0 oy
531 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (164 puan) tarafından
Annemlerin yanındayım eşim ne.kadar durabilirsen dur dedi neyse gorumcemin sözü varmış cumartesi kaynanama sormuştum nasıl olacak.belli değil haber bekliyorlar dedi neyse bunlar cumartesiye sözleşmişler oğlan tarafında covid çıkmış ertelemişler kaynanamlarla memlekete gelmistim esim Annemle re bıraktı diyede gitmedim açıkçası kaynanamlarin yanina ama aradım napionuz falan diye neyse bunlar dönecekti bana gelecenmi evet dedim sonra esimle konuşmuşlar sonra esim aradı 2 haftada daha dur annemlerin bura.bahçe cocuklara iyi gelir diye perşembe kayananamlar dondu benim perşembe akşamı sözün cumartesi olacağı dendi esim dedi tabiki ama olmadi söz neyse 2 gündür aramamıştım bugün 2 kere aradım açmadı donmedide ben napayım zaten kaynanamlarla sürekli görüşüyorum Annemle re ayda yilda 1

3 Cevaplar

0 oy
(3,909 puan) tarafından
Anlattigina gore ortada kaynaninn alinacagi bi durum yok bence
-Reklam-
0 oy
(333 puan) tarafından
Napacaksin keyfine bakmaya devam edeceksin esin seni birakmis baskasini düşünme. Ortada sorun yok bisey yok bu gunleri kendine zehir etme sakin.
(164 puan) tarafından
Kaynanam eşimi doldurmuş kayimbabamda yanlarına gitmedim diye bi daha onu götürmem getirmem demiş bozulduk demişler annemlerdeyken yanlarına gitmedigim için ama kendi evimde gitmeyince birşey demiyorlar onu..için şöyle yaptık falan filan diye esim bir suru canimi skti onunda sklmis
(333 puan) tarafından
Sana hem kal deyip hemde canini ne diye sıkıyor
(1,600 puan) tarafından
Valla bilerek yapıyolr
(164 puan) tarafından
Aynen öyle bilerek yapıyorlar
(1,600 puan) tarafından
Boşver canm hpsi aynı eş doldurmada oraya gttğinde ettiği laflar
0 oy
(1,288 puan) tarafından
Keyfine bak.bnce aramissin acmadi.annende kaldn diye trip atiyodur
(1,288 puan) tarafından
Kısaca annende kalman batmış onlara bahane yapıyorlar
(164 puan) tarafından
Her anneme geldiğimde yapıyormuşum ama evime gideyim cagirmadiklari surece adımımı atmiycam
(164 puan) tarafından
Bn haftada 1 yada 2 kez yada daha fazla torunlarını götürüyorum onlars
(164 puan) tarafından
Bu kadar çok kalıp durmuycakmisim artik öyle dio
(1,288 puan) tarafından
Eltim annesinin ewinden çıkmaz bende 10 günde 1 glerm anneme ertesi günü kaynnamin suratı 5 karış umrumda dgl anneme gelmicemde kime gitcm

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 477 göst.
27 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nursena324 (550 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 294 göst.
16 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cimri kaynanam (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.
14 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sumeyyesumeyye (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 254 göst.
7 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,231 soru

24,013,656 cevap

327,888 kullanıcı

...