0 oy
383 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (264 puan) tarafından
Bir arkadasim icin soruyorum 3 bucuk yasinda oglu var istanbuldan koye gittiler oglu 5 aydir gece gunduz bez baglamiyorm duzenli gelince solermis altina kacirmamis hic 3 aydir koydeler koyde tarlada calisiyorlar gelince solermis hep ya wc yada bahceye yaparmis

2 gundur koyden ilceye gecmisler cisi gelince soluyo cisim geldi diyor wc gidelim deyince korkuyorum diyor gel buraya bahcede yap deyince gyok cks diyormus 1 2 saate oynarken altina yapiyormus

Arkadasimla bugun tesadufen konustuk agladi korkuyorum bir sey mi var diye psikolojiktir dedim pek tecrubem yok mantiken yer degisikligi olabilir dedim cok sinirli ve yorgun bide annesi yatalak oldu onun icin esini birakip koye geldi hem anne hem bag bahce yorulmus baya manevi. Ne onerirsiniz 1 hafta sonra koye geri gidecekler o zaman duzelir mi 

5 Cevaplar

0 oy
(5,270 puan) tarafından
Acaba biseyden mi korktu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bahçeye cis yapılmaz üzerine basıyor tey allahım ya 
0 oy
(53,390 puan) tarafından
nazar olmustur komik gelebilir ama bebeklerin tuvaletine bile nazar degiyo. aa altina yapmiyo mu soyluyor mu diye biri dediyse nazar olmustur

psikoloikte olabilir duzenli soyleyen cocuklar bir süre sonra kacirabiliyormus
tarafından
Katılıyorum abla. Bir hafta köyde kaldım. Karı koca akrabanın nazari değdi onları görene kadar gayet iyi olan çocuk gece gündüz altına kaçırmaya başladı  3 gün çektim....
0 oy
tarafından
Valla aklima ilk taciz geldi
tarafından
Benım de:( tuvalete goturen başka bırı oldumu hıc?
tarafından
Allah korusun insallah yoktur oyle bir sey
tarafından
Annesi guzellıkle neden korkuyorsun korkularını soylersen sana yardım ederm senı korurum dıye gırsın lafa ogrensın.
tarafından
Cocuk korkmus belli ki. Soyleyecegini sanmiyorum
tarafından
Zorlamadan güzel güzel oyun ıle sorabılır. Annesıne guvenıyorsa soyler dıye dusunuyorum
0 oy
(275 puan) tarafından
Aynı durumu oğlumda bende yaşadım hatta pedagoga gitmek zorunda kaldım tamamen psikolojikti. Çözüm olarak şunu önerdi her çiş yaptığında ağlayan surat her tuvalete gittiğinde de gülen surat resmi çizip duvara asın ve üzerini pislettiği şeyleri elde ve birlikte yıkayın dedi çocuk 2 günde düzeldi 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 607 göst.
20 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (585 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
24 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aytug (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
11 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sude ayse elam (895 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 244 göst.
30 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,131 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,361 soru

23,816,666 cevap

318,089 kullanıcı

...