0 oy
585 göst.
Diğer kategorisinde (34 puan) tarafından

Kızlar mrb hepinize nasılsınız bakalim hamilelik nasıl valla ben bi an önce doğurayım istiyorum :)

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende hamileligimi özlüyorum arada yaa :))
(34 puan) tarafından
Kiz yok kiz valla ben hiç ozlemedim ilkinde bunda da ozlemem bence;) benim ki  az sıkıntılı geciyo 6. Aydan sonra o yüzden hiç ozlemiyorum:)
tarafından
Ben cok rahattim ya ondan sanirsam :)
(34 puan) tarafından
Herhalde sekerim;) darısı başıma o zaman
-Reklam-
0 oy
(6,074 puan) tarafından

Hurmayi doldur agzina :D saka tabi dogursam ben doguracam da korkuyorum daha 32 haftaligiz çıksın diye bebeğe baskı yapıyorum daha şimdiden psikolojisi bozulacak :angel:

(34 puan) tarafından
Canim benim ilki sezeryanli bunda normal istiyoruz ama muhtemelen bu da sezeryan olacak bebek azıcık asagida:) 30 haftaligiz zaten  bakalim kısmeti nasıl olacak ;)
0 oy
(185 puan) tarafından
Son 28 gün bekliyoz bklm 
(34 puan) tarafından
Valla  bitirmişsin canim darısı  başımıza hayırlısıyla;)
0 oy
(4,752 puan) tarafından
Bende 30 haftalık oldu bende biran önce kızım gelsin artık doğsun istiyorum kuzum 
(4,752 puan) tarafından
Bu haftalarda yürümek hareket etmek iyidir kuzum
(34 puan) tarafından
Valla gülüm ıyidir eminim de allah kimseyi benimki gibi etmesin insallah
(4,752 puan) tarafından
Aminnnnnnnnn canım da neyin var senin kuzum
(34 puan) tarafından
Ya sekerim dün ku postun sahibiyim serum yaktılar dedim ya o benim ;)
(4,752 puan) tarafından
Hatırladım kuzum çok geçmiş olsun canım benim
0 oy
tarafından
Bizde şafak doğan güneş :D çok şükür bebiş i aldım kucağıma iki kız annesi oldum ama çok zor idare etmesi daha şimdiden zorlaniyorum ya yatıp dinlenme zaten yok dikişlerim acıyor artık sezaryen oldum bide allah yardımcım olsun bundan sonrası için de
tarafından
Ben buralardayim hep bulurum seni sende beni bul doğumdan sonra senin doğuma kadar biz biraz büyümüş oluruz inşallah:)
(34 puan) tarafından
Inşallah canım baktim özelden yazilmiyo sana ;) doguma kadar siz toparlanmış olursunuz dediğin gibi bu sefer biz başlarız kıskançlık donemlerine:)
tarafından
Inşallah çok ağır geçmez o kıskançlık dönemi bizim şimdi bide anneanne dede yanımızda en çok da onları kıskanıyoruz tabi annem bebeği az bi alsın kucağına kıyametler kopuyor:) allaha yatıp kalkıp dua ediyorum inşallah böyle devam etmez diye
(34 puan) tarafından
:) e insallah devam etmez canim ben bizimkini söylerim kıskançlık yapiyomu yapmiyomu diye insallah şaşırtır hepimizi;)
tarafından
Hadi inşallah:)
0 oy
tarafından
Canım ben de 32+0 oldum bu gün nazar değdirdim kendime ne ağrım var ne sızım ağırlaşmadım dedim dedim durdum öyle bir bvel ve kasık ağrısı ile uyandım ki doğum sancısı nasıl düşünemiyorum :)
(34 puan) tarafından
Valla kiz insanın kendine de nazari oluyo yok iyiyim hosum ertesi sabah hooopp yataklara;) dikkat et canim yalancı sancılar başlar ağrılar baslar artik sona yaklasiyoruz allah yardımcımız olsun
tarafından
Amin canım benim inşallah normal mi vekliyorsun sezeryan mı
(34 puan) tarafından
Gulum benim ilki sezeryan 3 yıl oldu bunda normal düşünüyorum nasipse ama bebek asagida bakalim bi sıkıntı olmazsa normal ama olursada sezeryan artik kismet
0 oy
tarafından
Aksam davet verdik yemek.hazrliym ayy bnde bi an once gelsn diyorum ama bi yandanda zamninda gelsn istyrm rabbime sukirler olsn hamileligim cok guzl gecti insllah bundn sonrada oyle olur 2 ayimiz kaldi kizima kavismama az kaldi cok ozledm ilk gebeligim bide cok heyecnliyim 
(34 puan) tarafından
Canim ben bu ramazan kimseyi cagirmayacamm dedim de bakalim hic takatim yok çünkü o yüzden eşime de söyledim  valla bu sene kimseyi davet etmeyecem diye sağ olsun oda tamam dedi allah kolaylık versin canım sanada benim 2. Gebelik nasipse 30 haftalık olduk bizimdeaz kaldı insallah allah herkese hayirli doğumlar nasip etsin
tarafından
Allah razi olsn canm bnmde 30 haftalik

İlgili sorular

+2 oy
30 cevap 901 göst.
25 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Elifli1 (974 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 151 göst.
18 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Zanaxx (103 puan) tarafından soruldu
+2 oy
36 cevap 877 göst.

Kategoriler