse,olup bitse sana boyle bir hata yapmaz.Ailen arkandaysa git omrunu onla mi curuteceksin
-Reklam-
0 oy
(196 puan) tarafından
Kuzum beni yanlış anlama ama böyle bir adamla artık nasıl kalırsın aynı evde aynı yatağa nasl girersin yüzünü her gördüğünde aklına gelir ailen ne der onu da pek fazla düşünme sadece kendini ve çocuğunu düşün doğumdan sonra boşanma davası aç parasını da al ailen kabul ederse onların yanında kal biraz sonradan düzenini kur ayrıl yeniden bir hayat kur kendine söylemesi kolay biliyorum ama biz kadınlar çok güçlüyüz yapabilirsin sende Allah yardımcın olsun kardeşim
0 oy
(14,186 puan) tarafından
O evde nasıl durabiliryosun canım toplanıp gitmen gerekiyor hemen fotoğrafı da kaybetme sakın bi güzelde tazminat davası Acarsn görsün neyin ne olduğunu 

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 1,380 göst.
1 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 3,768 göst.
17 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Tugceozercan35 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 662 göst.
13 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde LEMAN339 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 998 göst.