Yorum yapan arkadaş haklı. Yat dinlen keyfini çıkar bu günlerin korkutmak maksatlı değil gerçekten olacağı söylüyoruz. Sonra emmesi uyuması derken yoruluyor insan. Şimdi istediğin saatte uyu uyan tadını çıkar
Tadını çıkar canım bugünlerin . Ararsın vallahi . Hayırlısıyla kucağına al inşallah canım
Herkes tadini cikar diyor ama en azindan hamilelik beni psikolojikmen cok etkiliyor goremiyorum cunku bebegimi daha oncede kayıplarım oldugundan acaba buna da bisey olur mu biraz hareketsiz olsa eyvah kesin bisey oldu diye dusunmekle geciyo gunlerim dogunca da belki uykusuz kalicam yorulucam ama en azindan kafam rahat olucak gorebilecem dokunabilecem iyi oldugunun doktordan doktora değil de her saniye farkinda olucam yani kısacası iki dönemde zir bi süreç:)
hamileyken son 3 ay yanlarım yatmaktan ağrırdı uyuyamazdım... Doğumdan sonrada 7 ay çocuk uyutmadı. Sabahlara kadar sallardım ağlardı gazı coktu. En son yaşına yakın zor unuturdum derken dişağrısı oldu arada yine sallattırdı Canları sağolsun iyiki varlar
Allahım Herkese Nasip Etsin Sağlıkla İnşallah.
Kız bende doğurayim diye kırk takla atıyordum şimdi hamilelik hallerimi özlüyorum
Senin yerinde olsam yatağa kendimi hapsederim hiç çıkmam zorla uyurdum valla
1,486,561 soru
24,302,714 cevap
344,148 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın